agzina saglik
Beğen butonum yok idare et.......almanları yerinde gòrüp inceledim......o kıllı kadınîn kocası taş gibiydi
Ter kokusundan tiksinmem deAynen yaa... Deodorantı kadınlara özel birşey sanan erkekler var hala güzide yurdumda. Sonra "yok efendim basenimiz varmış, kılımız varmış"... Halt etmiş o.
Kendi milletinin kadının aşağılayan tek erkek topluluğu Türk erkekleri zaten. Şimdiye kadar İtalyan,İspanyol,Rus,Alman,İsveçli,Fransız, Bosnalı, Çek, Norveçli, Portekiz erkek tanıdım. Bir tanesi de demedi ki bizim kadınımız da şöyle çirkin böyle bakımsız. Yazık valla, analarının Türk olduğunu unutuyorlar böyleleri ama dönüp dolaşıp yine bir Türkle evleniyorlar.
Rica ederim, konu öküzler olunca böyle coşuyorum işte. Hiç pişman değilim bir daha olsa bir daha yaparımIrkına bağlı, düpedüz hakaret edilince tepki veriyor olmam Kezbanlıksa da gurur duyuyorum.
geçen birinle görüştüm . bir kahve içtik . neyse adam amerikada okumuş vs iyi bir mesleği var . karizmatik vs . neyse oturduk . konuşuyoruz iltifatlar falan havada uçuşuyor . sonra beni sorgulamaya başladı . erkek arkadaşın oldu mu uzun süreli bir ilişki gibi . sonra türk kadınlarını aşağılamaya başladı . çoğu kara kıllı tipler falan dedi . kısa boylu şişman falan demeye başladı . çok sinir oldum . avrupalı kızlar çok güzelmiş . türk kadınının tek iyi özelliği namusuymuş ama oda artık eskisi gibi değilmiş . bir kadın 30 unu geçince şüpheyle bakarmış . neden evlenmemiş diye . bir sürü şey söyledi .sıkıldım kalktım bende . sonra zaten aramadı sormadı bende tabi . bu ukala tipleri nerden buluyorum bana geliyor bilmiyorum artık çok skıldım . 27 yaşına geldim hayatımda düzgün biri olmadı olmuyor . hani diyceksiniz hep mi suçlu karşı taraf sende hiç mi birşey yok . vardır tabi ama bu tip adamları çekiyorum nedense . yazdıklarım abartısız az bile şeyler söyledi . birde senin için demiyorum sen ayrısın zaten tam türk değilsin diyor . benim annem yabancı diye . bıktım usandım ya bunlardan ....
geçen birinle görüştüm . bir kahve içtik . neyse adam amerikada okumuş vs iyi bir mesleği var . karizmatik vs . neyse oturduk . konuşuyoruz iltifatlar falan havada uçuşuyor . sonra beni sorgulamaya başladı . erkek arkadaşın oldu mu uzun süreli bir ilişki gibi . sonra türk kadınlarını aşağılamaya başladı . çoğu kara kıllı tipler falan dedi . kısa boylu şişman falan demeye başladı . çok sinir oldum . avrupalı kızlar çok güzelmiş . türk kadınının tek iyi özelliği namusuymuş ama oda artık eskisi gibi değilmiş . bir kadın 30 unu geçince şüpheyle bakarmış . neden evlenmemiş diye . bir sürü şey söyledi .sıkıldım kalktım bende . sonra zaten aramadı sormadı bende tabi . bu ukala tipleri nerden buluyorum bana geliyor bilmiyorum artık çok skıldım . 27 yaşına geldim hayatımda düzgün biri olmadı olmuyor . hani diyceksiniz hep mi suçlu karşı taraf sende hiç mi birşey yok . vardır tabi ama bu tip adamları çekiyorum nedense . yazdıklarım abartısız az bile şeyler söyledi . birde senin için demiyorum sen ayrısın zaten tam türk değilsin diyor . benim annem yabancı diye . bıktım usandım ya bunlardan ....
Yok bence .okunda boncuk arıyor. ne parası ya kimisi ortalama ev kadını olmaya bile razı geliyor o kızların. Açlıktan sefaletten iyi diye kabulleniyorlar bence bu hanzoları. Bunlar da kendilerini playboy sanıyorlar işte.
Tüyümüze kılımıza kurban olsun bizimTek kılımı bile vermem ben ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?