Hanımlar günaydın.. hayırlı bayramlar dilerim hepinize..
Konum şöyle, biriyle tanıştım ve nasılsa çok kaptırdım.Ama tek taraflı değildi bu durum Yüzyüze geldik evet sanal bir durum değildi.Fakat bir kaç şeyden şüphelenip araştırdım ve sosyal medyasında kabak gibi herşeyi gördüm.Adam evliymiş.Tabi dünyam başıma yıkıldı.Boşanacak biriyim ben sadece diye cevap aldım. Ancak detaylara bakınca adam karısıyla uyuyor hala falan..Utanmazlığın böylesi!! Kadının yemeklerini ye yanında uyu bedenini kulllan..! Ve dava aşaması bile yok.Ayrıca yalan söylemiş bir adam vardı karşımda artık.Boşansada benim işim olmazdı.Zaten evli bir adamla istemediğimi en başta belirtmiştim.Ama inkarlar senaryolar.. Evinde rahat rahat yazıyormuş bana meğer.Sadece evde telle konuşma yapmaması dikkatimi çekti bu noktada.Sonra üzerine gözüme giren tuhaflıklar ve sonuç.Çocuğundan ve eşinden utanmayan bir varlık.Bana mı acıyacaktı! Kadın adına üzüldüm ben.Konu kapandı,adamı rezil ettim sözlerimle ama utanma yok tabi. Aklımda kalan şey şu; sosyal medyasından eşine anlatmalıyım bu adamı sizce?