Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen insanlik gorevini yaptin, gerisi onlarin bileceği işYazdım gönderdim yazışmaları. Napar ne eder bilmem.. kadın duruma alışkındı malesef.. yazında yaşamışlar bu krizi.. kısacasııı neymiş kızlar 1 kez aldatan daima aldatırmışşş.. affetmeyin bunu yapanları..
Çok iyi yapmışsın.Ne dedi peki kadın?Yazdım gönderdim yazışmaları. Napar ne eder bilmem.. kadın duruma alışkındı malesef.. yazında yaşamışlar bu krizi.. kısacasııı neymiş kızlar 1 kez aldatan daima aldatırmışşş.. affetmeyin bunu yapanları..
Bence karısını gözden çıkarmamış yapmasın diye düşünüyor. Erkekliğin zeval vermiyor aklınca. Sen gönder bak karısına nasıl kul köpek olurÖyle bir tip değil. Ama ima ettiğimde bana NAPARSAN YAP EN FAZLA BOŞANMAMI HIZLANDIRIRSIN FAZLA NAFAKA ÖDERİM diye rest çekti..Kadını gözden çıkarmış bu karaktersiz.
Bence eşine anlatmalısınız, hiçbir kadın veya çocuk bunu hak etmez. Hem size, hem eşine ve çocuğuna büyük haksızlık etmiş. Kolay gelsin. İyi bayramlar.Hanımlar günaydın.. hayırlı bayramlar dilerim hepinize..
Konum şöyle, biriyle tanıştım ve nasılsa çok kaptırdım.Ama tek taraflı değildi bu durum Yüzyüze geldik evet sanal bir durum değildi.Fakat bir kaç şeyden şüphelenip araştırdım ve sosyal medyasında kabak gibi herşeyi gördüm.Adam evliymiş.Tabi dünyam başıma yıkıldı.Boşanacak biriyim ben sadece diye cevap aldım. Ancak detaylara bakınca adam karısıyla uyuyor hala falan..Utanmazlığın böylesi!! Kadının yemeklerini ye yanında uyu bedenini kulllan..! Ve dava aşaması bile yok.Ayrıca yalan söylemiş bir adam vardı karşımda artık.Boşansada benim işim olmazdı.Zaten evli bir adamla istemediğimi en başta belirtmiştim.Ama inkarlar senaryolar.. Evinde rahat rahat yazıyormuş bana meğer.Sadece evde telle konuşma yapmaması dikkatimi çekti bu noktada.Sonra üzerine gözüme giren tuhaflıklar ve sonuç.Çocuğundan ve eşinden utanmayan bir varlık.Bana mı acıyacaktı! Kadın adına üzüldüm ben.Konu kapandı,adamı rezil ettim sözlerimle ama utanma yok tabi. Aklımda kalan şey şu; sosyal medyasından eşine anlatmalıyım bu adamı sizce?
O zaman kesin gönderin bence, hiç değilse nasıl bir karaktersiz olduğu bir kez daha ortaya çıksın. Kadını da kandırıyor belki sizi de.Öyle bir tip değil. Ama ima ettiğimde bana NAPARSAN YAP EN FAZLA BOŞANMAMI HIZLANDIRIRSIN FAZLA NAFAKA ÖDERİM diye rest çekti..Kadını gözden çıkarmış bu karaktersiz.
Sen üstüne düşeni yaptın arkadaşım. Değersizlik algısı böyle birşey. O kendisine değer vermediği sürece kocası da ona değer vermeyecek. Tencere kapak birbirlerini bulmuşlar.Arkadaşlar kadın çok sakin karşıladı..ben olsam kalbim ağzımda okurdum.kocasını seviyormuş. Sorguladığı şey,beni neden istemiyormuş kısmı..adam da benim için o bir hataydı demiş:)) değişik işte.. bu tarz kadınlar sanırım hak ediyor aldatılmayı. Seviyorum deyip her haltını affetmek,ben de mi arıza acaba?
Demek ki yaa.. o kadınsa biz neyiz,biz kadınsak o ne acaba:) kadınlık gururu diye birşey tek ben de mi var ya allah allah.. dün arabada kondom paketi buldum dedi ayrıca. Dedim konu bana ait değil,kocacın başkalarıyla da onu kullanacakmış demek ki..ben olayın duygu kısmında idim sadece.Sen üstüne düşeni yaptın arkadaşım. Değersizlik algısı böyle birşey. O kendisine değer vermediği sürece kocası da ona değer vermeyecek. Tencere kapak birbirlerini bulmuşlar.
Sizinle gurur duyuyorum, su an oyle diyor belki ama en azından beyni inkar asamasını atlattıgında kendisine gelecek. Hak ediyor falan demeyn su an zordur sevikmediğini kabul etmek ama sayenizde ayılmıs olcak belki sizde değil ama bi kadın daha yazsa yeter diyecek. Cok tesekkür ederim tüm aldatılan kadınlar adına sizeArkadaşlar kadın çok sakin karşıladı..ben olsam kalbim ağzımda okurdum.kocasını seviyormuş. Sorguladığı şey,beni neden istemiyormuş kısmı..adam da benim için o bir hataydı demiş:)) değişik işte.. bu tarz kadınlar sanırım hak ediyor aldatılmayı. Seviyorum deyip her haltını affetmek,ben de mi arıza acaba?
Rica ederim.. bir de evli adamlarla herşeyi bilerek devam edenler var ya,allah cezalarını versin. Ben dayanamadım.Hazmedilir bişiy diil..Ve kadında bilmeli idi. Sonradan ayıldı sanırım,teşekkür etti bana..ona da zor aslında düşününce. Umarım sineye çekmez,çünkü şu an elde edecekleri çok fazla..Sizinle gurur duyuyorum, su an oyle diyor belki ama en azından beyni inkar asamasını atlattıgında kendisine gelecek. Hak ediyor falan demeyn su an zordur sevikmediğini kabul etmek ama sayenizde ayılmıs olcak belki sizde değil ama bi kadın daha yazsa yeter diyecek. Cok tesekkür ederim tüm aldatılan kadınlar adına size
Bakın ne güzel delil olmus ben de böyle bi organizmadan kurtuldum siz de kurtulmussunuz belki bu kadını da kurtarmış oldunuzSon olarak dedi ki,sen ilk değilsin yazışmalar iyi oldu delilim yoktu bugüne kadar.. mahkemede kullanıcam dedi. Bir şrfsiz iki kadını üzdü. Birisi yıllarını hediye etmiş evlat vermiş..diğeride ben. Bunlara hiç gerek yoktu. Macera peşinde koşarken neleri kırıp döküyor farkında değil bu tipler. O kadarda sakin eli yüzü düzgün ki hayret edersiniz. Benim eski kocada böyleydi kimseler inanmazdı aldattığına. Ama adam o kadın senim bu kadın benim koşardı sağa sola. Boşandımda kurtuldum pis heriften. Fakat kökleri kazınmıyor malesef![]()