Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Canmsen hastaneden memnun kaldınmı ilgilerinden falan.üç gündr hocaylaa görüşmek istiyorm dedim bi bağlamdılar
Cnm ne desem bilemedm şimdi ben yumurta toplama evresnden sonra çok skntı yaşadm ohss olmştm ve hiç ilgilenmediler doktor çok yoğun bir sürü hastası var onuda anlıorm ama sanki oradaki çalışanlar ilgisiz doktor dğlde bana öyle geldi en azından ben negatif sonuç aldığımda volkan bey aradı geçmiş olsn dedi işte knştk kapattık yüzyüze görüşmek için gittm ordaki çalışanlar keşke randevu alsaydınz dedi ya 5 dk görüşecğz zaten negatif sonuç almışsz zaten mutsuzum ayakda zor duruyorm randevu dior bana anlıcan sen koşturacaksn sen uğraşacksn. Olmadı randevu al görüşme die git yüzyüze görüş ve sana açıklma yapıor doktor inan bana doktorda skntı yok çalışanlarda skntı

Cnm ne desem bilemedm şimdi ben yumurta toplama evresnden sonra çok skntı yaşadm ohss olmştm ve hiç ilgilenmediler doktor çok yoğun bir sürü hastası var onuda anlıorm ama sanki oradaki çalışanlar ilgisiz doktor dğlde bana öyle geldi en azından ben negatif sonuç aldığımda volkan bey aradı geçmiş olsn dedi işte knştk kapattık yüzyüze görüşmek için gittm ordaki çalışanlar keşke randevu alsaydınz dedi ya 5 dk görüşecğz zaten negatif sonuç almışsz zaten mutsuzum ayakda zor duruyorm randevu dior bana anlıcan sen koşturacaksn sen uğraşacksn. Olmadı randevu al görüşme die git yüzyüze görüş ve sana açıklma yapıor doktor inan bana doktorda skntı yok çalışanlarda skntı
Canım aynen bnde öle düşünüyorum. D
Hoca değil ekibinde problem var.rekrr aynı yerde yaptırmayı düşünüo musun

Canım aynen bnde öle düşünüyorum. D
Hoca değil ekibinde problem var.rekrr aynı yerde yaptırmayı düşünüo musun
Dondurulmuşlarm var cnm yine aynı yere yaptırırm büyük ihtimalle adana da başka ii yer de yok zaten sen peki düşünüormsn aynı yere yaptırmayı

Hayr asla.resmn üç gndr yalvardm o teldeki kızlara.ama bi bağlamadılar neymiş efendim sonucunu alınca arayacak bgün aldım hami ne aradı ne sordu hocada. Hoca yoğun ama herbiriyle ilgilenecwk kadar hasta alsn o zman. Nasıl olsa para gelio die al babam al yaptlar herkes bi ağızdan yoğun hocamız dio.
İyi düşün canm
Diğer merkezlerde her soruna doktprun koşuyomuş inan ben çok üzüldüm.hocam arasaydı iki gündür bi geçmş olsn deseydi ama yok sanki normal bi grip atlatan hastayımmm

Herkese merhaba ben bu ayın sonunda Volkan bey de başlıcam tüp bebeğe suan tedavi görenler var mı memnunlar mı

Hayr asla.resmn üç gndr yalvardm o teldeki kızlara.ama bi bağlamadılar neymiş efendim sonucunu alınca arayacak bgün aldım hami ne aradı ne sordu hocada. Hoca yoğun ama herbiriyle ilgilenecwk kadar hasta alsn o zman. Nasıl olsa para gelio die al babam al yaptlar herkes bi ağızdan yoğun hocamız dio.
İyi düşün canm
Diğer merkezlerde her soruna doktprun koşuyomuş inan ben çok üzüldüm.hocam arasaydı iki gündür bi geçmş olsn deseydi ama yok sanki normal bi grip atlatan hastayımmm
Cnm ben anlamıorm ki herkese farklı mı muamele yapılıor beni aradı konuştuk açıklama yaptı falan seni ndn aramamışlar anlamdm birde nasıl bağlamazlar tlfona Allah bilir hocanın haberi yoktur ne kdr yoğun olursa olsun belli bir insan knşrz bizler bir grip atlatmıorz bin bir ümitke anne olabilmenin hayali ile yaşıorz inan bana herkesn tek skntsı bebek de dğl başka başka skntılarmz da var ana bebek sevdasına tüm skntımızı unuttuk biz şaştm kaldm ben ne yapacağımıda bilmiorm inan

Herkese merhaba ben bu ayın sonunda Volkan bey de başlıcam tüp bebeğe suan tedavi görenler var mı memnunlar mı
Cnm ben hocadan memnunun ama çalışanlardan pek dğl çünkü sürekli hoca yoğun şöyle böyle diorlr sallıyabiliorlr seni ama hoca hiç usanmadan yorum yapabilior açıklama yapabilior bilemedm ben memnun kaldm ama kalmayanlarda var çok memnun olanlarda diyecğm şu ki kısmet de varsa yolda bulursun derler ya bizim işimz Allaha kalmş sabredip beklicz yapck birşy yok senin sorun neydi özel dğlse

Canım azosperm bizde sorun eşim tese ameliyatı olacak cok klinikle görüştüm içime sinmedi nedense ya Acıbadem daha iyi gibi geldi bana hem Prof diye diğer doktorlar hep opr veya uzman doktor

Canım azosperm bizde sorun eşim tese ameliyatı olacak cok klinikle görüştüm içime sinmedi nedense ya Acıbadem daha iyi gibi geldi bana hem Prof diye diğer doktorlar hep opr veya uzman doktor
Cnm inan bana kısmet işi ben yumurta toplamadn sonra çok skntınçektm 1 ay da zor toparlandm bende pko var yumurtam fazla ve gelişmior ohss oldm evet çok ilgilenmediler ama transferde ve embryo hakkında hergün bilgi verdiler bana ilk denemem negatif volkan bey aradı geçmiş olsn die açıklamda yaptı şansmıdır bilmem ama 2. Orda yaptırcm çünkü dondurulmuşlarm var orda ben birde yumurta toplama işlemine cesaret edemem etsem de eşim izin vermz sanmıorm çok yıprandö bu konuda hakkımzda hayırlısı Rabbim ol derse olur yaptıran arkdaşlar keşke deneyimlerini açıklasalar ne güzel olur hamile olan bayanlarr bizlere bir yardmcı olsnz keşke :)

Bir cok kişiye sordum ben hemen hemen her sorduğum gebe kalmış hatta bir arkadaşımın bile çocuğu var kısmet işi aslında ben duymuştum pkolu olan hastalar genellikle ohss oluyomuş ya bide yumurtası cok olanlar hakkımızda hayırlısı olsun

Back
X