Adamın eşine anlatmalımıyım?

Arkadaşlar kadın çok sakin karşıladı..ben olsam kalbim ağzımda okurdum.kocasını seviyormuş. Sorguladığı şey,beni neden istemiyormuş kısmı..adam da benim için o bir hataydı demiş:)) değişik işte.. bu tarz kadınlar sanırım hak ediyor aldatılmayı. Seviyorum deyip her haltını affetmek,ben de mi arıza acaba?
Siz yapmaniz gerekeni yapmissiniz artik o onlarin midesi umarim guc bulur boşar

Umarım kullanır ve acısına son verir..affederse kaybeder. Adam cesaretlenir. Allah yardımcısı olsun
Amin dediğim gibi siz bardağı taşıran son damla olmasanız bile bardağa suyu koydunuz bu da cok güzel bi katkı. Bugun affetse yarın baska biri daha cıkacak. Neticede dogruyu siz yaptınız gerisi onlara kalmıs umarım artık hiçbir hemcinsim susmaz eger biz kadınlar da dayanısmazsak naparız bu iki yüzlü adamlarla

Arkadaşlar kadın çok sakin karşıladı..ben olsam kalbim ağzımda okurdum.kocasını seviyormuş. Sorguladığı şey,beni neden istemiyormuş kısmı..adam da benim için o bir hataydı demiş:)) değişik işte.. bu tarz kadınlar sanırım hak ediyor aldatılmayı. Seviyorum deyip her haltını affetmek,ben de mi arıza acaba?
Benim komşumda sürekli biriyle görüşüyor eşi allah belanı versin diye bağırıyor sonra herşey normal. Siz kurtulduğunuza şükredin ve bundan sonra akıllı olun tanıştığınızda kontrol edin sosyal medyasını,ailesini,arkadaşlarını,.. kandırılcak kadar beklemeyin :KK19:

Benim komşumda sürekli biriyle görüşüyor eşi allah belanı versin diye bağırıyor sonra herşey normal. Siz kurtulduğunuza şükredin ve bundan sonra akıllı olun tanıştığınızda kontrol edin sosyal medyasını,ailesini,arkadaşlarını,.. kandırılcak kadar beklemeyin :KK19:
Yok uzatmadım zaten hemen enseledim:) facesi eğer arama motorunda çıkmazsa çocuklarının facesinden ulaşırım diye soyadını ve çocukların isimlerini öğrendim kendisinden:))) Ciddende arama motorunda çıkmadı çocuğun facesinde ekli olarak gördüm kadınla adamın ortak isimli facesini..ordan yürüdük.. beni tanıdığına pişman ettim mi evet:)

En iyisini yaptınız karşı tarafın ne yapacağı bizi bağlamaz bence, olur ya boşayacak olursa işine yarar . İnşallah kandırmaz kocası..

En iyisini yaptınız karşı tarafın ne yapacağı bizi bağlamaz bence, olur ya boşayacak olursa işine yarar . İnşallah kandırmaz kocası..
Kandırıyor şu an:) takla turları atıyo.. kadına üzüldüm yaa sakin bir kadın yazık:( kandıracağa benziyor.. umarım mutlu olur tercihi ile..

Hanımlar günaydın.. hayırlı bayramlar dilerim hepinize..
Konum şöyle, biriyle tanıştım ve nasılsa çok kaptırdım.Ama tek taraflı değildi bu durum Yüzyüze geldik evet sanal bir durum değildi.Fakat bir kaç şeyden şüphelenip araştırdım ve sosyal medyasında kabak gibi herşeyi gördüm.Adam evliymiş.Tabi dünyam başıma yıkıldı.Boşanacak biriyim ben sadece diye cevap aldım. Ancak detaylara bakınca adam karısıyla uyuyor hala falan..Utanmazlığın böylesi!! Kadının yemeklerini ye yanında uyu bedenini kulllan..! Ve dava aşaması bile yok.Ayrıca yalan söylemiş bir adam vardı karşımda artık.Boşansada benim işim olmazdı.Zaten evli bir adamla istemediğimi en başta belirtmiştim.Ama inkarlar senaryolar.. Evinde rahat rahat yazıyormuş bana meğer.Sadece evde telle konuşma yapmaması dikkatimi çekti bu noktada.Sonra üzerine gözüme giren tuhaflıklar ve sonuç.Çocuğundan ve eşinden utanmayan bir varlık.Bana mı acıyacaktı! Kadın adına üzüldüm ben.Konu kapandı,adamı rezil ettim sözlerimle ama utanma yok tabi. Aklımda kalan şey şu; sosyal medyasından eşine anlatmalıyım bu adamı sizce?
Bu konu iki dala ayrılıyor sanki. 🙄 Birincisi hemcinsinizi böyle bir adamın elinden kurtarmak ve ona aldatıldığını afersn salak yerine konulduğunu göstermek. İkincisi bir yuvanın belki de yıkılmasına sebep olmak. Kadının gidecek yeri çalışacak durumu var mı yok mu bilemiyoruz çünkü. Bunu öğrenince ne yapar bilmiyoruz adam ona ne yapar boşanmak ister mi. İşiniz bu durumda çok zor. Karısına çok üzüldüm gidecek yeri çalışacak durumu varsa bence söyleyin ama yoksa kötü 🙁🙁

