Gitmiyor canım kimyasal gebelik oldu hayallerim suya düştü tekrardan deniycem ama bu sefer istanbulda bülent tıraş diye bir doktor var onda deniycem allah izin verirse sende durumlar basılMerhaba canm nasilsin.nasil gidiyor gebelik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmiyor canım kimyasal gebelik oldu hayallerim suya düştü tekrardan deniycem ama bu sefer istanbulda bülent tıraş diye bir doktor var onda deniycem allah izin verirse sende durumlar basılMerhaba canm nasilsin.nasil gidiyor gebelik
Çok geçmiş olsun allah en kısa zaman da nasip etsin.istabvul hep düşünüyoruz ama bu kalma işleri nasıl olacak o konuda bir formülünüz var mı 15 gün boyunca otel de kalmak epey masraflı hadi masrafını geçtim eşlerimiz o kadar süre izin kullanamıyor tek başımıza 2 hafta otel de olmak çok zor diye bu konuya bir çözüm bulamadığım için şehir dışında deneyemiyorum ben ya nasıl olacak bu işlerGitmiyor canım kimyasal gebelik oldu hayallerim suya düştü tekrardan deniycem ama bu sefer istanbulda bülent tıraş diye bir doktor var onda deniycem allah izin verirse sende durumlar basıl
şöyleki bülent bey zaten tv yayınları falan olduğu için aşırı yoğunluktan dolayı yumurta takiplerini falan asistanları yapıyormuş ona bilgi veriliyormuş o şekilde tedavinin gidişatını asistanlarına belirtip devamı sağlanıyormuş.her şehirde yumurta takibi yapan anlaşmalı doktorları varmış yumurta takipleri bülent beyin söylediği doktorda yapılıyormuş.tumurta toplama teansfer işlemleri ve ilk muayene için istanbula gidiliyormuş ben asistanıyla konuştum süreç böyleÇok geçmiş olsun allah en kısa zaman da nasip etsin.istabvul hep düşünüyoruz ama bu kalma işleri nasıl olacak o konuda bir formülünüz var mı 15 gün boyunca otel de kalmak epey masraflı hadi masrafını geçtim eşlerimiz o kadar süre izin kullanamıyor tek başımıza 2 hafta otel de olmak çok zor diye bu konuya bir çözüm bulamadığım için şehir dışında deneyemiyorum ben ya nasıl olacak bu işler![]()
Yaaa cok uzuldum canim .kacinci denemendi .dun bir bayanla tanistim 23 yil sonra bebek sahibi olmus 9.tup bebek denemesinde olmus.istanbulda yaptirmis tv de devamli cikan bi dr var zahide yetisede yapan.onda yaptiran herkesin tutuyo dedi.bilginize yaniGitmiyor canım kimyasal gebelik oldu hayallerim suya düştü tekrardan deniycem ama bu sefer istanbulda bülent tıraş diye bir doktor var onda deniycem allah izin verirse sende durumlar basıl
İlk denememdi canım yaşım 30 evet bahsettiği doktor bülent tıraş ona gideceğim ben daha önce doğal yolla gebe kaldım ama dış gevelik geçirdim vakit kaybetmek istemiyorumYaaa cok uzuldum canim .kacinci denemendi .dun bir bayanla tanistim 23 yil sonra bebek sahibi olmus 9.tup bebek denemesinde olmus.istanbulda yaptirmis tv de devamli cikan bi dr var zahide yetisede yapan.onda yaptiran herkesin tutuyo dedi.bilginize yani
Hadi bakalim hayirlisi olsun ozman canmİlk denememdi canım yaşım 30 evet bahsettiği doktor bülent tıraş ona gideceğim ben daha önce doğal yolla gebe kaldım ama dış gevelik geçirdim vakit kaybetmek istemiyorum
Çok geçmiş olsun allah en kısa zaman da nasip etsin.istabvul hep düşünüyoruz ama bu kalma işleri nasıl olacak o konuda bir formülünüz var mı 15 gün boyunca otel de kalmak epey masraflı hadi masrafını geçtim eşlerimiz o kadar süre izin kullanamıyor tek başımıza 2 hafta otel de olmak çok zor diye bu konuya bir çözüm bulamadığım için şehir dışında deneyemiyorum ben ya nasıl olacak bu işler![]()
Ben baskent hastanesine gidiyorum, memnunumBende gokhanciragilde tup bebege karar vermistim fakat bu okudugum yazilardan sonra asla yptrmam snrm kafam cok karstilutfn yrdm adanada tup bebek yptrnlr
Ben ilk once başkente gittim tayfun çok a.fakat memnun kalmadım görüşmede bile.Ben baskent hastanesine gidiyorum, memnunum
Benim doktorum Erhan bey. Cok seviyorum kendisini. Biraz fazla realist ve net. En basta olumsuz gibi geliyor ama sagolsun beni dogru yonlendirdi. Bosa vakit kaybetmeme enel oldu. Cok sevecen ve ne sorsam uzun uzun anlatiyor. Hem de bayagi detayli. Allah ondan razi olsun.Ben ilk once başkente gittim tayfun çok a.fakat memnun kalmadım görüşmede bile.
