ben hic bir sey anlamadım yaa:44:
erkek arkadaşı aşırı alınganmış canım.
ya bi de( şuan sinirden ağlıycam. bu hayatta en nefret ettiğim şey sonraya bırakılmış konuşmalardır. bunu o da biliyor.
ben sinirliyken üzülüyorken umursamıyorsa bi insan beni, sonra bi fırsat olduğunda konuşuyorsak o konuyu, bu bana çok yapay geliyor. yani zaman geçtikten sonra ne anlamı var ki ?
ben ağlayarak uyuduysam o gece, sen yoksan
bi hafta sonra kandil dolyısıyla mesaj atıp da konuşmak istiyormuş gibi görünüyosan bunun ne anlamı var ki
sonra ben sınırlı bi insan oluyorum
evet sınırlıyım ve sen beni böyle tanıdın. ama sevmedin demek ki
şu an pazartesi konuşuruz deyip kapattın pencereyi
o pencere öyle kalacak işte
pazartesi açacam pencereyi, bambaşka bi shunshine göreceksin. ulan size inadıma hepinize inadıma hiçbişeye kızmayacağım bundan sonra.
onu önemseyip yarım saatte bir 'nasılsın' diye mesaj attığım o gün var işte o güne yanıyorum.
o zaman sevgili bile değildik halbuki.
sebep de arkadaş ortamında onu önemsememem miş !
tamam ben bunun için üzüldüm özür diledim.
ama şimdi bana abuk sbauk konuşuyor.
sen önce önemsemeyen tepkisiz bi insan ol
insanları olduğu gibi kabul et sonra bana konuş
biz niye beraber çıktık ki o zman bu yola ?
Benimki de kızgın olduğumda konuyu kapatıyor,ben kudurduğumla kalıyorum iyi mi
Aynen valla hem sinir ediyorlar adamı hem de patlamaya hazır bir bomba gibi bırakıyorlar,ondan sonra da en ufak bir olayda patlıyorum.E sen zamanında konuyu kapatmasaydın en ufak fırsatta patlamazdım ben de tabi.
Haklısınız valla,ben de çok doluyum bu konuda :18:
hmm orası tamam da bir seyler eksik sanki bılemedım
eksik olan şey,,,bize sormuyor muş ve erkek arkadaşına soruyor muş gibi yazıyor.
ondan olabilir mi?
sen bu soruları bize mi soruyorsun
yoksa erkek arkadaşına mı?
konuyu açtığından beri erkek arkadaşınla konuşuyorsun da ondan sordum.
bi olay yok ki
konu onun alınganlığına geldi
baktı bende de laf var
kaçtı hemen
pu ha hahaha
görür o pazartesi.
e ona yazamıyorum diye gelip burda yazdım
sakinleştim şimdi sizinle konuşabilirim
ama sildim onu artık yok hayatımda
yaptığı sucukları tek başına yesin.
Ben bazen şöyle düşünüyorum acaba bu erkekler bizi sinirlendirmekten zevk mi alıyorlar ? :44:
Bombanın pimini çekip,bırakıp kaçıyorlar.Madem bir söz söyledin cevabını bekle değil mi,yok bunlar içlerini döküp tam biz konuşacakken kaçıyorlar.
Bak yine sinirlendim şimdi
Vallahi erkek arkadaşınla tek başına tartışır gibi konuşmuşsun kusuruma bakma lütfen ama bir şey anlayamadım
Sevdiğin adam için bu gibi kelimeleri kullanıyorsan zaten ona ne saygın ne de sevgin kalmış demektir. Madem ona bu kadar katlanamıyorsun,yaptıklarına sinir oluyorsun inceldiği yerden kopsun
şu an tam olarak şu an saniye ellerimi titreten şey onu hayatımdan çıkarmış olmam.
bunun sebebi konuşmanızı pazartesiye ertelemesi.
konuşmamızın kaynağı da benim ailesel sıkıntılarımdan kaynaklı.
evde iyi bir ortam yok, sıkıntılıyım.
daha açıkça söyleyeyim
babam anneme abim de bana küs
abim beni ağlatmıştı
ben boşverdim, yanına gidiyorum abim yüzüme bakmıyor, küs bana.
olayları erkek arkadaşıma anlatıyorum
o da burdan yola çıkarak beni eleştiriyor.
başta tabiki de sakinim
ama bir örnek verdi ben orda koptum.
bir söz var, benim duyunca daha doğrusu mesaj olarak görünce depresyona girdiğim bi söz öbeği.
bu bigün bana onu yazdı (doğal olarak)
sonra ben bana bunu söyleme, onun yerine şunu söyle dedim.
sonra bi daha söylemedi o söz öbeğini.
ben o gece kızmıştım evet, daha doğru içsel olarak ağlamıştım. yani kendi içimde üzüldüm. ona da bana bunu söyleme dedim. kızdığımı asla hatırlamıyorum.
ona sebebini bile söylemedim, konusunu açmadım sadece söyleme dedim.
neymiş ben kızmışım ona, özür dilemiş o da benden.
kızmayacakmışım
yani çocuk bilmiyor, tabiki de bu kızılacak bişey değil, nerden bilsin benim o sözü duyunca ağlamak istediğimi
ben ona tepki vermedim ki
sinir adam !
kızmışım ben o gece ona, beni yapmadığım bişey ile suçladı (kızgınlığıma örnek verdi)
ben de çok kızdım. sen de alıngansın, ben seni önemsiyorum ama dedim. sonra sustum. sövecem tutuyorum kendimi.
pazartesi konuşalım dedi.
Vallahi erkek arkadaşınla tek başına tartışır gibi konuşmuşsun kusuruma bakma lütfen ama bir şey anlayamadım
Sevdiğin adam için bu gibi kelimeleri kullanıyorsan zaten ona ne saygın ne de sevgin kalmış demektir. Madem ona bu kadar katlanamıyorsun,yaptıklarına sinir oluyorsun inceldiği yerden kopsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?