Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski konularımı gündeme getirdiğiniz için teşekkür ederim, onları açtığımı unutmuşum bile. Bu sitede çok aktif değilim haliyle. Ben de okudum ve duygulandım şu an o adama sarılasım geldi. Evet işssiz güçsüz dağınık bir tipti, ama söz vermişti düzene sokcam hayatımı diye, gitti pilot okuluna çok güzel bir meselği oldu ailesine muhtaç değil. Dediğini yaptı.
Hovarda bir tipti, evet aldattı, çok zor kabullendim bunu ama bir daha yapmayacağına söz verdi. Ve yapmadığına da eminim çünkü gizli saklı hiç bir şeyi yok, telefonun kilit şifresini bile saklamıyor benden ve ortalıkta bırakıor. Zaten koşa koşa eve gelmesinden belli herşey. Geçmişte bana söz verdiği herşeyi yaptı, dağnık ve çok pisti, o huyunu da törpüledi az çok.
Hele hele burda bana piranha gibi tek lafımdan milletin bana nasıl üşüştüğünü görünce bu adamın gerçekten çok iyi bir insan olduğna karar verdim hiç olmazsa daha önce hiç bir lafımı alıp kendi lehine çevirmedi. 2 hesabımda banlanabilir umurumda değl :)
Ne varmış 45 yaşında. Şimdi de 45 yaş ve üstü taaruza geçecek, haberiniz olsun.Evet eminim eşim beni 45 yaşında bir filipinliyle aldatıyodur, hahaha çatlayın patlayın.
Konu nerelere gelmiş banlanmış Yeni hesap almışsınız noluyor anlamadım ama üslubunuz hoş değil.Evet eminim eşim beni 45 yaşında bir filipinliyle aldatıyodur, hahaha çatlayın patlayın.
Aldatmış, sana k.vaşe demiş, ayağını denk al seni bosarim demis...ama pardon hiçbir lafını alıp lehine cevirmemiş, bu bütün hatalarını örter. Git sarıl eşine. Hemen affet. 5 tane çocuk ver kucağına. Oh mis sizden mutlusu olmaz eminim.Eski konularımı gündeme getirdiğiniz için teşekkür ederim, onları açtığımı unutmuşum bile. Bu sitede çok aktif değilim haliyle. Ben de okudum ve duygulandım şu an o adama sarılasım geldi. Evet işssiz güçsüz dağınık bir tipti, ama söz vermişti düzene sokcam hayatımı diye, gitti pilot okuluna çok güzel bir meselği oldu ailesine muhtaç değil. Dediğini yaptı.
Hovarda bir tipti, evet aldattı, çok zor kabullendim bunu ama bir daha yapmayacağına söz verdi. Ve yapmadığına da eminim çünkü gizli saklı hiç bir şeyi yok, telefonun kilit şifresini bile saklamıyor benden ve ortalıkta bırakıor. Zaten koşa koşa eve gelmesinden belli herşey. Geçmişte bana söz verdiği herşeyi yaptı, dağnık ve çok pisti, o huyunu da törpüledi az çok.
Hele hele burda bana piranha gibi tek lafımdan milletin bana nasıl üşüştüğünü görünce bu adamın gerçekten çok iyi bir insan olduğna karar verdim hiç olmazsa daha önce hiç bir lafımı alıp kendi lehine çevirmedi. 2 hesabımda banlanabilir umurumda değl :)
Aldatmış, sana k.vaşe demiş, ayağını denk al seni bosarim demis...ama pardon hiçbir lafını alıp lehine cevirmemiş, bu bütün hatalarını örter. Git sarıl eşine. Hemen affet. 5 tane çocuk ver kucağına. Oh mis sizden mutlusu olmaz eminim.
Allah yavrularınıza sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin ama size diyecek bir şey yok gercekten. O kadar yardımcı olmaya çalıştım, uzun uzun yazdım, güçlü dur, eşine izah et vs Ama sanırım ben de pirana oldum. Yazık oldu parmaklarıma![]()
Kötü yola düşmüş kadın diyeyim anlayınYaa bişey soracagim k.vaşe ne demek.
Offff bilemedim...
Kötü yola düşmüş kadın diyeyim anlayın
Yorumları okumadan yazıyorum
Kesin konu karıştı değil mi
İlkokullu kadın-çalışan kadın vb sayfalarca atışma var değil mi
Değil mi!?![]()
Yorumları okumadan yazıyorum
Kesin konu karıştı değil mi
İlkokullu kadın-çalışan kadın vb sayfalarca atışma var değil mi
Değil mi!?![]()