Onunla da hamile kalanlar oluyordur illa ki ama ben işini hakkıyla yapan insanlar beni daha çok etkiliyor diğerleri sinir stres ediyor beni.ben Gökhan ile 3 kez denedim sıradan rutin kontrol yapıyor yani hastayı prosedüre uyduruyorlar.ben Ankara’da denedim pazar günü bile yumurta sayımımı yaptı ihmale bırakmadı şansa bırakmadı koskoca Prof pazar günü kalkıp hastaneye geldi,her gün kan verdim her gün sonucuma göre ilaBende gokhan ciragilde tup bebek yptrmya karar vermistim fakat sizin yazlrinizdn snra kafam krsti
eğer Adana dışına çıkamıyorsanız başkentte Bülent haydar dede oğlu var Ankara başkentte ki Hulusi hocanın öğrencisidir kendisine Adana için tavsiye sorduğumda onu önerir ama ben gitmedim bilmiyorum bi araştırabilirsinBen ilk once başkente gittim tayfun çok a.fakat memnun kalmadım görüşmede bile.
Canım kusura bakma görmedim yazdığını. Hiç embriyom kalmamıştı dondurmadılar.. 2 embrıyo transfer oldum
Merhaba benim şuan Gökhan yaptı tüp bebeğimi ama bugün 2 tane donduruldu embriyomAcaba diğer merkezler nasıl bende bi tereddüt oldum Şuan Acıbadem hadi belli hiç dondurulma işlem yapılmamış bu kadar görüştüğümüz kişi de ama diğer merkezler nasıl acaba Gökhan Çıragil ile deneyip dondurulan embriyoları olan var mıydı ben orada denemeyi düşünüyorum da
Merhaba benim de 2 tane donduruldu Acıbadem de Gökhan çıragil doktorum bugün belli olduTahmin ettik canım herkes 2 embriyo oluyor tamam başka hiç embriyosu dondurulan var mı Acıbadem de ?
Gerçekten eğer bu doğruysa inanamıyorum buna bunu soracağım benim 3. Gün 8 embriyom vardı , 4 gün aranmıyormuş embriyoların dinlenme günüymüş , 5. Gün aradılar 2 tane kaliteli onları donduracağız dediler şuan bunu duyunca ben şok yaniDondurulan yumurtalarin saklanma yeri az oldugunu duymustum bir ara.belkide o yuzden bilerek dondurmuyolardir
Benim bugün 2 tane 5. Gün dondurulduAcaba diğer merkezler nasıl bende bi tereddüt oldum Şuan Acıbadem hadi belli hiç dondurulma işlem yapılmamış bu kadar görüştüğümüz kişi de ama diğer merkezler nasıl acaba Gökhan Çıragil ile deneyip dondurulan embriyoları olan var mıydı ben orada denemeyi düşünüyorum da
Ben yaptım size sonucu yazarım Şuan 2 tane donduruldu embriyom bugün itibariyleBende gokhan ciragilde tup bebek yptrmya karar vermistim fakat sizin yazlrinizdn snra kafam krsti