Naptın Can'ım ne çıktı sonuç ?Ben dayanamadım kan testi yaptırdım sonuc iki saat sonra belli olucak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naptın Can'ım ne çıktı sonuç ?Ben dayanamadım kan testi yaptırdım sonuc iki saat sonra belli olucak
NegatifNaptın Can'ım ne çıktı sonuç ?
Canım yaNegatif
Cok uzuldum senin adina .umidini kaybetme pes etme Allah buyukNegatif
Kesinlikle çok haklısın çok zor bir süreç başından sonu a kadar birbirimize destek olmalıyız ..Negatif[/QUOTE
Ay inş senden iyi haber alırız hayırlısıyla.kızlar selam bende dayanamadım bügğn kan testi yaptırdım öğleden sonra belli olacak test günüm perşembe ama dayanamadım
Çıktımı kan sonucunuzkızlar selam bende dayanamadım bügğn kan testi yaptırdım öğleden sonra belli olacak test günüm perşembe ama dayanamadım
Aaaaa olmadı şimdi beklemek kötüdür şimdi kan veripte. Hayırlısı olsun inş pozitiftirYarın sabaha kaldı çıkmamıs şansıma
Kızlar sonucum 21.9 çıktı düşük değil mi 10. Gün için kimyasal gebelik mi acaba ? Bide sol kaşığımda çok batma var dünden beri dış gebelik de geliyor aklıma korkuyorumAaaaa olmadı şimdi beklemek kötüdür şimdi kan veripte. Hayırlısı olsun inş pozitiftir
Normal degerlere göre düşük gibi. Aklına kötü şeyler getirme inş artış olurKızlar sonucum 21.9 çıktı düşük değil mi 10. Gün için kimyasal gebelik mi acaba ? Bide sol kaşığımda çok batma var dünden beri dış gebelik de geliyor aklıma korkuyorum
Hayırlı olsun canım bugun degerin kac çıktıKızlar sonucum 21.9 çıktı düşük değil mi 10. Gün için kimyasal gebelik mi acaba ? Bide sol kaşığımda çok batma var dünden beri dış gebelik de geliyor aklıma korkuyorum
Sen naptın dün de yaptırdın mı test ? Değişebiliyormus çünkü değerHayırlı olsun canım bugun degerin kac çıktı
Benim negatif dun öğrendimSen naptın dün de yaptırdın mı test ? Değişebiliyormus çünkü değer
40.8 çıktı Nasıl sence ?Benim negatif dun öğrendim