• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adamın benden tek beklentisi makine gibi doğurmam

Ne kadar yüklenmişler sana.

Sosyolojik dağılım olarak bakarsak evet eğitim seviyesi düşük kadınlar daha fazla çocuk doğuruyor. Bizim kadınlarımız ne yazık ki çoğunlukla ilkokul-ortaokula kadar okuyor. Bunda darılacak, yüklenecek bir şey yok. Gerçek bu zaten. Benzetme de bence fazla olmamış. Doğru olmuş.

Konuna gelirsek, Gebelik zor bir süreç, ben de yeni doğum yaptım. Hele ki mazisinde ikize hamilelik yaşayan bir kadının anıları daha ürkütücüdür. Eşiniz boşanmakla tehdit ediyorsa hamile kalmayın, tehditle olmaz bu işler. Böyle bir adamı da sevmemek lazım. Damızlık değilsiniz sonuçta. Tamam boşa derim ben olsam. İkizlere bakmak da zor. Kimse sizden böyle bir şey isteyemez.

Aranıza sogukluj gırdı mu cocukla? Yanı kendıne aıt zamanı fazlalasmıssa ozgurlugu ıcın de ıstıyor olabılır

Hata tamamen benim, flört yıllarımızdada böyle kibirliydi bu ama bana değer verdiğini hissederdim. Çocuk gelince o histe gitti bende. Cinsel anlamda hiç bir soğukluk yok tek o konuda iyiyiz, adamın tek derdi neyse....

Orta çağ kafası diyorlar ya, o kadar doğru ki.

Şükretmen lazım, etrafımda bir sürü çıtır hostes var(eşim pilot) ve benim tek derdim evimde zaman geçirmek diyor. Resmen hovardalıklada tehdit ediyor boşanmayla tehdit etmezmiş gibi!

Maalesef çok kibirli biri artık iğrenmeye başladım karakterinden, parası neyse veririz bir bakıcı daha tutarız bu kadar naz yapma, karadenizde bütün gün ırgatlık yapan kadınlar var senin bu yaptığın "kvşelik" dedi. Hakaretler gırla anlayacağınız.

Herşeyi terkedip giderim, tek tutan beni pis bir koca ama mükemmel bir baba.
Esin kelimenin tam manasiyla ucmus. :olamaz:Ben de konunu okuyunca ilkokul mezunu, pala biyikli, muteahhit bir dayi canlanmisti kafamda.

Merhaba kızlar, aslında komik gibi görüncek ama durum çok ciddi. Ilk evlendiğimiz aylarda eşim çocuğa hiç sıcak bakmıyordu ama ben çok istiyordum , hamile kaldım korunmamıza rağmen, ikizlerimiz oldu şu an 1.5 yaşındalar. Eşim şimdi 4-5 e kadar yolu var, bir an önce bir tane daha yapalım diyor ve çıldırmak üzereyim. Evde yatılı bakıcı olmasına rağmen işlere yetişemiyorum. Neyse ciddi olan kısım bu değil, ben direk tavır koydum bu kadar yeter artık yapmam diye, dün eşim umarım ciddi değilsin, ciddiysen bu ayrılık sebebi ayağını denk al dedi. 20 saattir boğazıma bir lokma girmedi.

Devamlı arkadaşlarıyla takılan, halı saha yapan vb diğer aktiveteler yapan adam birden ev kedisi, işten çıkınca direk eve geliyor bebişlerimle zaman geçirmek için.

Ben memuriyetimi yaktım bu adam için, adam bana resmen ilkokullu ev hanımı muamelesi yapıyor. Çok sıkıntılıyım kızlar :KK43:
Kumdan kale yapıyor sanki.Evlilik çok işgalci bir kurum. Bu konular sayesinde şunu anladım. Erkeğin zihniyeti sevgisinden bin kat önemliymiş.

