- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
Merhaba kızlar, aslında komik gibi görüncek ama durum çok ciddi. Ilk evlendiğimiz aylarda eşim çocuğa hiç sıcak bakmıyordu ama ben çok istiyordum , hamile kaldım korunmamıza rağmen, ikizlerimiz oldu şu an 1.5 yaşındalar. Eşim şimdi 4-5 e kadar yolu var, bir an önce bir tane daha yapalım diyor ve çıldırmak üzereyim. Evde yatılı bakıcı olmasına rağmen işlere yetişemiyorum. Neyse ciddi olan kısım bu değil, ben direk tavır koydum bu kadar yeter artık yapmam diye, dün eşim umarım ciddi değilsin, ciddiysen bu ayrılık sebebi ayağını denk al dedi. 20 saattir boğazıma bir lokma girmedi.
Devamlı arkadaşlarıyla takılan, halı saha yapan vb diğer aktiveteler yapan adam birden ev kedisi, işten çıkınca direk eve geliyor bebişlerimle zaman geçirmek için.
Ben memuriyetimi yaktım bu adam için, adam bana resmen ilkokullu ev hanımı muamelesi yapıyor. Çok sıkıntılıyım kızlar
Konu kapansınMune
Ilkokullu ev hanimi mi? Egitiminiz sebebiyle baskalarini kucuk goruyorsunuz ama siz de keske ilkokul mezunu olsaydiniz. Belki sizin yerinize o okullara baskalari giderdi de vatana millete bir hayri dokunurdu.
Evlenmekse ben de evlendim. Dogurmaksa ben de dogurdum. Bunun icin isten cikmak veya calismamak gerekmiyor.