- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi queenofhaters
-
O ERKEKLER bir zahmet canları ilgi isteyince kadını şımartmanın da bizim sevmediğimiz davranış olduğunu bilsinler o zaman.Aynen ya!
Erkekler böyle sözlerden hoşlanmaz,erkekler böyle davranışları sevmez vs.
Hiç sevmediğim cümleler!
Erkek doğasıyla kadın doğası bir mi bu meşrulaştırmak değil kadının düşmanı kadınmış biz burda düşmanca mı yorum yapıyoruz bence düşmanca yorum yapmak kesin net boşan diyen insandır. Her gerizekalı demeye alıp başını giderse o zaman evli olan kimse kalmaz inanın. Bu normal bişey değil tabiki ama saygı sınırını ona siz hissettiriceksiniz. evlide olsan ikinizin dışarda ayrı bi yaşantısı oluyo ne yaşadığını nerden bilebilirsin oturduğun yerden. adam sürekli seni pohpohlamak mecburiyetinde değil aynı şekilde bende eşimi sürekli pohpohlayamam kusura bakmasın. siz sürekli eşinize ilgi gösteriyomusunuz da ilgi bekliyosunuz. herşey eşit ama kabul edin erkek yapısı ve kadın yapısı aynı değil beyin bile aynı düşünmüyo bilimsel bişey bu!Burada "erkekler böyle şeylerden hoslanmaz" diyip sizi haksız cikararak esinizin terbiyesizligini mesrulastiranlari kınıyorum ve "kadının düşmanı kadindir" lafını tekrar hatırlayıp hak veriyorum. Özellikle gerginken eşinizden ilgi beklemeniz en doğal hakkınız neymiş efendim böyle şeylerden hoslanmazmis, sizin de arzulariniz var bu hayatta kadinsiniz diye tek goreviniz erkeginizin gönlünü hoş tutup kutsal(!) evlilik kurumunu surdurmeye çalışmak değil. Sakin durun kavga çıkarmayın ama tavrinizi koruyun eşinize karşı. Eğer ozur dilerse özrunu kabul edin çünkü o da size bi şey olması korkusunu taşıyor ve ülkemiz için üzülüyorsa gergindir o yüzden böyle yapmış olabilir ama dedigim gibi bence Özür dilemesi şart.
Bunu favorilerime ekleyeyim, aklımda bulunsun.bence ilişkinizdeki saygı tükenmiş gibi bana adamın normal tarzı buymuşta artık eşler arasındaki mesafe azlığından da yüz bularak içindeki ayıyı ortaya çıkarıyormuş gibi geldi.
her şey kötü gidiyor yazınca eski konunu okudum. eşin sanırım senin gereksiz ve abartılı takıntılı hallerinden bıkmış.Merhaba kızlar,
Bu sıra her şey çok kötü gidiyor. Dünkü kötü olayların üstüne bir de kavga ettik çok kötü.
Şimdi benim çok önemli bir toplantı gereği Taksim'e gitmem gerekiyor ve çok tedirginim. Nasıl olmayayım? İçim içimi yiyor.
Eşime korktuğumu, gitmek istemediğimi yazdım. Beni motive etmesini istedim. Verdiği cevap aynen şu.
" ben şair miyim sana aşk sözleri söyleyip motive edeceğim, g.rizekalı mısın sen? Ne diyeceğim bombalar patlamayacak sevgilim tıkı tıkı git sen mi diyeceğim? Ben söylemek istesem zaten söylerim, senin hatırlatmana gerek yok. Bu işler beni motive eder misin demekle de olmaz".
Ben de ona başkasına sinirlenip sinirini benden çıkarmaya çalışmamasını söyledim.
" ben sana sinirleniyorum bu kadar gerizekalı olunmaz. Git işte ben ne diyeyim. Öleceğimiz varsa ölürüz napayım be.
Ben de ona pişman olacağın şeyler söyleme haddini bil dedim.
" vay efendim sen beni tehdit edemezsin sen kim oluyorsun beni pişman ediyorsun, ben böyleyim beğenmiyorsan gidip kendine göre birini bulursun defolur gidersin.
Gerizekalı mısın sen, bik bik bik."
İşte bana bunları söyledi. Ben de çok sinirliyim. Eşyalarını istifleyip birazını kapının önüne koydum. Ben ne yapayım yaa, basit bir tartışma deyip unutayım mı?
Yoksa bir kere hakaret ederse arkası gelir deyip boşanayım mı?
Bu kadarcık mı ? Böyle basit mi ? Saygısızlığa, sevgisizliğe kılıf mı bu ?
Evet, tabiki. Düzenli psikoloğa gidiyorumanxiety çok zorlu bi rahatsızlık karşıdaki insanı da çileden çıkarabiliyo eşiniz artık patlamış olabilir
tedavi oluyo musunuz peki
Patlamadan bahsetmek istemiştim.Dün ne oldugundan haberım olmadıgı ıcın esının verdıgı tepkılerı bı yere baglayamadım
Yani en azından derisn kiEsinden destek istemek neden şımarıklık olsun ki?
Asıl böyle zamanlarda insanlar birbirine destek olmalı her anlamda. Öyle boş boş seni seviyorum demekle olmaz bu işler sevgini göstereceksin. Hissettireceksin.sevdiğinin sana ihtiyacı olduğunda yanında olacaksın.
Duygularını aldirmadiysan ne demek istediğimi anlamışsındır. .
Bomba patladı ya tatlım Atatürk Havaalanı'nda.İstanbul'da.Dün ne oldugundan haberım olmadıgı ıcın esının verdıgı tepkılerı bı yere baglayamadım
e ıyıde bunun bu kızla ne ılgısı var kıBomba patladı ya tatlım Atatürk Havaalanı'nda.İstanbul'da.
Tamam da grillcim,her şey kötü gidiyor yazınca eski konunu okudum. eşin sanırım senin gereksiz ve abartılı takıntılı hallerinden bıkmış.
hakaret etmesi haksız duruma düşürse de eşin hala haklı.
senin kendini en kısa zamanda toparlaman lazım ki evliliğiniz normale dönsün.
Korkuyor ve eşinden sadece 'korkma' lafını duymak istiyor.e ıyıde bunun bu kızla ne ılgısı var kı
bu kadar gundelık hayatında onune gelenı azarlamasını gerektırecek bı sebeb mı bu ?
hepımız saskınız evet nasıl oldu neden oluyor bıktık ama ben sımdı kocamımı bombardımana duzeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?