- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
tekrar karşılaşma ihtimalı varsa burdakı butun yorumları ona postala. cok iyi posta olur kendisine.
esmer değiilim,kısa değilim,şişman değilim (en azından şimdilik hamileyim çünkü) üstüne üstlük kökenim Türk değil.. babam arnavut annem boşnak melezim ben............... ama Türk erkeklerinin bu yabancı takıntısı kadar aptalca bişey duymadım ben,,normalde o kız Türk olsa dönüp bakmazz sırf yabancı diye kaba bi tabir ama dibi düşüyor ne tuhaflar aklım almıyor... bana kalırsa Türk kadınları gerçekten çok güzel............ o ukalada eğer kabul ederse gitsin yabancı bulsun kendine..........seninde karşına en kısa zamanda adam gibi bir çıksın inşallahh
bu kafayla normaldir
diktiren birinle evlenir bu kafasıyla bakire diye işte olucağı bu :)sonra kasım kasım kasılır bakire diye .
böyle tiplerde hakediyor arkadaşayrıca uzun boylu sarışın güzel kısaca taş gibi hatununda bu adama bakacağına ben ihtimal vermiyorumda neyse
bakar bence yakışıklı çünkü manyak herif maalesef
belin ne kadar yakışıklı 1-10 arası puan ver10 numara kıvanç ya da kenan ona göre
hmmm 8 falan . yani herkese göre değişir beğeniler ama ben beğenmiştim herifi .uzun boy geniş omuz esmer falan filan .
geniş omuz benide cezbediyor8 gayet iyi ama yaşını da düşünürsek 2-3 seneye o 8 den eser kalmaz 8 olur sana 4-5
ya benide ilk omza bakıyorum nedense :)evet yaşına göre genç gözüküyor zaten . 33-34 falan gösteriyor . spor yapmış heralde .bilemem valla da adam taştı yaaa zaten yakışıklılığının hatrına oturdum birazcık yoksa hemen topuklardım :)
hahhaaaben şimdi bunu çok merak ettim. şimdi bana özelden adını ver malum siteden bakayım ya da fotosunu at diyeceğim ama yapmazsın heralde :44: yerli yabancı herhangi bir ünlüye benziyor mu ki :26:
ahaha aadamı madara mı edicen .... yok ya okadarda yani değil . ama fiziği güzel yüzüde iyi . ya beğenmiştim ilk gördüm aa dedim ne hoş tipi .zaten aramadı bile beni mal otesi ...
ya çok ukala . böle havadan havadan . kesin kız peşime düşücek diye bekliyordur şimdi para var karizma var tip var diyordur daha ne olsun ahaha çok bekler ...yok bee ne madara etmesisadece merak arkadaşın artistliğinden bende de var o bakımdan yakın hissettim ama tabi ben yediğim kaba pislemem ondan farklı olarak
Çok sinir oldum yaa adama bak.
Kendileri süper türk kızları mı kötü ?
Bulsaymış o zaman kendine yabancı bi kız biz çok istiyoruz sanki onu
ya çok ukala . böle havadan havadan . kesin kız peşime düşücek diye bekliyordur şimdi para var karizma var tip var diyordur daha ne olsun ahaha çok bekler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?