• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adamın benden tek beklentisi makine gibi doğurmam

Ya arkadaşlar su ilkokul mezunu lafına niye bu kadar takiliyorsunuz
İlkokul mezunu annelerin mi daha çok çocuğu vardır üniversite mezunlarının mi
İstatistik olarak karşılaştırsak bile ilkokul mezunu maddi durumu iyi olmayan insanların daha çok çocuk yaptığı bir gerçek değil mi

Ben de oyle dusunerek savunmustum ama bizim hatunlar yine kokuyu almis demek ki ondan saldirmis. Eski konulara acip baktim uslup falan yerlerde. Lafin gelisi degil asagilama olarak kullanmis belli bariz.

Ben de oyle dusunerek savunmustum ama bizim hatunlar yine kokuyu almis demek ki ondan saldirmis. Eski konulara acip baktim uslup falan yerlerde. Lafin gelisi degil asagilama olarak kullanmis belli bariz.
Hiç bakmamistim eski konularına bu konu icin konuşmustum

Egitim seviyesine binayen ettiginiz yanlis cumleleri gerginliginize vererek asil konuya geleyim.
Esinizin cok cocuk istemesi normal.olabilir.benimde esim en az 4 der hep.
Lakin bunu bir tehdit unsuru olarak gormesi,bosanmaya gidecegini soylemesi büyük saçmalık ce saygisizlik.
Suan icin tek çocukla kalmayi planliyorum ve esimle bunu paylastigimda saygi duyduğunu soyledi ki olmasi gerekn bu zaten.
Siz istemiyorsaniz kararliliginizda devam edin,baktiniz gercekten isi yokusa suruyor ayırın yollari,zira bu cok onemli bir karar ce eslerin ortak karar almasi lazim,aksi halde evliligin bitmesi cok normal.

Amma alıngan bi milletiz...herkes ilkokul mezunu ev hanımlarına nasıl empatiktir şimdi....

Mesele o değil arkadaşım. Kendisi o kadınları "bilinçsiz , cahil , tek başarısı evlenmek, çocuk yapmak olan kadınlar" gibi görüyor ama kendisi de bilinçli değil. Okursanız görürsünüz.

Ortaokul mezunu (ilkolkulla arasında pek fark yok)iki çocuklu bir ev kadınıyım.kocam deli gibi çocuk istiyor ama ben istemiyorum.ama beni hiç boşamak la tehdit etmedi,edemez ama eğer bana böyle şeyler soyleseydi beni sevmediğini,bana değer vermediğini düşünürdüm.....Zaten başka da bir açıklaması olamaz.

Onla çıktığım ve evlendiğim ilk günler maaşı filan yoktu baba parası yiyen uyuzun tekiydi. Para için onla evlenmedim.

O bahsettiğiniz kişi babası olur bunun! Tam karşılığı ! Müteahhit bir ailenin oğlu, prens gibi büyütülmüş, acayip ego ve kibir.

hep böyle egolu ve kibirli biriydi zaten flört dönemimizde bile. Çok efendi çocuklar peşimde koştu, ama bu herif nalet olsun çok yakışıklıydı o zamanlar (185 boy, atletik vucut ), ve konuşması tavırları çok karizmatik geliyordu. Artık yüzüm kendisini görmek istemiyor o ayrı.

yalnız iyi gömmüşsünüz adama. üşenmedim hepsini tek tek okudum da bence yakışıklı zengin ve tahsilli bir adam vardı karşınızda cennet canınıza minnet olmuş.
sonra da adam pisliğin teki çıktı rıza babaya dönmüş mevzu. o büyük(!) aşk bitmiş.

tamamen ŞAHSİ FİKRİMİ söylüyorum tabi.

madem okumuş eğitimli bir hanım ablamızsın, "ilkokullu damızlık kara cahillerden(!)" değilsin, boşan ablacım.
yani bu kadar gömdüğün, sana kvaşe diyen damızlık muamelesi yapan adamın koynuna girip nasıl "iyi olduğumuz tek şey cinsellik" diyosun onu da anlamadım.

ben nişanlımla incir çekirdeği için kavga ediyorum sonra bana sırnaşınca öpüp koklamaya kalkınca bile daha da soğuyorum yapma böyle saygı duymuyorum diyorum.
sen tahsilinle mesleğinle nasıl yapıyorsun hayret.

ben olsam boşamazsan adam değilsin l*n ya**şaaak derim valla :D
mezun olmadım ben daha çünkü cehaletim var biraz daha :D

o değil de bence ne sen mühendissin ne de o pilot.
çünkü muhabbetler çok avam, o beğenmediğin ilkokul mezunu seviyesinin üstüne çıkamamışsınız ailecek.
gerçekten sormak isterim, mühendislik ve pilotluk hiç mi bi vizyon medeniyet katmamış ikinize de...
ayrıca bu adam seni aldatmış ve barışmışsın, tekrar söylüyorum bence mühendis falan değilsin..

Bence de değil. Eğitimsizlikten laf yememek için ben mühendisim eşim pilot diye konu açmış oysa kocasının 3 sene önce işsiz, mesleksiz olduğunu falan yazmış eski konularında. Bunun kompleksini yapacaksan bari ilkokul mezunu ev hanımı gibi görüyor beni deme, kendini iyice basit duruma düşürmüş.

Bence de değil. Eğitimsizlikten laf yememek için ben mühendisim eşim pilot diye konu açmış oysa kocasının 3 sene önce işsiz, mesleksiz olduğunu falan yazmış eski konularında. Bunun kompleksini yapacaksan bari ilkokul mezunu ev hanımı gibi görüyor beni deme, kendini iyice basit duruma düşürmüş.

O 3 yılda parayı basmış pilot olmuş. Kargo pilotu. Eski konularına ve mesajlarına baktım. Doğru yani.

Daha 3 yil once issiz adam hemen pilot olmus.2 yillik okuyup mu oldu bende olayim:KK70:

Kargo pilotuymuş kocası. Burada bunun kompleksini yapan kadınlara cidden üzülüyorum, yardım alabilecekken düştüğü duruma bak hey yarabbim.

O 3 yılda parayı basmış pilot olmuş. Kargo pilotu. Eski konularına ve mesajlarına baktım. Doğru yani.

Kargo pilotu ne ya öyle hemen uçuşa çıkabiliyorlar mı çok saçma. Az buz da para değil onun eğitimi.

Kargo pilotuymuş kocası. Burada bunun kompleksini yapan kadınlara cidden üzülüyorum, yardım alabilecekken düştüğü duruma bak hey yarabbim.
Bir de "İstesem aldatirim yanımda bir sürü çıtır çalışan kadin var" tarzı bir seyler gevelemiş adam. Kadın hala yorum atanlara kızıp "eşime sarilasim geldi" diyor. Kafamı nerelere vursam

Back
X