Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Belitilerin neler di bnm transferden beri adet sancım var 2 gündür adet ağrısı hafifledi yani 5.günden beri sadece ara ara ağrıyo adet olacakmışım gibi sadece ağrım başkada bi belirtim yok bide vücut isim yükseliyor aksamlari bugün 7.gün başkada bi belirtim yok
Canim biliyorum kolay değil beklemek. İster istemez sürekli kendini dinliyor insan. Ben de bir sürü siteden araştırdım okudum. Vardigim sonuç kimsenin belirtisi Kimseninkini tutmuyor. Hatta bazen belirtisi olduğunu sayanlarin tutmuyor belirtisi olmadığını söyleyenlerin tutuyor. Nacizane tavsiyem kendini dinlememeye çalış. Bol bol dua et.

Kızlar nasılsınz?bugun transfern 5.günü ve ben 2gündür grip gbıyım:((süreklı hapşuruyorum:((inşallah olumsuz etkılemez embrıyoları:(transferı olan varmı buaralar? Y yapiskan fasulye canm nasılsın?bugun kacncı gunun test yaptınmı hiç?

Bugün transferin 7.günü biraz önce idrar testi yaptım negatif:KK43:(zaten umudum da yoktu hiç bizaman olmicakda erkek sorunu gerçekden çok ciddi bi problem
Cnm şimdi okudum yapmşssn..bende yaptm bılıorm olsa bıle cıkmayacagını bıle bıle yaptm ve tabıkı negatıf:((hatta 2.3saat sonra baktm t kısmında kırmızılk var ama test bozuk olınca olan kırmızılktan:(

Y yapiskan fasulye ama cnm ınan ıkımız ıcınde cok erken...herkesın bunyeaı bır deıl bazısınn tamam erken cıkıo ama cok nadir..ben cok okudum ınan 120li 150li degerlerde ıdrar testı negatof olanları sıkma canını şimdiden lütfen

Y yapiskan fasulye ama cnm ınan ıkımız ıcınde cok erken...herkesın bunyeaı bır deıl bazısınn tamam erken cıkıo ama cok nadir..ben cok okudum ınan 120li 150li degerlerde ıdrar testı negatof olanları sıkma canını şimdiden lütfen
Bugün 8.günü şimdi yine yaptım yine negatif genelde herkesin varsa 8.günü cikiyomus transferin ilk gününden beri adet sancısı ve bugünlerde vücut isim yüksek ama sanırım olmadi:((

Bugün 8.günü şimdi yine yaptım yine negatif genelde herkesin varsa 8.günü cikiyomus transferin ilk gününden beri adet sancısı ve bugünlerde vücut isim yüksek ama sanırım olmadi:KK43:(
Al bendende okadar benmde adet agrısı gbı ama asırı deıl sureklı var aksam atesımı olctm 37.2 di...kendını şartlama lutfennn kımının 8gün kanda bıle cıkmıo olumlu dusun pozıtıf ol lutfen cnm ya..kan ne zaman verıceksn?embrıyo kacıncı gun embrıyosu??ve kac taneydı canm????

Al bendende okadar benmde adet agrısı gbı ama asırı deıl sureklı var aksam atesımı olctm 37.2 di...kendını şartlama lutfennn kımının 8gün kanda bıle cıkmıo olumlu dusun pozıtıf ol lutfen cnm ya..kan ne zaman verıceksn?embrıyo kacıncı gun embrıyosu??ve kac taneydı canm????
Ayın 21 inde son 6 gün kaldı kan testine 4.gün embriyo su 2 tane transfer edildi bizde sorun morfoloji ve Sperm azlığı bn bi sorun yok 4 yıldır bekliyorum ilk tüp denemem peki senin sorun ne ve kaçıncı gün embriyo şu ve kaç tane çok soru sordum ama

So
Ayın 21 inde son 6 gün kaldı kan testine 4.gün embriyo su 2 tane transfer edildi bizde sorun morfoloji ve Sperm azlığı bn bi sorun yok 4 yıldır bekliyorum ilk tüp denemem peki senin sorun ne ve kaçıncı gün embriyo şu ve kaç tane çok soru sordum ama
sor tabi cnm hıc sıkıntı olmaz...benm 5.gün embrıyosu cıkolata kıstı var bende..2 taze 2donmus denemem var bu 4.transferım oluo donmularla...benm test tarıhomıde 21 dedıler nıe ole anlaöadm aramzda 3gün var galıba ilgınc

So
sor tabi cnm hıc sıkıntı olmaz...benm 5.gün embrıyosu cıkolata kıstı var bende..2 taze 2donmus denemem var bu 4.transferım oluo donmularla...benm test tarıhomıde 21 dedıler nıe ole anlaöadm aramzda 3gün var galıba ilgınc
Evt çok ilginç bana saati 15.00 yazmışlar onu bile yazmaları na şaşırdım volkan hocanın hastasimisin bu arada

Evt çok ilginç bana saati 15.00 yazmışlar onu bile yazmaları na şaşırdım volkan hocanın hastasimisin bu arada
Evet cnm..buyuk ıhtımall araya hafta sonu girdgı ıcın ole yapmslar ..ben ama beklıyecegmı hoc sanmıorm..oncekı 3denememdede 8.gun yaptrdm ve negatıftı

Kızlar bende yarın başlıyorum bu serüvene Volkan hocadan aldım randevumu :KK66: inşallah su gibi akar bu zorlu süreç.. Bnm içinde duanızı eksik etmeyin olurmu:KK36:
Canım rabbim hayırlısıyla güzel haberler vermeni nasip etsin inşallah. Allah kimseyi evlat ie sınamasın. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize.

Kızlar dün 8.günümde yaptığım testi 5 dk sonra çöpe atmistim sonra bugün aklıma geldi keşke 15 dk bekleseydim die bkm dedim bugün hayalet gibi 2.cizginin yeri belli belirsiz ne düşüncegimi bilemedim umudum yok ama:((

Eklentiler

• 20151216_101413.webp
    20151216_101413.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 76
Back
X