Öyle bir tip değil. Ama ima ettiğimde bana NAPARSAN YAP EN FAZLA BOŞANMAMI HIZLANDIRIRSIN FAZLA NAFAKA ÖDERİM diye rest çekti..Kadını gözden çıkarmış bu karaktersiz.
Yoo sadece çekinmiyor eşinden ve senin yapmayacağını düşünüyor

Hanımlar günaydın.. hayırlı bayramlar dilerim hepinize..
Konum şöyle, biriyle tanıştım ve nasılsa çok kaptırdım.Ama tek taraflı değildi bu durum Yüzyüze geldik evet sanal bir durum değildi.Fakat bir kaç şeyden şüphelenip araştırdım ve sosyal medyasında kabak gibi herşeyi gördüm.Adam evliymiş.Tabi dünyam başıma yıkıldı.Boşanacak biriyim ben sadece diye cevap aldım. Ancak detaylara bakınca adam karısıyla uyuyor hala falan..Utanmazlığın böylesi!! Kadının yemeklerini ye yanında uyu bedenini kulllan..! Ve dava aşaması bile yok.Ayrıca yalan söylemiş bir adam vardı karşımda artık.Boşansada benim işim olmazdı.Zaten evli bir adamla istemediğimi en başta belirtmiştim.Ama inkarlar senaryolar.. Evinde rahat rahat yazıyormuş bana meğer.Sadece evde telle konuşma yapmaması dikkatimi çekti bu noktada.Sonra üzerine gözüme giren tuhaflıklar ve sonuç.Çocuğundan ve eşinden utanmayan bir varlık.Bana mı acıyacaktı! Kadın adına üzüldüm ben.Konu kapandı,adamı rezil ettim sözlerimle ama utanma yok tabi. Aklımda kalan şey şu; sosyal medyasından eşine anlatmalıyım bu adamı sizce?
Tabiki de anlatmalısınız. Kadının bunu bilmeye hakkı var; eşi olacak kişi söylemeyeceğine göre bu görev size düşüyor.

Bu konu iki dala ayrılıyor sanki. 🙄 Birincisi hemcinsinizi böyle bir adamın elinden kurtarmak ve ona aldatıldığını afersn salak yerine konulduğunu göstermek. İkincisi bir yuvanın belki de yıkılmasına sebep olmak. Kadının gidecek yeri çalışacak durumu var mı yok mu bilemiyoruz çünkü. Bunu öğrenince ne yapar bilmiyoruz adam ona ne yapar boşanmak ister mi. İşiniz bu durumda çok zor. Karısına çok üzüldüm gidecek yeri çalışacak durumu varsa bence söyleyin ama yoksa kötü 🙁🙁
Adamın maddiyatı kadına tazminat ödeyecek kadar var.Kadınında işi gücü var ayrıca. E delili de var artık. Kullanır kullanmaz bizi bağlamaz.. Ama biz kk kadınları olarak ihaneti affetmeme yanlısıyız sizi bilemiyoruz.Olayın suyu çıkmış zaten ilk değilmişim.İhanetin affedilmesi bir diğerine davetiyedir.Ben affetmedim şahsen.İşim bile yokken attım başımdan yeni bir hayat kurdum.Ve ihanete eşlik eden kadınlar keşke bana söylese diye dua ediyordum olmadı.

Fake bir hesaptan delilleri gönderin bence Allah korusun ben aldatılsam bilmek isterdim

Söyleme diyenlere de inanmıyorum karşıdaki kadın ister inanmasın ister hakaret etsin kişi kendini bildikten sonra neden susacakmış ki? Bilmek istemeyen mesajları siler yoluna bakar ama bilmek isteyecek pek çok kadın var. Kimse aptal yerine konmak istemez.

Hiç uğraşma böyle bir adamla o kadının hayatı zaten epey zordur bir de böyle bir dert açma bence. Sana zararı dokunması ihtimali de var psikopatlarla dolu bir toplumda yaşıyoruz sonuçta.

Back
X