- 1 Mart 2017
- 96
- 18
- 8
- 44
Ooo masalaah okadar zaman gecmismi ya.su gibi akmis benimde 30 haftalik olduSağol canım çok şükür iyi gidiyor 1 tanesi tuttu cumartesi 12 haftalık olacak inşallah
Merhaba canim.sen acibademi kastediyorsan eger istersen gecmis yorumlari ve orda tup bebek yaptiranlarin yasadiklarini oku derim sana.daha iyi cevap almis olursunmerhabalar tüp bebek tedavisi için Adanada Burayı öneriyormusnuz?? Bende sorun yok Allaha şükür eşimin tek hareketlilik sorunu var...
kimse orayi onermiyor bnde gidecektm vazgectim....ankada gokhanciragil veya feza burak var ikisindden birjne gitcmArkadaşlar acıbadem de rapor geçerli mi geçerli ise fiyat nedir var mı bilgisi olan
Zaten yazdıktan sonra yorumları okudum gözüm korktu eşimin amcası ankada da gökhan cıragil de denedi iki kere ikisi de pozitif oldu bize de önerdi eltim bizim hatay da yaptırdı yine hamile kaldı şimdi eşim de kararsız hatay da mı adana da mı yaptiralim diye hepimiz için hayırlısı olsun rabbim iyilerle karşılaştırsınkimse orayi onermiyor bnde gidecektm vazgectim....ankada gokhanciragil veya feza burak var ikisindden birjne gitcm
gokhan bey k.marasli..bizde k.marasliyiz 10 sene onve burda kadin dogumda 3 4 sene calisti ve butun hastalaro cok memnundu...Zaten yazdıktan sonra yorumları okudum gözüm korktu eşimin amcası ankada da gökhan cıragil de denedi iki kere ikisi de pozitif oldu bize de önerdi eltim bizim hatay da yaptırdı yine hamile kaldı şimdi eşim de kararsız hatay da mı adana da mı yaptiralim diye hepimiz için hayırlısı olsun rabbim iyilerle karşılaştırsın
Hayırlı olsun Başarılı olur umarım hangi ilaç ve doz ile başladın canımMrb arkadaşlar ben acibademde tup bebek yaptim bugün altıncı gunum
Merional ve bi tane daha vardi unuttum adınıHayırlı olsun Başarılı olur umarım hangi ilaç ve doz ile başladın canım
7 embriyo oluştuBirde kaç tane embriyonuz oluştu acaba
Sağlık olsun yeniden denersiniz ve olumlu yanıt alırsınız umarım.negatif görünce olumsuzluktan ziyade embriyolarınıza ve tedavi süresinde ki tutumları nasıldı bence o bir etken,tutup tutmaması kısmet çünkü.genelde 2 embriyodan fazla olanı duymamıştım orda sizin Baya embriyonuz olup dondurmuşlar duyduğum bir ilksinizAcıbadem volkan noyan ekibine bir olumsuz daha eklendi.bugun test yaptim negatif
Gecmis olsun.kacinci denemeydi buAcıbadem volkan noyan ekibine bir olumsuz daha eklendi.bugun test yaptim negatif
Yok dondurmadik 7 yumurta toplandı 5i olgun dendi 4u dollediler 3u bölünme oldu dediler geriye 2nsaglam kaldi dediler onlarda ikinci kalitede bolunmeleri dediler anlamadimSağlık olsun yeniden denersiniz ve olumlu yanıt alırsınız umarım.negatif görünce olumsuzluktan ziyade embriyolarınıza ve tedavi süresinde ki tutumları nasıldı bence o bir etken,tutup tutmaması kısmet çünkü.genelde 2 embriyodan fazla olanı duymamıştım orda sizin Baya embriyonuz olup dondurmuşlar duyduğum bir ilksiniz
Ilk denememdiGecmis olsun.kacinci denemeydi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?