mrb arkadaşlar formu baştan sona okudum.hepimiz kader arkadaşıyız.bende 7 bucuk yıllık evliğim hiç hamile kalmadım.2 aşılama ve 2 olumsuz tüp bebek denemem oldu.adana başkent hastanesine gidiyordum.ilk başlarda memnumdum ama şuan çok çok pişmanım oraya gittiğim için.ilk gittiğinde esra hanım muayene etmişti aşılamamı o yaptı olmadı. bir süre ardadan sonra tüp bebek için gittik esra hanımdan randevu istedim 4 ay sonrasına dediler yuh artık dedim orda tek profösör o zaten.erhan bey istedim izinli dediler neyse baktım pınar hanım var ki hiç tanımıyorum ona randevu aldım ve tüp bebeğe başladık doktor gayet ilgili aslında dinliyo falan neyse ilk tüp bebek olumsuz sonuc aldım.6 yumurta toplanmıştı hepsi döllendi birini kullandılar gerisi dondurulmuştu.2. denememizi dondurulmuşlarla yapacaktık hastaneyi aradım doktor değiştireyim dedim toplamanızı pınar hanım yaptığı için onun yapması lazım dediler neyse tamam dedik.tranfer günü beni aldılar ben transfere hazırım her şey hazır doktor geldi elinde kağıt embriyoda geldi doktor elime bir kağıt verdi yumurtalar çözülürken iyi dönmemiş o yüzden 2 tane transfer edecez dediler. düşünün bize sormak bile yok biz parayı ödemişiz her sey hazır tranfer esnasında söyleniyor.o sırada psikolojimi siz düşünün artık.iyi dönmemiş bir yumurtanın tutacagına doktor kendini nasıl inandırdıysa artık.yeterki para verin yapalım gitsin diyolar.önceden bilseydim kabul etmezdim o an ne diyeceğimi bilemedim ve yapıldı.o moralle zaten olacagı varsada olmazdı.sonuç negatif.mersinde bir prof. gittim muayene oldum her seyi anlattım fikrini almak istedim.her sey normal dedi ama olmadıysa bence doktorunuzu değiştirin dedi yada hastanenizi.yani tekrar tüp bebek artık 8 sene olacak nerdeyse

3. kez deneyelim dedik hastaneyi aradım erhan beyden randevu almak istedim tedavi sıfırdan başlayacak zaten.söyledikleri şu doktor değiştiremezsiniz.yani 10 kerede yaptırsanız aynı doktora gidecekmişiz.hayatımda böyle saçmalık duymadım.sanki bedava yapılıyor.paramızla rezil oluyoruz anlayacagınız ben o hastanenin hiç bir seyinden memnun kalmadım.transferden sonra doktor bile gelmiyor yanınıza şimdi gidip dosyamı alacam onlardan.2. denemeden hemen önce rahim filmine bakacaktı doktor çekilmiş filmimi bulamadılar sözde... tekrardan rahim filmi istediler nasıl kaybettilerse artık yeniden çekildi ve neymiş polip varmış birde polipler için operasyon gecirdim.ona da inanmıyorum artık para için yapıldı belkide.kısacası artık hastanemi değiştirmeye karar verdim.acıbademle iigili çokça olumlu yorumlar okudum burda.kısmet olursa ocakta görüşmeye gidecem.rabbim hepimize yardım etsin.acı bademden memnun kalanlar lütfen yazsın.