Adamın eşine anlatmalımıyım?

Bende affetmem ihaneti ama kadını tanımadığım için birşey diyemedim. Belki o kabul edecek biri belki etmeyecek biri. Adam belki saplantılı biridir kadına çektirir diye korkuyorum

Lütfen karısına anlatın. O kadın temizliğini yapsın, yemeğini yapsın.. O adi şr..de kendini bir b..k sansın Anlatın bu bir kadına iyilik olur..

Can guvenliginiz varsa direk gonderin lutfen. Kadindan ne tepki alirsiniz bilmem, savunma mekanizmasi devreye girip sizi suclayabilir de. Ama ne olursa olsun aldatilmis bir kadin o. Bilmeye ihtiyaci var.

Bu arada sizi takdir ettim. Mirin kirin etmeden, naz yapmadan çat çat bitirip afedersiniz adamin agzina da bi guzel jdhdhdhdh. Tebrikler cok az kadin bunu yapardi.

Pardon ya bunu okumamisim. Yapacak bir sey yok, siz bir kadin olarak ustunuze duseni gayet dogru bir sekilde yaptiniz. Gerisi kendi tercihi. Bugun sizle yarin baskasiyla, ama hep aldatilacagi bilinci umarim kadincagiza gelir.

eşine söyle desemde bu adam başına bela olmasın bilirsin çok kötü insanlar var bence engelle gitsin

Şükür farketmişsiniz size uzak olsun hiç bi şekilde sizle iletişime geçemesin bence siz de uzak durun boşverin bunlar eşinin sorunu siz kurtulmuşsunuz gerisi teferruat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…