AdAm OLaCaK KıZLaR...

Offff en son sephorada indirimden aldım 180 lira, cok pahalı yaa. Tamam uzun süre gidiyo ama ben cesit cesit almak istiyorum :( Simdi Vip kullanıyorum ama burbery denemek istiyorum ya da böle seker gibi bi koku

burberry body muhteşem bir koku ben de bayılıyorum ona..şimdiki hedefim odur.
alayım kuzular ne istiyosanız..
vu arada 30 luk parfümler iyi oluyor o yüzden ,3-4 parfüm varsa çeşit çeşit kullanılıyo..

Son düzenleme:
burberry body muhteşem bir koku ben de bayılıyorum ona..şimdiki hedefim odur.
alayım kuzular ne istiyosanız..
vu arada 30 luk parfümler iyi oluyor o yüzden ,3-4 parfüm varsa çeşit çeşit kullanılıyo..

Body mi deneyeyim ben de gidip gidip 50lik alıyorum sittin sene bitmiyor :1: 30 luk alayım

Olay bu olmuş kalp mağdurlarııııııı

5000 mesaj 3 kalp
10000 mesaj 4 kalp
20000 mesaj 5 kalp
30000 mesaj 1 kürk
40000 mesaj 2 kürk
50000 ve üzeri 3 kürk

Mağdurum da mağdurummm, cok mağdurum mağdurummmm

Günaydın kızlarrr:3:
Kadercikimi ayıp muhabbetlerle kaçırdığınıza göre özet işi size kaldı.:6:

1- kalpler nereye gitti, gittiyse yerine ne geldi
2-havuzda hamile kalan rus yoksa tek gecelik ilişki mi yaşadı
3- bu parfümler ne den bu kadar pahalı :D

5000 mesaj 3 kalp
10000 mesaj 4 kalp
20000 mesaj 5 kalp
30000 mesaj 1 kürk
40000 mesaj 2 kürk
50000 ve üzeri 3 kürk

hesapladım 55 yaşında 5 kalplı olabılırım :ssz::ssz::ssz:

gunaydın bu arada :3::3:

Eee sende 4 kalpsin ama çift kürklüsün :1:

Ama benim kürkleri sadece uslu duranlar görebiliyo :1: Diğerlerini herkes görüyo :D

Benim aklıma da şahanın tiplemesi geliyo heppp, sana iki cocuk verdimm cengiiiizzzzzz ama hala bakireyim :1:

alayım canım..ben de bayılırım parfümlere.en son womanity aldım..bi de guerlian adı uzun ve fransızca parfümü var. küçük siyah elbise demek :):) o muhteşem bak tavsiye ederim.

canım bende bu yıl 7-8 ülkeye gdicemya yunanistanı kestirdim gözüme oradan alırım diyorum. hazır krizde var fırsata çevireyim. zaten yunanlılarıda oldum olası sevmem:47:

Offff en son sephorada indirimden aldım 180 lira, cok pahalı yaa. Tamam uzun süre gidiyo ama ben cesit cesit almak istiyorum :( Simdi Vip kullanıyorum ama burbery denemek istiyorum ya da böle seker gibi bi koku

vip bende kullanıyorum canm ama klasikte hoş oluyo bence sporda pek gitmiyo 2 ay önce aldım 174e 80ml edp olarak.
aslında ben clasik arıyorum ama nette hiç yok :50:

Body mi deneyeyim ben de gidip gidip 50lik alıyorum sittin sene bitmiyor :1: 30 luk alayım
canım 50'lik mi bitmiyor :26: kullanım şeklini söylermisin canım yaaaa. bana 80 lik bile yetmiyorrr. mesela europhia var yarıya indi hemde 100lükk..

Sen usluysan , yaramaz üye yoktur ki kk da :27:

Uslandım ya ben yavrum aslı :D Gecen gün basıma gelenden sonra dikkat ettiysen az cıktı sesim :D gerçi o akşam sadece kattie gördü :D

Neyse benim karar yazmam lazım hemen gelicem kaybolmayın

akşam muneye sordum oda bılmıyordu

daha bı açıklama yokmu gerçektenyaa :ssz::ssz:

kendımı yıllarca çalışıp emekli olamayan işçiler gibi hissedıyorum :43::43::43:

Ama benim kürkleri sadece uslu duranlar görebiliyo :1: Diğerlerini herkes görüyo :D

Benim aklıma da şahanın tiplemesi geliyo heppp, sana iki cocuk verdimm cengiiiizzzzzz ama hala bakireyim :1:

aayyyyy b unu hatırlarma bu espriyi yaptım diye 1 gin ban yemiştim

gerçi bende bi acayibim konuda kadın kocasıyla birlikte olamadığından bahsediyo , kadının biri de o şekilde çocuk sahibi olan var dedi, bende ahanda bu espriyi yaptım kibi yedim bir gün uzaklaştım :((

5000 mesaj 3 kalp
10000 mesaj 4 kalp
20000 mesaj 5 kalp
30000 mesaj 1 kürk
40000 mesaj 2 kürk
50000 ve üzeri 3 kürk

Allahım şu hayattaa kk'da bile kürküm olmayacaksa ne zaman olacak yareppimm. sübaneke dinimiz amin :9:

Günaydın kızlarrr:3:
Kadercikimi ayıp muhabbetlerle kaçırdığınıza göre özet işi size kaldı.:6:

Hoş geldin
Ayıplı konu olunca ben gözümü kapatıyorum ama parmak arasından azıcık gördüm :17:

Elmayra sperm mperm diyo hamam da mı ne hamile kalınıyomuş
Madem öyle ne diye sperm bankası düşünüyo ki
Beleşe yapabilirmiş bu işi :27:

Bende elbise aldım, nikah için değil ama

Sovr ve Gofretto da kalplerinin ardından yas tutuyo:6:

Son düzenleme:
Back
X