Adamla tartışmamız. Eleştiriye açığım.

Aynen ya!
Erkekler böyle sözlerden hoşlanmaz,erkekler böyle davranışları sevmez vs.
Hiç sevmediğim cümleler!
O ERKEKLER bir zahmet canları ilgi isteyince kadını şımartmanın da bizim sevmediğimiz davranış olduğunu bilsinler o zaman.
Zıkkımın kökleri.

Ya aslinda sizin aranızdaki iletişime bağlı bi konu.
Siz birbirinizle lanlı lunlu konuşup şakalaşabilen hafif aykırı, asi, genç, sevgili gibi olan evli tiplerseniz. Adamin ters anına denk gelmiş denir gecilir.
Yok siz toplumun tasvip ettiği, geleneksel bi aileiseniz. Ben bu adamla empati dahi kuramadm. Çok yersiz, anlamsız, aşırı bi tepki. Boşanma sebebi mi ? Tabiki değil.
Ama çok kırıcı. Tamam yapisi gereği aksi, huysuz, agresif, odun olabilir. Ama yine de tepkisi çok çok aşırı olmuş.

bence ilişkinizdeki saygı tükenmiş gibi bana adamın normal tarzı buymuşta artık eşler arasındaki mesafe azlığından da yüz bularak içindeki ayıyı ortaya çıkarıyormuş gibi geldi.

Erkek doğasıyla kadın doğası bir mi bu meşrulaştırmak değil kadının düşmanı kadınmış biz burda düşmanca mı yorum yapıyoruz bence düşmanca yorum yapmak kesin net boşan diyen insandır. Her gerizekalı demeye alıp başını giderse o zaman evli olan kimse kalmaz inanın. Bu normal bişey değil tabiki ama saygı sınırını ona siz hissettiriceksiniz. evlide olsan ikinizin dışarda ayrı bi yaşantısı oluyo ne yaşadığını nerden bilebilirsin oturduğun yerden. adam sürekli seni pohpohlamak mecburiyetinde değil aynı şekilde bende eşimi sürekli pohpohlayamam kusura bakmasın. siz sürekli eşinize ilgi gösteriyomusunuz da ilgi bekliyosunuz. herşey eşit ama kabul edin erkek yapısı ve kadın yapısı aynı değil beyin bile aynı düşünmüyo bilimsel bişey bu!

bence ilişkinizdeki saygı tükenmiş gibi bana adamın normal tarzı buymuşta artık eşler arasındaki mesafe azlığından da yüz bularak içindeki ayıyı ortaya çıkarıyormuş gibi geldi.
Bunu favorilerime ekleyeyim, aklımda bulunsun.
Gerçekten öyleyse uzatmanın da pek anlanı yok. (
Pff

anxiety çok zorlu bi rahatsızlık karşıdaki insanı da çileden çıkarabiliyo eşiniz artık patlamış olabilir
tedavi oluyo musunuz peki

her şey kötü gidiyor yazınca eski konunu okudum. eşin sanırım senin gereksiz ve abartılı takıntılı hallerinden bıkmış.
hakaret etmesi haksız duruma düşürse de eşin hala haklı.
senin kendini en kısa zamanda toparlaman lazım ki evliliğiniz normale dönsün.

Tatlım,kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama,
Ben ilk yılımda sadece s.git lafını duydum ve cevabım netti.Ona 'olur, kime? diye sorunca soğuk duş etkisi olmuştu zira beklemediği bir cevaptı.
Tekrarında kesinlikle boşanacağımı söyledim ve bir daha tekrar etmedi.Eminim ağzına geldi ama çıkaramadı.
O zamanlar alışma evresi olduğu için kavgalar vs oluyordu ve beni zerre kadar umursamadığından da eminim.
Ama olay yine bende bitiyordu farkındayım.
Krizler öldürmüyorsa güçlendirir sözünden yola çıkarak bu olayı tamamen kendime çevirdim ve bana bir daha hakaretimsi bir sözü olursa karşılığını biliyor.Olmadı da şükür.
Akıllı ve güçlü davran bir daha şakasını bile yapamaz.Tecrübe ile sabit.
Bunu da kafana çok takma,sadece hislerini belli et,boşanılacak bir durum değil eğer tekrarı gelmezse.
Ayrıca hayat arkadaşı diye seçtiğim insan beni şımartmayacak motive etmeyecekse defolup gidebilir kendi cehennemine.

Bu kadarcık mı ? Böyle basit mi ? Saygısızlığa, sevgisizliğe kılıf mı bu ?

eşin aldatıyor diyen bile var bu derece paranoyaklık mı? eşinin hakaretlerinin doğru olduğunu söylemiyorum ama aklı başında bir insan hatasını anlar. başka bir problemleri yok , uzlaşma yoluna giderler. hiç birinizin sadece bu olayla boşanacağınızı sanmıyorum lütfen ikili oynamayın

anxiety çok zorlu bi rahatsızlık karşıdaki insanı da çileden çıkarabiliyo eşiniz artık patlamış olabilir
tedavi oluyo musunuz peki
Evet, tabiki. Düzenli psikoloğa gidiyorum
O bana aşırı olmadığımı bu sorunları herkesin yaşadığımı söylüyor. Herkeste farklı bir takıntı türünün ortaya çıktığını. Benimki daha çok hasta olmak ve bir şekilde ölmek üzerine.

Dün ne oldugundan haberım olmadıgı ıcın esının verdıgı tepkılerı bı yere baglayamadım

Yani en azından derisn ki
Herşey nasip canım korkma dua et, bende edeceğim senin için
Sus be gerizekalı filan demek çok saçma , ergen midir nedir

Bomba patladı ya tatlım Atatürk Havaalanı'nda.İstanbul'da.
e ıyıde bunun bu kızla ne ılgısı var kı
bu kadar gundelık hayatında onune gelenı azarlamasını gerektırecek bı sebeb mı bu ?
hepımız saskınız evet nasıl oldu neden oluyor bıktık ama ben sımdı kocamımı bombardımana duzeyım

Tamam da grillcim,
Neden o zaman boşanmıyor bıkmışsa?
Ben bıktığım her şeyi değiştiriyorum.
Madem nefes alamıyor boşansın.
Bu şekilde bana hakaret ederek olmaz ki?
Peşinden ağlamayacağımı biliyor. Böyle yaparak ikimiz de yıpranıyoruz.

Herkesin sinirinin bozuk olması kocanı haklı çıkarmaz. Herkes arkadaşını ailesini teselli ediyor . Millet birbirine mesaj atıyor oraya gitme ya da sakin yerlerden git dikkatli ol vs. diye . Eşinin de bu hakaretleri yapması patlamadan dolayı gergin olması değil sana karşı tahammülsüz olması .

Korkuyor ve eşinden sadece 'korkma' lafını duymak istiyor.
Bunu duymak istemesi masum bir beklenti, eşi de içine etmiş zaten isteğinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…