adam türk kadınlarını aşağılıyor ...neden beni düzgün biri bulmaz?

O adamın sonunda evlrneceği bakire ve sesi çıkmayan iyi bir ev hanımı..........dışarda da rus fahişelerle devam eder.......bu adamın olup olabileceği en fazla o

Son düzenleme:

Ayy bu kendine eş, hayat arkadaşı değil basbayağı hizmetçi arıyor. Bırak yaaa çok sinir oldum ama bu yakışıklı işi iyi olan adamların genel özelliği... Daha az yakışıklı işi ortalama olan adamlar böyle olmuyor ama işte aah biz kızlar aahhh böyle adamları da beğenmeyiz ki...

okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır sözü bunun gibiler için söylenmiştir.

hiç avrupalı erkeklere bakmış mı?onların yanında böcek gibi kalıyordur.

senelerdir yaşadığım yere kaplıcalardan faydalanma amacıyla iskandinavlar gelir.ah o erkekleri aman yarabbi!insanın dili tutulur,dizinin bağı çözülür. 1,90dan uzun boy,geniş omuz, kaslı şekilli vücut..öyle de erkeksiler..ben kitlenip bakıyorum.erkek güzeli hepsi ayrı ayrı..
bunlar erkekse bizim türk erkekleri ne.?.ya bizim türk erkekleri erkekse bunlar elf mi ne ?

Allah bilir ne kadar hor görülmüştür orda da senin yanında komplekslerini örtüp aklınca hava yapıyor komik....

Son düzenleme:
Hem yabancı kızları beğenir hem de ekstra özellikler ister.
Bakınız: Yabancı kızlar daha rahat, kaprissiz, tabuları yok diye beğenir kendince. ( bu cevapları erkeklerden aldım şahsi düşüncelerim değildir)
Hem rahat olanı ister hem de bakire arar. Bu ne yaman çelişkidir Tanrım!
Hem podyumdan çıkmış gibi kadın ister, hem de bütün ev işlerini eksiksiz bekler.
Anlayan varsa beri gelsin. Bana da anlatsın

Müthiş tespiler süpersin diyorum, beğendim ama bir de böyle söylemek istedim.. Ben rus bir ingilizce eğitim sitesine üyeyim. İngilizce müthiş kaynaklar var chat bölümü de var. O rus sitenin sahipleri de rus bayan ingilizce öğretmenleri. Yaa hiç unutamam bu anımı. Yaa ben konuşuyorum herkese cevap veriyorlar bana vermiyorlar. Ee ülke Türkiye gözüküyor tabi. Beni de tipik hanzo Türk erkeği sandılar bana cevap yok. Bir sefer dedim ki i am a girl, ondna sonra benle konuşmaya başladılar. Anaaam hem de ne muhabbet ne muhabbet. Dedim niye daha önce konuşmuyordunuz biz Türk erkeği sandık dediler. Çok utandım yaa o zaman.

Bizim odunlar nasl kendini bu kadar kaf dağında görüyor ki. Türk erkeği dedi mi aynen yüzlerde bir tiksinti, köşe bucak kaçıyorlar.

Hiç unutmam bana bir Fransız asılmıştı hem de benim esmerliğimden, saçlarımdan ve balık etli halimden etkilenmiş. Avrupalı kızlar çok sıska demişti

Son düzenleme:
kara kıllı nedıryaa kadına yakıştırdığı lafa bak kendısı sarışındır kesın üff yazık o adama harcadığınız yarım saate

:)yok ama hakkını yemeyeyim iiyi bakmış kendine spor yapmış belli hoş tipi uzun boylu geniş omuzlu falan :)

evet aynen öle . bende dedim kimse mükemmel değil . hem taş gibi vücut hem ev işlerinde hamarat hem o hem bu amann yani heralde ondan bu yaşa kadar evlenmemiş bulamamıştır öle birini

kara kıllı nedıryaa kadına yakıştırdığı lafa bak kendısı sarışındır kesın üff yazık o adama harcadığınız yarım saate

2 saatimi falan harcadım :)oda yakışıklılığının hatrına :)insanın dışı hoş içi nasıl boş oluyor böle yaa ..

ya işin kötüsü bu yabancıların arasında böylesıde var ben doğum yapalı 2 yıl olcak göbek hala yerınde tatıle gıttık bı kadın gördum yabancı 2 tane çocuk peşinde 3 4 yaşlarında bıde 3.ye gebe kadın 7 aylık hamıle ama çağla şikel gibi fiziği var işte ozaman genlerıme ısyan ettim

neyse erkekler duymasın

evet bende o elektiriği aldım zaten . aldatır evlendikten sonra kesin . çünkü tek eşliğliğe alışamaz sanmam . evet hem türk kadınlarına hakeret ediyor beğenmiyor hem türk kadınıyla evlenmek istiyor zaten sonuna ekliyor yabancıyla evlenmem diye .

yok ya herkes aynı değil bence . ama bu öle dediğin gibi . ilk buluşmada yemek soruyor . e heralde evlensek kocamızı aç bırakmıyacağız hayret birşey ya :)

o playboylar sonunda biz kezbanlara kalıyolar ya çok acıyorum hepsine k.çımın brat pittleri

Benim oturduğum yer Yunanistan, Bulgaristan sınırı. Öff yaz aylarında gözlerim bayram ediyor Allah'ım maşallah Yunan erkekleri, Bulgar erkekleri taş gibi. Nasıl yakışıklılık, boy pos endam o biçim Uzun boy geniş omuzlar, fit vücutlar.

Hayır kendi birşeye benzemeyen erkekler de Türk kızına laf edip duruyor,

bizimkilerin de gideri varmış ama baksana öyle demiş pileypol abimiz

Son düzenleme:
bizimkilerin de gideri varmış ama baksana öyle demiş pileypol abimiz

Takmışlar bir Ruslara. Lan "o Rus bu çocuğu" yoldan çıkarıyor Ama cebindeki para bitince valla sümük gibi atıyor işte onları.. Ruslar aferin valla iyi yapıyor bizim kamillere

Takmışlar bir Ruslara. Lan "o Rus bu çocuğu" yoldan çıkarıyor Ama cebindeki para bitince valla sümük gibi atıyor işte onları.. Ruslar aferin valla iyi yapıyor bizim kamillere

o bizimkilerin kamilliği işte hak ediyolar ne varsa ülkenin kezbanında var anacım bizim gibisi var mı

Bayildin yorumuna :)

Kendi milletinin kadının aşağılayan tek erkek topluluğu Türk erkekleri zaten. Şimdiye kadar İtalyan,İspanyol,Rus,Alman,İsveçli,Fransız, Bosnalı, Çek, Norveçli, Portekiz erkek tanıdım. Bir tanesi de demedi ki bizim kadınımız da şöyle çirkin böyle bakımsız. Yazık valla, analarının Türk olduğunu unutuyorlar böyleleri ama dönüp dolaşıp yine bir Türkle evleniyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…