Herkese merhaba. İtiraf etmeliyim ki sırf size bu bilgileri verebilmek için üye oldum. Çünkü kimsenin madur duruma düşmesini istemem. Ben Adana Acıbadem tüp bebek merkezinde iki kere embriyo transferi yaptırdım. İlki normal tüp bebek ikincisi dondurulmuş embriyolarla ne yazıkki ikiside negatif. Öncelikle keşke orda tedaviye başlamadan önce forumu okusaydım diyorum ama iş işten geçti artık. Önümüzdeki maçlara bakıcaz :)
Gelelim yaşadığım problemlere
Birincisi mesai saatleri dışında tüp bebek merkezinden herhangi birine ulaşmak imkansız.İlk trafnsferimde çok ciddi bir soğuk algınlığı geçirmiştim öksürmekten artık konuşamıycak duruma gelmiştim haftasonu olduğu için verdikleri diğer numarayı aradığımda yapacağımız birşey yok herhangi bir hastanenin aciline gidin dediler.
İkincisi: doktor otomatiğe bağlamış durumda kendisine herhangi bir soru sormak imkansız şansınıza hemşirelere sorabilirseniz soruyorsunuz.
Üçüncüsü: ve bence en önemlisi ben 1,5 yıl önce tiroidlerimin tamamını aldırdım graves hastasıyım ve her gün tiroid ilacı içmek zorundayım. Dün Acıbadem online dan raporlarıma baktığımda epikriz raporumda olduğum ameliyatlarda tiroid ameliyatım yazmadığı gibi düzenli kullandığım ilaçlarada hayatım boyunca hergün içmek zorunda olduğum ilacı yazmamaları beni bitirdi. Ve son transferimden önce yaptıkları kan testinde tsh ıma bakmamaları da ayrı bir ironi. Ben zaten hastayım benim tirodime bakmak zorundasınız!!!!!!
Sonucu salı günü öğrendim ve bugün cuma olmasına rağmen daha arayan soran yok ne kadar ilgili olduklarınıda burdan düşünün. Tüm bunları yazmak istedim çünkü ekonomik olarak beni sarsmayan bir tedavi olmasına rağmen dünyanın parasını veriyoruz ve kimsenin parasını boşa vermesini boşa umutlanmasını istemem.Belki birilerine yardımcı olabilirim umuduyla yazmak istedim.
Tüm bunların peşinide bırakmıyorum ayrıca merkez birimlerine şikayet maili attım birkaç gün içinde dönmezlerse sağlık bakanlığına ve cimere kadar yolu var bunun çünkü kimsenin parasını alıp ikinci sınıf vatandaş muamalesi yapmaya hakları yok. Sağlık bilgilerini eksik bildirmeye hakları yok. peşlerindeyim yani :)
Bu arada Adana'da gidebileceğim önerebileceğiniz başka doktorlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.Rabbim herkesin gönlüne göre versin.