Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Üzülme diyecem ama insanın elinde değil.. kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz... Değişme ihtimali var mı peki. İlerleyen günlerde.

Üzülüyorum böyle olunca. . Bugün bizde 2 merkez dolaştık... ne kadar çift vardı bekleyen... Niye biz böyleyiz diyor insann.. offf. Ama ümidimizi kaybetmeyelim nolur. Destek olalım birbirimize. . Cnm sen adanada mı yaptırmıştın transferini... ??? Ben Acıbademe karar verdim bugün ama doğrumu yaptım bilmiyorum...

Benim gibi merak edenler için ayrıntıları yazmak istiyorum.. Doktorumuz 2 Merkez önerdi biri Ankada Tıp Merkezi, ikinicisi Adana Acıbadem Hastanesi. Her ikisinede gittik.
Ankada Tıp ta. Gökhan bey ile görüştük. İlgili güleryüzlü bir hekimdi. Süreçlerden bahsetti. Paraya gelince= 4750 tl tüp bebek+80 tl sperogram+250 tl muayene +200 tl tahliller tutuyormuş. Bunun yanında ilaç masrafı 1500 2000 tl arası tuttuyormuş ama rapor çıkartılırsa 600 ile 900 arasında ödeniyormuş... Merkez açıkcası pek sıcak gelmedi. Daha profosyonel ve bakımlı bir yer bekliyordum. Belkide bana öyle gelmiş olabilir..
Acıbademde ise Prof. Volkan bey ile görüştük. Aynı süreçlerden bahsetti. Başarı oranının %50 -60 olduğunu söyledi. Sıcak ve güleryüzlü bir hekim. Fiyatı=4750 tl tahliller ve sperogram ve muayene bu fiyatın içine dahilmiş. Şaşırdım doğrusu daha yüksek bir fiyat bekliyordum çünkü. Hastaneyi anlatmaya gerek yok zaten oldukça güzel bir yer. Sonuç olarak Acıbademe karar verdik. İnş. Doğru karar vermişizdir.. şimdi artık regl günöümü bekleyip doktorumuza gidip sürece başlayacağız.... Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar selam bende dayanamadım bügğn kan testi yaptırdım öğleden sonra belli olacak test günüm perşembe ama dayanamadım

Aaaaa olmadı şimdi beklemek kötüdür şimdi kan veripte. Hayırlısı olsun inş pozitiftir
Kızlar sonucum 21.9 çıktı düşük değil mi 10. Gün için kimyasal gebelik mi acaba ? Bide sol kaşığımda çok batma var dünden beri dış gebelik de geliyor aklıma korkuyorum

İnş
Kızlar sonucum 21.9 çıktı düşük değil mi 10. Gün için kimyasal gebelik mi acaba ? Bide sol kaşığımda çok batma var dünden beri dış gebelik de geliyor aklıma korkuyorum
Normal degerlere göre düşük gibi. Aklına kötü şeyler getirme inş artış olur

Back
X