Benim ev hanımı anneciğim, 2 çocuk doğurmuş 'kendi arzusu' ile.
Ama size edilen bu cümlelerden birini duysa 'ha s... oradan' der, basar giderdi.
Keza ben de diplomalı ev hanımlarındanım.
Eşime söylenip durduğum zamanlarda en fazla 'nankörlük yapma, her şeyine yardım ediyorum ama yaranamıyorum, millet bebeğini kucağına almaz bütün gece ben uyanıp bakıyorum' der, buna rağmen o ettiği nankör sözünden bir kamyon laf duyar benden.
Merak ettim, siz nasıl bu sözleri sindirip aynı yatakta yatıyorsunuz o adamla?

Hata tamamen benim, flört yıllarımızdada böyle kibirliydi bu ama bana değer verdiğini hissederdim. Çocuk gelince o histe gitti bende. Cinsel anlamda hiç bir soğukluk yok tek o konuda iyiyiz, adamın tek derdi neyse....

Orta çağ kafası diyorlar ya, o kadar doğru ki.
Allah sabır versın. Bencıl ınsanlar omur törpüsü gıbıdır..
kıl oldum tanımadan cunku benım de benegım bes aylık ıyı anlıyorum senı ve beklentılerını

Kapı gibi mühendislik diplomam var, ona muhtaç kalmam maddi anlamda. Zaten aldığın maaş kuş gibi, adam gibi bakıcı tutalım boşver memuriyeti diyip istifa ettirdi, evde çocuklara bak, gez toz hayatını yaşa dedi. Allahı var kısıtlayıcı biri değil, dışarda nereye gitceğime filan karışmaz, maddi anlamda çok bonkördür ama asıl beni inciten beni dün boşanmayla tehdit etmesi.

şaka yapmıştır yaaa buyutme bukadar , bak biz yıllardır istiyoruz olmuyor birtane daha yaparsın sonrasında net konuşursun artık ,

Benim ev hanımı anneciğim, 2 çocuk doğurmuş 'kendi arzusu' ile.
Ama size edilen bu cümlelerden birini duysa 'ha s... oradan' der, basar giderdi.
Keza ben de diplomalı ev hanımlarındanım.
Eşime söylenip durduğum zamanlarda en fazla 'nankörlük yapma, her şeyine yardım ediyorum ama yaranamıyorum, millet bebeğini kucağına almaz bütün gece ben uyanıp bakıyorum' der, buna rağmen o ettiği nankör sözünden bir kamyon laf duyar benden.
Merak ettim, siz nasıl bu sözleri sindirip aynı yatakta yatıyorsunuz o adamla?

Bakın bu konuda suç benim diyorum, hep böyle egolu ve kibirli biriydi zaten flört dönemimizde bile. Çok efendi çocuklar peşimde koştu, ama bu herif nalet olsun çok yakışıklıydı o zamanlar (185 boy, atletik vucut ), ve konuşması tavırları çok karizmatik geliyordu. Artık yüzüm kendisini görmek istemiyor o ayrı.

O bahsettiğiniz kişi babası olur bunun! Tam karşılığı ! Müteahhit bir ailenin oğlu, prens gibi büyütülmüş, acayip ego ve kibir.

Bakın bu konuda suç benim diyorum, hep böyle egolu ve kibirli biriydi zaten flört dönemimizde bile. Çok efendi çocuklar peşimde koştu, ama bu herif nalet olsun çok yakışıklıydı o zamanlar (185 boy, atletik vucut ), ve konuşması tavırları çok karizmatik geliyordu. Artık yüzüm kendisini görmek istemiyor o ayrı.

Canım benim yanlış anlama kırılma gücenme de, iyice tanımadan, anlaşmadan, eşinin karakterine, huyuna, yetiştirilme tarzına vs bu kadar kinliyken ne diye çocuk diye ısrar ettin hamile kaldın

Nasıl evlendiniz diye sormuyorum.
Kendinize bu lafları nasıl ettiriyorsunuz?
En kaba tabirle 'hadi lan oradan açtırma ağzımı' demek, çok zor değil.
Karşınızda size hiç saygı duymadan konuşan birine, eliniz armut toplamasın yani.
Çok inandığım bir laf vardır, 'saygı, hakedilen bir şeydir'.
Sizinle bu şekilde konuşmasına, hayatınıza karışmasına müsade asla etmeyin.
Eşiniz dahi olsa bir sınır çizeceksiniz ve onu aştığı an asıl siz boşamakla tehdit edeceksiniz.
Sustukça, kendini daha da üstün görmeye devam eder bu tür evrimini tamamlayamamış olanlar.

