Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Dün opu yapılmıştı ve 14 yumurta toplanmıştı. Bugün aradılar 8i olgun çıktı 5i döllendi dediler. Gecen denememizde daha fazla dollenmisti biraz canim sikildi. Sonra da dedim ki çok sayıda döllendi de noldu kucağım hala bos:KK64:
Az sayıda olsa da kalitesi iyi olsun insaallah. Yarın arayıp bolunmeleri hakkında bilgi verecekler. Bakalım transfere kadar kaçı dayanabilecek:KK17:

Dün opu yapılmıştı ve 14 yumurta toplanmıştı. Bugün aradılar 8i olgun çıktı 5i döllendi dediler. Gecen denememizde daha fazla dollenmisti biraz canim sikildi. Sonra da dedim ki çok sayıda döllendi de noldu kucağım hala bos:KK64:
Az sayıda olsa da kalitesi iyi olsun insaallah. Yarın arayıp bolunmeleri hakkında bilgi verecekler. Bakalım transfere kadar kaçı dayanabilecek:KK17:
canım benim üzülme sakın inşallah sonucu iyi olur.bak daha önce yasamışsın çok olup olumsuz olmasından da.dualarımdasın.selamlar

Canim hiç üzülme bnm de 10 yumurtadan 4 u döllendi 2 tanesi sadece transfer gününe gidebildı önemli olan 1 tanede olsa kaliteli zaten en fazla 2 tane transfer olucak
Haklisin canum. 1 tane de kalsa kaliteli olsun annesine tutunsun sonra kucağıma almak nasip olsun yeter. Rabbime emanetiz

Slm arkadslr bende araniza yeni katldm.bizde volkn beyle gorstk ve kafama yattı. Bizim başka bi merkzde iki olumsz denememz oldu bu üçüncü iyi olck inş.bizim sorn büyük sanırım volkan bey bizden genetik test .mikroçip .embriyo biyopsisi .histeroskopi ve yaralama yaptrmamizi istedi.

TE="yapiskan fasulye, post: 44212302, member: 666711"]Kızlar hamileyimmm kan testim 630 cikmis[/QUOTE]
Gözün aydın canım allah im kucağına almayida nasip etsin inşallah çifter çifter:))

canım nasılsın ne durumdasın bi sıkıntı yoktur inşallah

canım nasılsın ne durumdasın bi sıkıntı yoktur inşallah
Sağol canim cok sukur iyiyim. 5 yumurta döllendi bugün de arayıp 5i de bölünmeye devam ediyor dediler. Bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler. Sen nasılsın nasıl gidiyor

Kızlar esma hemşireyle konuştum onun yeni numarası 0 (545) 887 38 56 . Diğer paylaşılan numarayı abisi kullanıyormuş, kendisi bildirmemi istedi.. Hbrniz olsun kızlar ;)

bizim de sperm sayisi 20 milyon ileri haewket %46 morfoloji %3 ama volkan bey mikrocip den bahsetmedi bn morfoloji ye sasirinxa biz zatwn iyilerini secicez dedi imsi yapti 4.gun embriyosu 2tane transferim oldu ama suan morfolojiden dolayi hic umudum yok biz morfolojiyi yeni ogrendik tedaviye baslarken ve sok umutsuzum
Bugün bu durumu bende yaşadım :( sayı 45 milyon morfoloji %2 hareketlilik % 45 :( Volkan hoca banada aynı şeyi söyledi ama çok mutsuz oldum inşallah bende senin gibi gebelik hbrini alırım ama moralim çok bozuldu bu sonuçlara...

Bugün bu durumu bende yaşadım :KK43: sayı 45 milyon morfoloji %2 hareketlilik % 45 :KK43: Volkan hoca banada aynı şeyi söyledi ama çok mutsuz oldum inşallah bende senin gibi gebelik hbrini alırım ama moralim çok bozuldu bu sonuçlara...
Canım günaydın. Neden umutsuzluğa kapıldın anlamadım. Tüp bebek yaptırıyorsun sonuçta,100 tane spermden de 2 tanesi sağlıklıymış demek bu. Sıfır falan olsa sağlıklı sperm olmasa tamam ama var,bir de sayı 45 milyon say bakalım ne kadar sağlıklı sperm var. Ayrıca %4-14 morfoloji normal yolla gebelik için olan değerler %2 ye takılma yani.Lütfen kendini böyle negatifliğe sürükleme. Umut her zaman vardır. Rabbim şu mübarek günde sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.

Back
X