Rahatsıza bak sennnGenellemelere bakar mısın? Kendi milletini aşağılamakta üstlerine yok zaten Türk erkeklerinin. La sanki hepsi Brad Pitt gibi. O kısa ve kıllıysa sen nsin nohut beyin? Hepiniz esmersiniz ve kıllısınız Türk erkekleri olarak diyemedin mi? Görseydi genellemenin kralını. Ego şişkini ne olacak? O Türk kızının birinden postayı yemiştir, şimdi de çamur atıyordur. E kedi ciğer meselesi bacım.
Neyse biraz fazla kızdım sanırım ama sinir oluyorum. Her yerde yok kezban, yok Rus kızları Türk kızlarından daha güzel, triplisiniz falan diye genellemelerle karşılaşınca tak dedi artıkHeh şimdi bu yorumumu görünce kezbanus atarlanmış diyeceklerdir. Hepsine selam olsun burdan
Bunu Türk erkekleride yapıyo çok fazla..Yeni moda oldu sanırım Türk kadınına kezban demek,aşağılamak.Önce kendilerine baksalar ya.Kara kıllı kısa şişko öyle mi? Ben çirkin Türk kadını nadir görüyorum valla benim gözler mi bozuk yoksa
Hem nedir bu özentilik anlamıyorum valla çok meraklı olan varsa defolsun gitsin Avrupaya Rusyaya.
suç sende. neden diceksin :)
karizmatik, yakışıklı, mesleği iyi olan türk erkeklerinin başı bulutların üstünde olur genelde. böyle tiplerle takılma. kendilerini bişey sanıyolar.
ya bende anlamıyorum yabancı erkekler bize hayran . türk tipi olmak çok güzel birşey . tamam rusların yüzü çok güzel ama çoğu tahta gibi dümdüz kadınslılık yok . bizim kadınlarımız gayet seksi hoş kıvrımlı kadın gibi kadın . ama tabi anlayana .
aynen rus kızları litvanyalılar çok güzel . birde bana diyor sen türk kızlarına göre ortalamanın üstündesin lafa bak . türk kadınına göre güzelsin . yani yabancıların yanında birşey değilsin dmek istiyor . dedi zaten şimdi diyeceksin ki türk erkeği çok mu yakışıklı diye ama bizim giderimiz var diyor . gerçekten hoş tipi adamın ama kendini çok beğenmiş . kıllıymış türk kadını lafa bak ne çirkin . kazık yemiştir belkide haklısın .
Böyle insanları taşlayarak öldüreceksin.deseydin senin anan Türk değilmi kardeşin Türk değimi..ya anlamıyorum nedir şu insanlarda Türkleri aşağılama huyu benim çevremde çok var sırf bu bahsettiğin konu değil işte neymiş Türkler çok barbarmış abazaymış önyargılıymış bu ülkeden bişey olmazmış ulan sen yat kalk şükret Türk doğduğuna.diıer ülkelere bak insanları pek "modern" ama ne namus kalmış ne iffet.of çok sinirleniyorum bu duruma gerçekten.. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Hahahaha adam nasıl iltifat edeceğini bile bilmiyor. Odun ne olacak? Sen kötünün iyisisin demiş. Yani kötünün yanında gideirn var ama iyinin yanında esamen okunmaz demiş
Ne gideriniz olacak odun deseydin? 30 una gelince birçoğunuzun saçı dökülüp, balkon gibi göbeğiniz çıkıyor.
O bakmayı bilmiyorsa biz napalım Türk kızları olarak? Sen çirkin bakarsan çirkini görürsün. E adamın niyeti de, fikriyatı da çirkin.
Güzellik taş çatlasa 40 yaşına kadar sürüyor bence, yeterki içi çirkin olmasın insanın. Zaten adam örneği doğrular nitelikte çıkmış.
Yani çok güzel diye bir kadınla evlenir. Kadın kanser olur, saçı dökülür, aşırı zayıflar iyileşme sürecinde. E o zaman bu karaktersiz kadını çirkin diye boşar daYani zaten bu kadar çiğ insanlarla işin olmasın senin canım.
eet aynen öle demek istedi kötünün yanında iyisin ama avrupada birşeye yaramazsın demek istedi . maymun suratlı sinir oldum . birde başkalarına bakıyorsun diyor durup duruken ya bakmıyorum etmiyorum . muhabbetinden sıkıldım adamın farklı yerelere bakıyorsun burda aptal durumuna düşmek istemem diyor
Adam hem ego manyağı hem de takıntılı. İlk görüşmede oraya bakma, buraya bakma demeye başlamış hemen. Adam kelimenin tam anlamıyla RAHATSIZ.
Bir daha görüşmemen hayrına olmuş zaten güzelim boşver.
Oncelikle gecmis olsun:)simdi ben sunlari anlamadim adam amerikada okumus ama avrupali kizlardan ornek veriyo 2.si bunu neden sana soyluyo killilar vs diye.cok sacma bi gorusme yasamissiniz yani senin anlattigin gibi sadece bu kadar bi diyologsa asiri sacma!ben olsam'acaba kizim sana soyluyorum gelinim sen anlami yapiyorsun bana sen 'der ve kalkardim masadan!geçen birinle görüştüm . bir kahve içtik . neyse adam amerikada okumuş vs iyi bir mesleği var . karizmatik vs . neyse oturduk . konuşuyoruz iltifatlar falan havada uçuşuyor . sonra beni sorgulamaya başladı . erkek arkadaşın oldu mu uzun süreli bir ilişki gibi . sonra türk kadınlarını aşağılamaya başladı . çoğu kara kıllı tipler falan dedi . kısa boylu şişman falan demeye başladı . çok sinir oldum . avrupalı kızlar çok güzelmiş . türk kadınının tek iyi özelliği namusuymuş ama oda artık eskisi gibi değilmiş . bir kadın 30 unu geçince şüpheyle bakarmış . neden evlenmemiş diye . bir sürü şey söyledi .sıkıldım kalktım bende . sonra zaten aramadı sormadı bende tabi . bu ukala tipleri nerden buluyorum bana geliyor bilmiyorum artık çok skıldım . 27 yaşına geldim hayatımda düzgün biri olmadı olmuyor . hani diyceksiniz hep mi suçlu karşı taraf sende hiç mi birşey yok . vardır tabi ama bu tip adamları çekiyorum nedense . yazdıklarım abartısız az bile şeyler söyledi . birde senin için demiyorum sen ayrısın zaten tam türk değilsin diyor . benim annem yabancı diye . bıktım usandım ya bunlardan ....
Oncelikle gecmis olsun:)simdi ben sunlari anlamadim adam amerikada okumus ama avrupali kizlardan ornek veriyo 2.si bunu neden sana soyluyo killilar vs diye.cok sacma bi gorusme yasamissiniz yani senin anlattigin gibi sadece bu kadar bi diyologsa asiri sacma!ben olsam'acaba kizim sana soyluyorum gelinim sen anlami yapiyorsun bana sen 'der ve kalkardim masadan!
Ayrica o halt etmis ben de turkum esmer killi da degilim kisa boylu sisman da!ayrica o cok guzel olduklari soylenen avrupa dan biriyle evliyim!o adam bu kadar merakliymis burdaki cogu at suratli kadinlara onlarla bulussaymis!
hangi komplekslerini kapatmak için türk kadınına saldırıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?