ayyyy kiz dogru diyorsun heee bende biriyle arkadas oldum super turkcesi valla benden iyi biliyor laf sokusturmasindan halk diline kadar
kendisi rus cikdi ben sokdayim tabiki bir ik derken azicik samimiyeti ilerlettik amanin ne cikti bu bizim 45 yasindaki adam git gul gibi karini birak 3 cocukla bunla kiristir bundanda yap iki tane tabiki bizim turk hatun bunu defetmis basindan birde ne aramis ne sormus gitmis 5 ay sonar bekar mimar turk bir erkekle evlenmis diye adam simdiki manitasina bile terbiyesiz kadin beni ne cabuk unuttuda gitti evlendi daha neler sirf kadin yikilmadi ayakda diye neler diyor arkasindan ustelik kadin mukemmel hayat yasiyor simdiki esi el ustunde tutuyor bunlar bes parasiz hayvan baglasan durmaz evlerinde onun bile kadin havasini atiyor adam dolandirirlar onunla aninda tatile cikarlar kari koca eski kadinla ugrasirlar tencere kapak olmuslar pisliklerinde bogulmuslar haberleri yok hatta bir arkadasima anlatiyormus kari koca eski kadini yok turk kadinlari hic sadik degil aninda sutttttluyorlar birsuru laf arkadasda aninda demis elin rusunu aldin kari yaptin olmadi diyemi turk kadinlarini kotuluyon seni bu yaslanmis pasakli halinle etse etse ruslar Kabul eder oda paran vardiye yada yurtdisina gelmek icin 40 yil arasan bu halle seni zaten turk kizlari
Kabul etmez demis
adamin egosu inmisdir asagi bari dedi banada