- 3 Mart 2015
- 2.270
- 2.339
- 133
- 37
Bilmez olur muyum canım. ben 4 senelik evliyim eşimin ailesinden hiç kötü bir sözle falan karşılaşmadım ama eltimin kardeşinin hanımı eşi azospermi olmasına rağmen beni çok yıprattığı sözlerle. İkinci tese işleminden sonra hamile jkaldı getirdi testi benim ve kocamın gözüne soktu bizde 1 tane bile yoktu bak hamileyim sizde 20 milyon var da ne işe yarıyor ki mi demediler,milletin içinde siz de yaptırın artık tüp dediler. sonra bebeğinin kalbi atmadı aldırdı ben de gayet üzülerek geçmiş olsun canım sıkmayın canınızı rabbim sağlıklısını kısa zamanda nasip eder inşallah dedim te ki sırf duydular da bir geçmiş olsun bile demediler diye döndü bana ben hiç değilse hamile kalabiliyorum sende oda yok asıl sana geçmiş olsun demez mi??? Amann daha neler neler. Rabbim herkese gönlüne göre veriyor emin ol. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder cümlemize inşallahAynen canım yaa Allah hepimize bebislerimizi kucağımiza almayi nasip etsin 4 yıldır okdr çok çevre baskısı laf sokan insanlar gördüm ki bni çekemeyen insanlar hep bni bu zayıf noktamdan vurdu hem evlat hasreti hemde çevre ile uğraştım bunu anca çeken bilir birbirimizi en iyi bizler anlarız insanlar okdr acimasizki bn düşmanım olsa kimseyi Allah dan gelen bişey için üzemem bile bile sırf nispet için çok laf duydum bu konuda okdr dertliyimki(