adam türk kadınlarını aşağılıyor ...neden beni düzgün biri bulmaz?

ya birde baksam gam yemicem . bakmadım ki nereye bakıcam . zaten etkilendim tipinden ama içi boşmuş hayal kırıklığına uğradım .

Ya onu geç de ilk görüşmede neden bunları anlattı ki sana?
Ne bileyim insanlar ilk görüşmelerde genelde çirkef taraflarını belli etmezler. En kötü filmlerden, müzikten falan bahsedilir. Tanımaya çalışırsın karşındaki kişiyi. Bu herşeyi atlayıp direk çirkef yüzünü göstermiş.
Yani ilk görüşmede fazla kilolardan ve kıllardan bahsetmez baya abes

ay evet yaa . ben namuslu kız arıyorum bulamıyorum diyor birde . bende dedim sen öle misin . ben erkeğim ama diyor .

Rusyada kadin sayisi erkeklerden fazla,erkekler ilgisiz alkolik tam bir odun.kadinlar turk erkegin vicik vicik hareketleriyle kendilerini kadin hissediyorlar da ondan turk erkeginin gideri var:)yapiskan sakiz gideri yani!

İnsan önce kendisini sorgulayabilmeli... Terbiyesiz adam.

ya işte diyor hem öeleler hemde bir hava bir tava . kendi yüzünü belli etti . ben açık sözlüyüm diyor . bana bir sürü iltifat etti gerçi ama bu konuşmalar canımı sıktı .

Rusyada kadin sayisi erkeklerden fazla,erkekler ilgisiz alkolik tam bir odun.kadinlar turk erkegin vicik vicik hareketleriyle kendilerini kadin hissediyorlar da ondan turk erkeginin gideri var:)yapiskan sakiz gideri yani!

ya rus için erkek olsun yeter . paralı erkek olsun bırakıyorlar kendilerini . çok basit mantıkları var . yatağa atmak için üç kuruş yeter bir rusa . ben lalelide okudum bir sürü rus gördüm rezalet .

Bu sözler tam bir kuyruk acısı sözleri kesin bizim kezbanlardan bir tanesi tekmeyi basmıştır buna unutamıyodur
Beyinsiz ya görmüştür kezbanı kıllıyı kısayı
Dengesiz...

Ben de turizmciyim oteldeki garsonlarin 1 hafta birine asik olup o gidince ayni sekilde baskasina asik olmalarina o kadar cok alismistim ki ama o kadinlara sorsan bizim turk erkegi bir harika!bi bilseler onlarin aski transfer otobusu kalkana ve yeni tur gelene kadar:)

keşke kapak bir laf söyleseydiniz.. .. gitsin amerikaya yerleşşin oranın vatandaşı olsun bizim böyle vatandaşlara ihtiyacımız yok.. türk kadınıdır cepheye mermi taşıyan, kendini bilinmezlerin türk kadınını aşağılamaları için yapmadılar bu kadar fedakarlığı karaymış kıllıymış ulan bizim kadınımız tarlada bağda bahçede çalıştı karardı kendine bakmayı değil ailesine evine yurduna bakmayı tercih etti dünyanın neresinde var türk kadını.

ya işte diyor hem öeleler hemde bir hava bir tava . kendi yüzünü belli etti . ben açık sözlüyüm diyor . bana bir sürü iltifat etti gerçi ama bu konuşmalar canımı sıktı .

Adam açık sözlü değil bildiğin patavatsız!

bi de takmislar kezban kezban...tamam kadin kendini gelistirmemis olur imkani varken dersin kezbanini ama kil yapisi tuy yapisi vucut yapisi genetik bisey nasil bir insani secemedigi seyler yuzunden yargilar?Direk irkcilik yapmis,Amerikada aynisini ona yapmislardir ondan kendi cinsini o da asagilayarak kendini kabul ettirme cabasindadir.Benim esim ybanci,eski patronum sordu ulkende kiz mi kalmadi da bizim kizi aliyosun dedi,o da benim ulkemde onun gibisi yok o yuzden bu yasa kadar bekledim kendi ulkemin kizlariyla asla evlenemem dedi.Ben beyaz tenli kara kas kara gozum.Esim Avrupali.Amerikanin biyuk kismi cahil ve obez malesef kendi pplitikalari yuzunden.Kalkip bana sari sac mavi yesil goz ama cahil insanlari savunmasin kimse.Erkkler boyle iki meme gordu mu sapitiyo.Bizde acan yok tabi ki begenmeyecek.Ah agziini oyle bi tikardim ki o sonradan gormenin...

o beğenmedikleri kara kuru esmer kezbanlar boy ortalaması taş çatlasın 1,70 olan kamillerden doğuyor ama anlamak istemiyorlar işte kı..mın kenarları..

