- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
Konu sahibinin uslünu son eklediği ayrıntı hoş değildi biraz daha dikkat edersek daha iyi olacakBenım üslubum mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibinin uslünu son eklediği ayrıntı hoş değildi biraz daha dikkat edersek daha iyi olacakBenım üslubum mu?
Baba parası yiyen biriyle evlenmen çok fedakar bir davranış halbukiOnla çıktığım ve evlendiğim ilk günler maaşı filan yoktu baba parası yiyen uyuzun tekiydi. Para için onla evlenmedim.
Allah kımsenın basına vermesın madurıyetını anlatan bırı var. Evet ılkokulu fazla vurgulamıs olabılır keske oralara hıc gırmeseydı de. Insanların ego yarısıtıracam dıye bı adamı savunmadıgı kaldı. Ilkokullura oyle bısı demek ıatemedım dıyor hala dedın de dedın dıyorlar. Ay neyseKonu sahibinin uslünu son eklediği ayrıntı hoş değildi biraz daha dikkat edersek daha iyi olacak
Olur mu itham ediyorAllah kımsenın basına vermesın madurıyetını anlatan bırı var. Evet ılkokulu fazla vurgulamıs olabılır keske oralara hıc gırmeseydı de. Insanların ego yarısıtıracam dıye bı adamı savunmadıgı kaldı. Ilkokullura oyle bısı demek ıatemedım dıyor hala dedın de dedın dıyorlar. Ay neyse![]()
Koca için yakmadım, annelik için yaktım. Çocuklarıma gece masal okumak, hergün beraber kahvaltı yapmak istiyorum, 4-5 bin maaş için bunlardan feragat etmek istemedim. Herşeyi paraya indirgeyen sizsiniz, annelik en kutsal şeydir.
"İyice tanımadan, anlaşmadan niye çocuk da çocuk diye ısrar ettiniz" demiştim de "Dogumdan sonra değişti eskiden bana değer verirdi" demişti.Balık baştan kokmuş biz ne konuşuyoruz![]()
"İyice tanımadan, anlaşmadan niye çocuk da çocuk diye ısrar ettiniz" demiştim de "Dogumdan sonra değişti eskiden bana değer verirdi" demişti.
Ay ben boşuna yazmışım paragraf paragraf yorumları![]()
Hanımefendi aşağıladığınız ilkokullu ev kadınından daha bilinçli değilsiniz bence. O aşağıladığınız kadınların hepsine bu cümle kurulamuyor. Ona göre :)
Aldatilmasina üzüldüm. Affetmesine yorum yapmak haddim değil. Ama evlenir evlenmez çocuk için ısrar edip yapması.. ne bileyim bana yavrulara haksızlık gibi geldi. Az bekle, aynı evde yaşa, tanı huyunu suyunu, güvenini kazansın. Akvaryuma balık almıyorsun ki kocaman bir birey yetistireceksinYa hayııır tabiki değer verirdi. Adamcağız bir şıllığa kanmış. Yoksa sevgilisini aldatır mı hiç? Yapmayın allah aşkına![]()
Ya ben bakıcıdan şüphelendim. Çok mu güzel? adam o gitmesin diye mi çocuğun ardı arkası kesilmesin istiyor. İşkillendim biraz . Bu erkek milletinden her şey beklenir.Yapacağınız şey basit aslında. Bebekler büyümüş artık, siz işinize dönmenin planlarını yapın. Yatılı bakıcıyı yollayın ve bakmanın sevmekten daha fazlası olduğunu öğretmek için çok fazla sorumluluk verin eşinize.
Şimdilik düşünelim biraz vücudum toparlansın 3 senede rahim kendini toparlayabiliyor, diyip konuyu bisüre kapatın.
Ya ben bakıcıdan şüphelendim. Çok mu güzel? adam o gitmesin diye mi çocuğun ardı arkası kesilmesin istiyor. İşkillendim biraz . Bu erkek milletinden her şey beklenir.![]()
Eski konularımı gündeme getirdiğiniz için teşekkür ederim, onları açtığımı unutmuşum bile. Bu sitede çok aktif değilim haliyle. Ben de okudum ve duygulandım şu an o adama sarılasım geldi. Evet işssiz güçsüz dağınık bir tipti, ama söz vermişti düzene sokcam hayatımı diye, gitti pilot okuluna çok güzel bir meselği oldu ailesine muhtaç değil. Dediğini yaptı.
Hovarda bir tipti, evet aldattı, çok zor kabullendim bunu ama bir daha yapmayacağına söz verdi. Ve yapmadığına da eminim çünkü gizli saklı hiç bir şeyi yok, telefonun kilit şifresini bile saklamıyor benden ve ortalıkta bırakıor. Zaten koşa koşa eve gelmesinden belli herşey. Geçmişte bana söz verdiği herşeyi yaptı, dağnık ve çok pisti, o huyunu da törpüledi az çok.
Hele hele burda bana piranha gibi tek lafımdan milletin bana nasıl üşüştüğünü görünce bu adamın gerçekten çok iyi bir insan olduğna karar verdim hiç olmazsa daha önce hiç bir lafımı alıp kendi lehine çevirmedi. 2 hesabımda banlanabilir umurumda değl :)
Eski konularımı gündeme getirdiğiniz için teşekkür ederim, onları açtığımı unutmuşum bile. Bu sitede çok aktif değilim haliyle. Ben de okudum ve duygulandım şu an o adama sarılasım geldi. Evet işssiz güçsüz dağınık bir tipti, ama söz vermişti düzene sokcam hayatımı diye, gitti pilot okuluna çok güzel bir meselği oldu ailesine muhtaç değil. Dediğini yaptı.
Hovarda bir tipti, evet aldattı, çok zor kabullendim bunu ama bir daha yapmayacağına söz verdi. Ve yapmadığına da eminim çünkü gizli saklı hiç bir şeyi yok, telefonun kilit şifresini bile saklamıyor benden ve ortalıkta bırakıor. Zaten koşa koşa eve gelmesinden belli herşey. Geçmişte bana söz verdiği herşeyi yaptı, dağnık ve çok pisti, o huyunu da törpüledi az çok.
Hele hele burda bana piranha gibi tek lafımdan milletin bana nasıl üşüştüğünü görünce bu adamın gerçekten çok iyi bir insan olduğna karar verdim hiç olmazsa daha önce hiç bir lafımı alıp kendi lehine çevirmedi. 2 hesabımda banlanabilir umurumda değl :)
Vay be aldatan adam bizden daha vicdanliymisEski konularımı gündeme getirdiğiniz için teşekkür ederim, onları açtığımı unutmuşum bile. Bu sitede çok aktif değilim haliyle. Ben de okudum ve duygulandım şu an o adama sarılasım geldi. Evet işssiz güçsüz dağınık bir tipti, ama söz vermişti düzene sokcam hayatımı diye, gitti pilot okuluna çok güzel bir meselği oldu ailesine muhtaç değil. Dediğini yaptı.