Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Merhaba ben burda olumsuz sonuc aldım bı taze embriyo bide donmus embriyo transferi ile..aöa arkadasım burda tedavi gördü ve hamile kaldı..

Ciddi. Misin canım herkes yukarıda okursan herkese bir şekilde 2 embriyo kaldı denilip ya transfer ediliyor yada bir embriyo kaldı deniliyor 2 den fazla embriyo olup da dondurulan hiç Yok orda herkes aynı şeyden şüphe duyuyor eğer okuduysan bu topikte.bende şaşırmıştım çoğu kişi yanılmış demek ki 7 embriyo donduruldu sanıyorum şok oldum şuan

Bence Acıbadem deneme istersen bende Medline gidiyorum ama yine olumsuz yanıt alırsam İstanbul düşünüyorum artık

Berilcim benm acıbademdeki tedavımde 5embrıyom oldu 2 tanesi taze transer edıldı 3 tanesi donduruldu..

Canm ben şimdilik düşünmüyorum..ama herhalde istanbul olur..başkentte neler oldu bılıyosun..acıbadem zaten düşünmüyorm ezbere tedavi her gelene aynı tedavı..her hastaya aynı tedavi cok sacma gelıyo bana acıbadem..hiçbir yenılık yok..ben orda 2015 de tedavı oldum..2015de neyse hala o..

Cnm benimki dondurulmadi 7 yumurta toplandı 4 dolllendi yani iyi mi diyorsunuz buna anlamadim

Bana da birsey yapılmadı direk tedaviye başlandı varmi bildiğiniz iyi yer adanada

Medlayn iyi mi orası nasıl tedavinin nasıl gidiyor doktor iyi mi
Doktorun Gökhan Çıragil doktor da ekibi de çok iyi samimiyet ve insancıllık açısından 10 numara.tedaviye gelince doktor asla paragöz bir insan değil para uğruna birşeyler yapmıyor bu konuda 10 numara.her hastaya da farklı tedavi uyguluyor senin ilkinde tutmadı ikincide yine ona gidiyorsan bu sefer başka bir tedavi ilaç şekli uyguluyor bu konuda iyi.ama ben de yumurta oluşmadığı için tedavinin bundan sonra ki aşamaları nasıl bilmiyorum veya doktorun uyguladığı yöntemler başarılı mı orasını bilmiyorum ama aynı stabil kalmıyor araştıran ve kendini geliştirmeye çalışan bir doktor bunu gözlemledim.

Cnm benimki dondurulmadi 7 yumurta toplandı 4 dolllendi yani iyi mi diyorsunuz buna anlamadim
İyi değil işte yani önden bi test tahlil vs isteyip ona göre bir tedavi ilaç sistemi belirlenmeli ayrıca 4 döllendi diğer ikisine ne oldu onda hep bi muamma oluyor buraya yazanlarda.hep 2 koyuluyor diğer embriyoların da hep bi manisi çıkıyor bundan şüphe duyuluyordu çoğu kişi

Peki kac embriyo transfer ediyor orası ve tup bebek ücreti ne

Evet öyleydi iste geriye 2 kaldi dedi demek diğer ikisi çöpe gitto

Arkadaslar universite hastanesine gidiniz ozellerle ugrasmayin.sadece para tuzagi.10 kisiden 1 tanesi anca tutuyo ozelde.tutanlarda da betahcg degeri yukselmiyo dusukle sonuclaniyo cogunlukla.benim tavsiyem bu yani

ü var ise hemen tedaviden ziyade önce bi
Arkadaslar universite hastanesine gidiniz ozellerle ugrasmayin.sadece para tuzagi.10 kisiden 1 tanesi anca tutuyo ozelde.tutanlarda da betahcg degeri yukselmiyo dusukle sonuclaniyo cogunlukla.benim tavsiyem bu yani
üniversite hastanesinde nasıl tedavi uygulanıyor canım bilgin var mı yani ilaç şekli aynı değil midir bu işin

ü var ise hemen tedaviden ziyade önce bi

üniversite hastanesinde nasıl tedavi uygulanıyor canım bilgin var mı yani ilaç şekli aynı değil midir bu işin
Ben üniversiteye gittim bana birsey yapmadılar direk tup bebek uyguladılar son transfer gunu esimde hücre çıkmadı transfer işlemini yapamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…