türk erkeğinin ne gideri varmış be!..avrupalı kadına türk erkeği desen bi avuç b.k görmüş gibi yüzünü ekşitip olay mahalini terkeder!

bu hanzo sürüleri bilimum uluslararası arkadaşlık sitesinde 'are you sex?' ten ibaret ingilizceleriyle karı kız düşürmeye kalkarlar..sonrada dünyada adımız 'cinsel açlığın afrikası'na çıkar rezil oluruz.

düşürebilecekleri en fazla rus kızıdır.o da parası varsa.o ucuz rus ...leri zaten ülkesindeki ekonomik şartların yoksunluğundan sıcak ülkelere inip zengin koca avına çıkıyorlar..

bu kadarı gideri varmış eziğin bunca sene amerika da niye bulamamış?..hem avrupalı hem de bakire mi arıyormuş?

ay evet yaa . ben namuslu kız arıyorum bulamıyorum diyor birde . bende dedim sen öle misin . ben erkeğim ama diyor .

tipik geri kafalı erkek modeli işte!
ben erkeğim miş!
bu kafayla avrupalı kız ne yapsın onu 2 günde kapıya koyar, geçen yüzyıldan kalma kafaya sahip bir kız bulsun kendine,
"ama o erkek, onun elinin kiri" diyecek bir kız bulursa kara kıllı dinlemesin alsın, evde kalır yoksa...
sulu yemeğin etlerini de seçip yiyordur bu, ben erkeğim diye

Ahaha cok dogru tespit hem avrupali hem bakire:)bide amerikada ama avrupa li ariyo o da ayri

Ahaha cok dogru tespit hem avrupali hem bakire:)bide amerikada ama avrupa li ariyo o da ayri

yok avrupadada yaşamış gezmiş vs onları anlatıyor . evet bakire istiyor istesin sorun yok ama kadınları aşağılıyor . birde bana soruyor sen yemek yapabilior musun evli olsan masa hazırlayabilir misin mesela okadar biliormusun diyor

evet yaa sübyancılığa başlasın o zaman orda bakire kız yaşı 14 falan çünkü

Yok bence .okunda boncuk arıyor. ne parası ya kimisi ortalama ev kadını olmaya bile razı geliyor o kızların. Açlıktan sefaletten iyi diye kabulleniyorlar bence bu hanzoları. Bunlar da kendilerini playboy sanıyorlar işte.

Sizinki boyle anlasabilir miyiz turunden bir gorusmeydi sanirim.ondan sormus boyle seyler kanimca.yemek bilmeyen bile biliyorum der niyeti bozuksa iki dakika gorusup mu cozecek karsidakini!ilk intiba onemlidir!aman birak o patavatsizi insan ilk once karsi cinsle nasil konusacagini ogrenir ulke ulke gezdim diye hava atacagina!

yemek bilior musun yapabilir misin iyi yapar mısın vs vs diye soruyor bir sürü . çocuk istiyor musun dedi birde . herşeyimi incik cincik sordu ailemin . aman neyse birdaha görüşmedik . verdiğim cevaplar tatmin etmedi heralde aramadı bende aramadım tabi . sıkıldım kalkalım dedim ona boazuldu heralde . aman yaa sürekli şuraya baktın falan diyor bakmadığım halde .

Öfff Amerika'da okumuş ama adam olmamış. Onca kadınla yatmış kalkmış ama bakire eldeğmemiş bir kız arıyor hem de o kadar hakaret ettiği halde. Nasıl bir bencillik bu. Nefret ediyorum salt bakirleik arayan adamlardan.. Aşk sevgi, hayatı birlikte geçirmek istiyorum, yanlız yaşlanmak istemiyorum ve huyu suyu güzel bir kız olsun birde ondna çocuk sahibi olmak istiyorum der insna heh ondna sonra yani benim içi de bekaret bir kriterdir der ki bir erkeğin eldeğmemiş kız istiyorsa kendisi de ona göre yaşamalı bence..

Canım benim ister ykışıklı olsun, ister iyi işi olsun boşver yol ver gitsin bu adama. Adam da değil yaa neyse.. Yarın brgün bu alacağını aldıktan sonra seni de hor görmeye başlar. Cinsel doyuma hat safhada ulaşmış bu herif sende uslanmayacaktır, seni beğenmeyecek ve yine eski cinsel haraketli hayatına devam edecektir... Sen de sonra gelip eşimin bana arzusu yok, ilgisiz diye konular açaxaksın. I yüzden boşverrr, ne iyi, adam gibi adam, seven, değer veren erkekler var..Birgün mutlaka onlar seni bulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…