Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

merhabalar tüp bebek tedavisi için Adanada Burayı öneriyormusnuz?? Bende sorun yok Allaha şükür eşimin tek hareketlilik sorunu var...
Merhaba canim.sen acibademi kastediyorsan eger istersen gecmis yorumlari ve orda tup bebek yaptiranlarin yasadiklarini oku derim sana.daha iyi cevap almis olursun

Arkadaşlar acıbadem de rapor geçerli mi geçerli ise fiyat nedir var mı bilgisi olan

kimse orayi onermiyor bnde gidecektm vazgectim....ankada gokhanciragil veya feza burak var ikisindden birjne gitcm
Zaten yazdıktan sonra yorumları okudum gözüm korktu eşimin amcası ankada da gökhan cıragil de denedi iki kere ikisi de pozitif oldu bize de önerdi eltim bizim hatay da yaptırdı yine hamile kaldı şimdi eşim de kararsız hatay da mı adana da mı yaptiralim diye hepimiz için hayırlısı olsun rabbim iyilerle karşılaştırsın

gokhan bey k.marasli..bizde k.marasliyiz 10 sene onve burda kadin dogumda 3 4 sene calisti ve butun hastalaro cok memnundu...

Merhaba; bende en son 6 yil once baskentte tedavi olmustum... simdi tekrar baslamak.istiyorum baskentten cok memnun kaldim acibademi.dusunme.sebebim sadece daha rahat olabilmek saatlerce.sira beklememek adinaydi ama herseyi okumaya vaktim olmasada bazi olumsuzluklardan etkilendim yinede gorusecegim.... deneyimli.biri olarak herseyi soracagim zaten.... ilk denemem.ankada da olmuştu. Gokhan.by
.. 21 yumurta topladilar ops olup.hastanelik.oldum...3.gun 9 embriyo var diip 5.gune gittiler ,5.gun sabahi yarin yapalim 6.gun olsun dediler.sabah gittigimde.3 tNe kaldi dediler 1ini transfwr ettiler kalan 2 yi dondurmadilar iyi durumda.degil.dediler sonuc negatifti(bu merkezle.ilgili yorum yapmayacagim bile) bu arada dr negatif.oldugunu baska.dr a soyletti... daha sonra baskente tasidim.herseyi orda herseyden memnundum toplamda.9 yumurta toplandi 3.u dollendi biri transfer edilip 2 si donsuruldu..bebegiimi 15 haftalikken kaybettim...dondurulmuş emb.ile tekrar gebe kaldim ikiz gebelik.olustu biri dustu bir evlat.sahibi oldum... bu yuzden embriyo sayisina blasta falan takilmayin onemli olan kaliteli olabilsin size 1.emb.lazim... simdi neden.tekrar.basa.donuyorum cunku kizim.cok istiyor..sadecd

Sadece 1 kere deneyecem ama nereye karar veririm bilmiyorum gokhan ciragilin yanindan gecmem tabi... basketle.acibadem.arasinda.karar verecgim
..

Acıbadem volkan noyan ekibine bir olumsuz daha eklendi.bugun test yaptim negatif
Sağlık olsun yeniden denersiniz ve olumlu yanıt alırsınız umarım.negatif görünce olumsuzluktan ziyade embriyolarınıza ve tedavi süresinde ki tutumları nasıldı bence o bir etken,tutup tutmaması kısmet çünkü.genelde 2 embriyodan fazla olanı duymamıştım orda sizin Baya embriyonuz olup dondurmuşlar duyduğum bir ilksiniz

Yok dondurmadik 7 yumurta toplandı 5i olgun dendi 4u dollediler 3u bölünme oldu dediler geriye 2nsaglam kaldi dediler onlarda ikinci kalitede bolunmeleri dediler anlamadim

Ordan olumlu sonuç alan yokmu ya ben tekrar yaptıracağım ve başka yere gitmek istemiyorum ama bakıyorum cogu kisi olumsuz konuşuyor benim dollenmelere de ikinci kalite dediler laboratuvarin hatası varmi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…