Bence gönderirsen öyle insanların Allah korkusu olmaz sana zarar verir falan kadına bi şart sunda gönder ben fark ettim telefonun da gördüm desin öyle gönder
O zaman gönder şerefsiz adam olsa zaten kadını aldatmaz evdeki elimde dursun digerinide bekar diye kandirayim oh bide kimse bilmeden olay kapansın gönder karısı ağzına sicsinAman cürmü kadar yer yakar
Öyle bir tip değil. Ama ima ettiğimde bana NAPARSAN YAP EN FAZLA BOŞANMAMI HIZLANDIRIRSIN FAZLA NAFAKA ÖDERİM diye rest çekti..Kadını gözden çıkarmış bu karaktersiz.Bence gönderirsen öyle insanların Allah korkusu olmaz sana zarar verir falan kadına bi şart sunda gönder ben fark ettim telefonun da gördüm desin öyle gönder
Kesinlikle değilim bu çok net..ilk vukuati degilsindir. kadin da zaten biliyordur. yolla gitsin.
O zaman gönder şerefsiz adam olsa zaten kadını aldatmaz evdeki elimde dursun digerinide bekar diye kandirayim oh bide kimse bilmeden olay kapansın gönder karısı ağzına sicsin
Anacım nasıl kabulleniyolar ki! Bir bende mi var bu dayanmayan yürek yaaa! Onur gurur ve sevdiğini paylaşmama hissi! Töbe yaaa.kadın biliyordur hissediyordur zaten. kabullenmiştir merak etme, ilk olduğunu mu sanıyorsun ?
BiliyorumKonu benim değil
Sosyal medyadan beraber yattığını nasıl anladiniz onu merak ettim.
Kk bunlarla dolu, şöyle oluyor konu sonunda. ya siz benim yuvamı bozmak istiyorsunuz diyorlar veya kız asılmış eşimde eğlenmiş diyorlar. çocuklar var diyorlar, aslında çok iyi bir adam evine bakar para verir diyorlar ki sizde de karıkoca birlikte yatıyorlarmış. O kadın gelse buraya konu açsa aynı şeyleri yazar.Anacım nasıl kabulleniyolar ki! Bir bende mi var bu dayanmayan yürek yaaa! Onur gurur ve sevdiğini paylaşmama hissi! Töbe yaaa.
Olabilir insanlar sıyırmışYataodasından foto mu paylaşmış acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?