adam türk kadınlarını aşağılıyor ...neden beni düzgün biri bulmaz?

Rica ederim, konu öküzler olunca böyle coşuyorum işte. Hiç pişman değilim bir daha olsa bir daha yaparımIrkına bağlı, düpedüz hakaret edilince tepki veriyor olmam Kezbanlıksa da gurur duyuyorum.

Beğen butonum yok idare et.......almanları yerinde gòrüp inceledim......o kıllı kadınîn kocası taş gibiydi

Aynen yaa... Deodorantı kadınlara özel birşey sanan erkekler var hala güzide yurdumda. Sonra "yok efendim basenimiz varmış, kılımız varmış"... Halt etmiş o.

Evet ya yabancı kadınların yüzleri çabucak yaşlanıyor
Türk kadını bu yönden çok şanslı

Ama dişleri çok guzel ya Benim arkadaşımın nenesi 75 yaşında, hala mukemmel dişleri var

Şimdi egri oturup dogru konusmak gerekirse bacagın yanından fırlayan garip et tabakası (anlamayan aynada arkasına baksın :) )bir tek türk kadınında var gibi geldi bana :) Bolca spor yapan kız arkadaşımda da vardı o tabakadan :) Genetik yani ama genlerime saglık :)

Pürüzsüz bacak istiyorlarsa orada batabiliriz ama...... bunu isteyen Türk erkegi mi ?
Barselonada denizde yüzerken bir grup erkek gördüm, kesin türk bunlar dedim, türk çıktılar
Memelerinden tanıdım, şişmiş sarkmış meme bir tek türk erkeklerinde var
Göbege kıla hiç deginmiyorum

Bu arada, kendi milletini aşagılayan tek millet biziz. Bir yerde bi aksilik gördük mü, 'Türkiyede böyle işte' demeyi marifet sanan insanlarız, 'ben buna bir çözüm getireyim' demek yerine.
Kim oluyorsun ki sen ? yönetici oldun da bişeyleri düzeltmemen için elini kolunu mu bagladılar ? sen de anca yattıgın yerden şikayet edersin işte.

Konu dışı oldu. Herkes bi kin nefret kusmus ben de arada kaynıyım dedim

Rica ederim, konu öküzler olunca böyle coşuyorum işte. Hiç pişman değilim bir daha olsa bir daha yaparımIrkına bağlı, düpedüz hakaret edilince tepki veriyor olmam Kezbanlıksa da gurur duyuyorum.

boyle seyleri duyunca aklima hep eski turk filmleri gelir..hani adam cok yoksuldur alamanyaya gider geldigine omzunda radyo calar kafada tüy lu fötr kimseyi begenmezz ..geldigi yeri dislar kotuler

yabancılar bunlara bakmıyor.
bunlarda kuyruk acılarını böyle çıkarıyor.
sen bence kendini sorgulama bu ezik

:))) adamın söylediklerini okuyunca gülesim geldi, yurt dışında okuduğundan Türkçe'si bozulmuştur, tarih bilgileriyse sıfırlanmış belli ki, bizde tüyde var, basende var ama mangal gibide yürek var, biz mermiyi yüklenir, bebelerimizi bırakıp savaşa gideriz, cephedeki askerimize ekmek yapar, azığımızı paylaşırız.

Biz öyle tüysüz değiliz, afeti devran gibi gezmiyor, adama feleğini şaşırttırmıyoruz belki ama yulaf ezmesi, hazır gıdayla da beslemiyoruz, mutfağa girdik mi elimizden ne hamur işi kurtulur, ne baklava ne sarma, adamı görselliğimizle büyülemek yerine resmen midesine bayram yaptırıyoruz, adam Avrupa'lıya bu ay istediğin bluzü alamayacağım diyemez ama bize der, üstelik biz eşimiz blüz alamadı üzülmesin diye düşünüp, evdeki bluzü 7 farklı kombin yapıp her seferinde yeniymiş gibi giyeriz.

Adam Türk kadınlarını aşağılamış mıydı?

Bir düşünsün bakalım kendi bizim kadar meziyetlere sahip mi? Biz beceriksiz, tepeden bakan adam istiyor muymuşuz ki, kendini nimetten sayıyor, yaşı geçip göbek yapınca yinelesin sözlerini, Türk kası diye kılıf buldukları göbeği kocaman olup, bir kıyafeti hiç çıkarmadan 10 giyme rekorunu kırmaya başladığı dönemde tekrar konuşalım

türk kızlarıda ona bayılıyordu alsın bır barbıe bebekkk otursun sabahtan aksama kadar kasının gozunun guzellıgıne baksınnn :) hey allahım yaaaa akıl olmayınca neylesın fıkırr o bu akılda gıtsınnn devam etsınnnn AKIL FUKARA OLUNCA ZİHİN UKALA OLURMUS :) :) :)

ayyyy kiz dogru diyorsun heee bende biriyle arkadas oldum super turkcesi valla benden iyi biliyor laf sokusturmasindan halk diline kadar kendisi rus cikdi ben sokdayim tabiki bir ik derken azicik samimiyeti ilerlettik amanin ne cikti bu bizim 45 yasindaki adam git gul gibi karini birak 3 cocukla bunla kiristir bundanda yap iki tane tabiki bizim turk hatun bunu defetmis basindan birde ne aramis ne sormus gitmis 5 ay sonar bekar mimar turk bir erkekle evlenmis diye adam simdiki manitasina bile terbiyesiz kadin beni ne cabuk unuttuda gitti evlendi daha neler sirf kadin yikilmadi ayakda diye neler diyor arkasindan ustelik kadin mukemmel hayat yasiyor simdiki esi el ustunde tutuyor bunlar bes parasiz hayvan baglasan durmaz evlerinde onun bile kadin havasini atiyor adam dolandirirlar onunla aninda tatile cikarlar kari koca eski kadinla ugrasirlar tencere kapak olmuslar pisliklerinde bogulmuslar haberleri yok hatta bir arkadasima anlatiyormus kari koca eski kadini yok turk kadinlari hic sadik degil aninda sutttttluyorlar birsuru laf arkadasda aninda demis elin rusunu aldin kari yaptin olmadi diyemi turk kadinlarini kotuluyon seni bu yaslanmis pasakli halinle etse etse ruslar Kabul eder oda paran vardiye yada yurtdisina gelmek icin 40 yil arasan bu halle seni zaten turk kizlari Kabul etmez demis adamin egosu inmisdir asagi bari dedi banada

o ukala sonradan görme erkek müsvettesi Türk kızlarına kurban olsun
ona sorsaydın Türk kızları çirkinse kendisinide bir Türk kadını doğurduysa anasıdamı çirkinmiş
böyle dış görüntüye takılı zeka fukaralarını hiç anlamıyorum afferdesinizi ama çıktıkları yeri bilmiyorlar
ben bu yorumu yazıyorum diye kimse beni tipik kıllı çirkin Türk kızı düşünmesin , Allahıma şükür Türk kadınıyım vede çok güzelim

"kereste" diye tabir ettiğimiz tipik türk erkeği ....şanssızmışsınız ne diyeyim ...

yurt dışına giden bi çok türk erkeği aynen böyle oluyor nedense...boşversene canım bak ne güzel baştan görüosn ne olduklarını ya nişan filan yapıp öyle görsen karakterini..

Ona esmer, döşü kıllı bir Türk tohumu olduğunu hatırlatsaydınız..

Son düzenleme:
tekrar karşılaşma ihtimalı varsa burdakı butun yorumları ona postala. cok iyi posta olur kendisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…