adama bak yaa

sanırım seni sinir edince
nefretin devreye giriyor, hem de öyle böyle bir nefret değil.
en tehlikeli sevgi biçimi bana göre.

yahu ne dövdürmesi öldürmek istiyorum ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu offffffffffffffffffff

dövdürmek istediğim bi kaç erkek daha var
bak toplu dövdürtmeden indirim de yaparlar
hadi sen de katıl

şu an bilgisayarın başından kalkınca ne yapıcam bilmiyorum
güldüğüme bakma
şu an o kadar mutsuzum ki
iyi ki aşık değilim
iyi ki aşık olmadım ona

Şimdi kızacaksın ama madem açtın konuyu buraya ben de yorumumu yapayım;

Okuyunca oturduğum yerden ben bile gerildim. Sonra anlattığını okudum bu kadar büyütülecek, sinirden yazamayacak kadar ortada ne var çözemedim. Sanırım erkek arkadaşın tam olarak bu tavrından bahsediyordu fevrisin ve bence sen de çok alıngansın.:26:

kahretsin ben çook aşığım

bence aşıksın, hatta deliler gibi.

bacım anlat seninkini de dinleyelim

1haftadın bayram dolayısıyla yoğun çalışıyo diye doğdu dürüst konuşamıyoduk bende alttan alıyodum işi var diye ama arkadaşı resim atmış faceye beraber sahile gitmişler gelde sinirlenmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

offf kızlar offfff

ona göre her izin günün bana ayırıyormuş ta bi saatlik çay içmeye gitmişler ben büyütüyomuşum.

ya tamam gitmelerine bişey demiyorum ama sözde çok yoğun diye boşuna alttan almışım ona yanarm

çalışan erkek streslidir, zordur. ama işsiz erkek daha kaprisli söyleyeyim mesela benimki (artık ex)

Şöyle konunun ilk mesajını bir güzel düzenleseniz, genel hatlarıyla yazdığınız iletileri orada toplayarak neye bu kadar sinirlendiğinizi bütünen anlatsanız da size güzel güzel yardımcı olsak?
Daha iyi olmaz mı?

Son düzenleme:
yalnız
shunshine ,istabula ile

yorumlaşıyor,,, bizi görmüyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…