Ben memuriyetimi yaktım bu adam için, adam bana resmen ilkokullu ev hanımı muamelesi yapıyor. Çok sıkıntılıyım kızlar :KK43:
Ee o kadar okumuşsunuz bir işe yaramamış bir adam için yakmışsınız gül gibi mesleğinizi. İlkokullu ev hanımı diye küçümsemeyin zira siz de diplomalı ev hanımısınız artık doğuracaksınız da bir üç tane daha kocası için meslek yakan bir üç tane daha doğurur diyorum.

Ilk okulluyum ama senin eşin gibi biriyle evli değilim elhamdülillah birbuçuk yıldır sabırla bebek bekliyoruz ve benim en büyük destek cim çok şükür...
Insanları eğitim dereceleriyle elestirmemenizi rica ediyorum.

Canım benim yanlış anlama kırılma gücenme de, iyice tanımadan, anlaşmadan, eşinin karakterine, huyuna, yetiştirilme tarzına vs bu kadar kinliyken ne diye çocuk diye ısrar ettin hamile kaldın

doğurduğuma pişman değilim, dünyanın en güzel duygusunu tattım. Tek sorun eşimin çok değişmesi doğumdan sonra. Bir
Nasıl evlendiniz diye sormuyorum.
Kendinize bu lafları nasıl ettiriyorsunuz?
En kaba tabirle 'hadi lan oradan açtırma ağzımı' demek, çok zor değil.
Karşınızda size hiç saygı duymadan konuşan birine, eliniz armut toplamasın yani.
Çok inandığım bir laf vardır, 'saygı, hakedilen bir şeydir'.
Sizinle bu şekilde konuşmasına, hayatınıza karışmasına müsade asla etmeyin.
Eşiniz dahi olsa bir sınır çizeceksiniz ve onu aştığı an asıl siz boşamakla tehdit edeceksiniz.
Sustukça, kendini daha da üstün görmeye devam eder bu tür evrimini tamamlayamamış olanlar.

Iyice özelimi dökmek istemem ama daha önce çok kavgalarımız oldu hiç bir zaman altta kalmadım emin olun. Çok ağır laflar da ettim ona, hep barıştık ama. Bana daha önce benzer bir küfür ettiğnde fiziksel olarak bile tavır aldım.

İlkokullu ev hanımları 5 tanemı doguruyor sanıyorsunuz ? Ya da neye gore sız daha mı kıymetlı goruyorsunuzda kendınızı daha az dogurmak sızın hakkınızda oburlerının 5 tane yapması sart mı ?
Çoğunluğa vurduğunuz zaman özellikle de Anadoluda maalesef böyle değil mi?:(
Benim anneannem babaannem annem teyzelerim dogurmuşta doğurmuş belli bir eğitim alsalardı meslekleri olsa idi bu kadar sıkıntıya girmezlerdi.Ha şimdi nispeten düzeldi dediğiniz gibi kuzenlerim var onlar da ileri tahsil yapmamis ama birer tane çocuk yaptılar.Konu sahibini yanlış anladınız sanırım.:)

Bı tane daha mı yapsın boyle bı adama . Nıye? Pasanın gonlu hoş olsun dıye mı

yani adam çocuklardan sonra aksamları eve gelmese hergun ardaşlarıyla dışarılara çıksa evle ilgilienmese , kadın evde çocuklarla deliye dönce yemek temizlik birde düzen istese , sövmesi dövmesi olsa onamı dogur diyecektik arkadasım ,
adamın imkanı var ve birçocuk daha istiyor evet söylediği lafa biraz gönlü kırılmış olablilir ama onuda tüm kalbiyle söylediğin sanmam, çunku erkekler düz mantıkta oldukları için ,

benımde bir kızım var 2 yıldır kardeş istiyoruz olmuyor belkide o psikolojiyle düşünüyor olabilirim , ama genede kendi bilir tabii P PrudeGirl kardeş güzel şey

Back
X