Adamın eşine anlatmalımıyım?

Olayı yakalayınca adama çemkirdim:) dedim ki karının yanında yatarken yazmaya utanmadınmı o mesajları dedim. Sustu. Biz beraber yatmıyoruz demedi. Bir kaç kez söyledim hiç birinde inkar etmedi.
Ben bunu kesinlikle bilmek isterdim. Kadına yazın bence. Kocasına inanır ya da kendi yoluna bakar. Ama her şekilde bunu bilmeli

Eşine söyle ama isim verme. Yazışmalarin ekran videosunu at adamın kaydını rehberden sil sadece numara olarak görünsün whatsappta. Ekran fotosu olarak atarsan montaj deme durumu var. Video olarak at

Ek: fake hesaptan at
bayıliyorum buranin akıllı okumuş kızlarına, benim aklima gelmezdi bak hic montaj diyebileceği, videoya montaj olmaz tabii?numara da görunurse sahte kayit diyemez , boşanmada bile sağlam evidence :rapci:kk sısterhood on charge:KK200:

yok bacim yolmam valla, karantinada iyice bezdim zaten aylardir burun buruna ,bahane arıyorum, :rolleyes:kaşını kaldırsa vericem dilekçeyi de açığını bulamiyorum keratanin:olamaz:
Seni ekarte ettik o zaman kuzum:)) bu karantinada çalışıyor çünki;) gene bulamadın açığı haydee:)))

Hanımlar günaydın.. hayırlı bayramlar dilerim hepinize..
Konum şöyle, biriyle tanıştım ve nasılsa çok kaptırdım.Ama tek taraflı değildi bu durum Yüzyüze geldik evet sanal bir durum değildi.Fakat bir kaç şeyden şüphelenip araştırdım ve sosyal medyasında kabak gibi herşeyi gördüm.Adam evliymiş.Tabi dünyam başıma yıkıldı.Boşanacak biriyim ben sadece diye cevap aldım. Ancak detaylara bakınca adam karısıyla uyuyor hala falan..Utanmazlığın böylesi!! Kadının yemeklerini ye yanında uyu bedenini kulllan..! Ve dava aşaması bile yok.Ayrıca yalan söylemiş bir adam vardı karşımda artık.Boşansada benim işim olmazdı.Zaten evli bir adamla istemediğimi en başta belirtmiştim.Ama inkarlar senaryolar.. Evinde rahat rahat yazıyormuş bana meğer.Sadece evde telle konuşma yapmaması dikkatimi çekti bu noktada.Sonra üzerine gözüme giren tuhaflıklar ve sonuç.Çocuğundan ve eşinden utanmayan bir varlık.Bana mı acıyacaktı! Kadın adına üzüldüm ben.Konu kapandı,adamı rezil ettim sözlerimle ama utanma yok tabi. Aklımda kalan şey şu; sosyal medyasından eşine anlatmalıyım bu adamı sizce?

Anlatsanız bir dert anlatmasanız bir dert

Anlatsan kadını bir şekilde ikna edip aynı halti yemeye devam edecek , kadının huzuru da kaçacak.

Anlatmasan sen olmasan başkası ile görüşmeye devam edecek

Bilemedim ne diyeyim

Seni ekarte ettik o zaman kuzum:)) bu karantinada çalışıyor çünki:KK66: gene bulamadın açığı haydee:)))
Ben biraz montaj çalışayım o zaman:KK49:ya tutar, ya bir heyacan gelir , win-win:confused:allahım ya delirmeden, ya yok yere boşanmadan bitsin artik şu virüs, ne yuvalar yıkiyor kimbilir şu corona

Öyle bir tip değil. Ama ima ettiğimde bana NAPARSAN YAP EN FAZLA BOŞANMAMI HIZLANDIRIRSIN FAZLA NAFAKA ÖDERİM diye rest çekti..Kadını gözden çıkarmış bu karaktersiz.
Belki de blöf yapıyor nerden biliyorsun?
Hani karıma sakın söyleme dese korktuğunu anlıcan daha çok heveslencen
Ama böyle yaparak şevkini kırmak istemediği ne malum?
Ayrıca "karısı biliyordur" diyenler nasıl emin olabiliyor anlayamadım
Karısı bilse adam evde rahatça sesli de konuşabilirdi o zaman
Her kadın anlayamaz
Burda nice kadın "oysa ki çok ilgili bir eşti hiç şüphelenmemiştim sadece telefonunda oyun oynadığını söylerdi saatlerce" diyor açtığı konularda.
Yani benim önerim sen kadına ulaştır bilgileri
Sen söyle boşanır boşanmaz kadına kalmış birşey
Senden çıksın olay

Belki de blöf yapıyor nerden biliyorsun?
Hani karıma sakın söyleme dese korktuğunu anlıcan daha çok heveslencen
Ama böyle yaparak şevkini kırmak istemediği ne malum?
Ayrıca "karısı biliyordur" diyenler nasıl emin olabiliyor anlayamadım
Karısı bilse adam evde rahatça sesli de konuşabilirdi o zaman
Her kadın anlayamaz
Burda nice kadın "oysa ki çok ilgili bir eşti hiç şüphelenmemiştim sadece telefonunda oyun oynadığını söylerdi saatlerce" diyor açtığı konularda.
Yani benim önerim sen kadına ulaştır bilgileri
Sen söyle boşanır boşanmaz kadına kalmış birşey
Senden çıksın olay
surekli oyun oynuyorlar zaten , nerden bilicek kadıncağız kocasınin ne yaptığını, öğrenirse ona kalir ne yapacağı, ister boşar ister oturur ama öğrensin yani bence de, evet

Karısına anlat.zaten bosanmaz karısı .sadece kavga ederler

Bence de gönder. Eşi boşanmasa bile bir süre diğer kadınları rahat bırakır. Eşi boşanırsa da malın mülkün yarısı gider. Erkeklere niyeyse bu daha çok koyuyor. Adamların evlilik falan umrunda değil.

Öyle bir tip değil. Ama ima ettiğimde bana NAPARSAN YAP EN FAZLA BOŞANMAMI HIZLANDIRIRSIN FAZLA NAFAKA ÖDERİM diye rest çekti..Kadını gözden çıkarmış bu karaktersiz.
😃gözden çıkarmış olsa aynı yatakta yatmaz ve evdeyken de konuşurdu.Ben olsam bilmek isterdim hemen gönder.
Bir de benim burada okuduklarımdan yola çıkarak söylüyorum adamlar bir halt yediğinde hemen boşamasın diye çocuk yapıyorlar.Cocuk falan yapmaya kalkışmadan gönder.

Back
X