Evet e2 300 çıktı 50 nin altı olması gerekiyormuş.Hangi hormonun kötü çıktı? E2 önemli galiba.. ilaç falan verdi mi hormonlar için?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet e2 300 çıktı 50 nin altı olması gerekiyormuş.Hangi hormonun kötü çıktı? E2 önemli galiba.. ilaç falan verdi mi hormonlar için?
Doğum kontrol hapı verdi , birde adetin 21. günü lucrin diye bir iğne verdi, ama düşmeyedebilir gelecek ay dedi. Her ay kontrol edecek düşerse koyacak.Hangi hormonun kötü çıktı? E2 önemli galiba.. ilaç falan verdi mi hormonlar için?
Insallah düşer bebişlerde tutunur :) rabbim hayırlısını versin yardımcımiz olsun. Eğer transferi olursa Haber verDoğum kontrol hapı verdi , birde adetin 21. günü lucrin diye bir iğne verdi, ama düşmeyedebilir gelecek ay dedi. Her ay kontrol edecek düşerse koyacak.
Tsk ederim insallahhhhh 20 sindeSenin test günün ne zaman arkadaşım hayırlı olur pozitif görürsün ınsallah
Hayırlı sonuçlar alırsın sende inşallah canım Rabbim yüzümze baksinçok çok aminnnnnKızlar merhaba ben aranizà yeni katıldım. Ben de Volkan bey de tedavi oluyorum. Geçen ay aşılama yaptık tutmadı. Bu ay tüp bebek tedavisine başladık. Bakalım hayırlısı olsun..
Canım ya benim kasiklarimda belimde ağrı oluyor bazen bacaklarıma vuruyor sende de oldu mu bunlar ve sarı akıntı oluyor sende oldu mu böyleAminnnn canım.
Transfer sonrası bende çok fazla belirti olmamıştı canım. Hatta neden belirtim yok tutmadı mı diye çok düşünmüştüm. Herkeste farklı olabiliyor ama bel ve kasık agrısı olupta pozitif sonuç alan arkadaşlarımızda oldu. Sarı akıntı oldu bende de. Şimdi jel kullandıgım için jel kaynaklı mı normal akıntı mı bilemiyorum ama akıntı olmuştu. Hep olumlu düşün olumlu olsun arkadaşım. İnşallah mutlu haberlerini verirsin.Canım ya benim kasiklarimda belimde ağrı oluyor bazen bacaklarıma vuruyor sende de oldu mu bunlar ve sarı akıntı oluyor sende oldu mu böyle
Tsk kur ederim canım cvb verdiğin için inşallahTransfer sonrası bende çok fazla belirti olmamıştı canım. Hatta neden belirtim yok tutmadı mı diye çok düşünmüştüm. Herkeste farklı olabiliyor ama bel ve kasık agrısı olupta pozitif sonuç alan arkadaşlarımızda oldu. Sarı akıntı oldu bende de. Şimdi jel kullandıgım için jel kaynaklı mı normal akıntı mı bilemiyorum ama akıntı olmuştu. Hep olumlu düşün olumlu olsun arkadaşım. İnşallah mutlu haberlerini verirsin.
Sizin ikiz mi belli oldu mu acaba ?Transfer sonrası bende çok fazla belirti olmamıştı canım. Hatta neden belirtim yok tutmadı mı diye çok düşünmüştüm. Herkeste farklı olabiliyor ama bel ve kasık agrısı olupta pozitif sonuç alan arkadaşlarımızda oldu. Sarı akıntı oldu bende de. Şimdi jel kullandıgım için jel kaynaklı mı normal akıntı mı bilemiyorum ama akıntı olmuştu. Hep olumlu düşün olumlu olsun arkadaşım. İnşallah mutlu haberlerini verirsin.
Çok kolay geçiyor sakın korkma , bir bakıyorsun bitmiş odadasın . Benim çok az ağrım olmuştu , heme damardan parol verdiler geçti ve yola çıktım.Kızlar benim perşembe günü yumurta toplama işlemim yapılacak bugün belli oldu. Heyecanlanmaya başladım. ..
Ne kadar sürüyor uzun süre mi? Anestezi altında yapiyorlarmıs hemen uyandiriyorlar mı?Çok kolay geçiyor sakın korkma , bir bakıyorsun bitmiş odadasın . Benim çok az ağrım olmuştu , heme damardan parol verdiler geçti ve yola çıktım.
20 dakikada uyanmış ve odana geçmiş oluyorsun .Ne kadar sürüyor uzun süre mi? Anestezi altında yapiyorlarmıs hemen uyandiriyorlar mı?
Toplama işlemi yapıldı mı kaç tane yumurtan oluştu acaba ?Ne kadar sürüyor uzun süre mi? Anestezi altında yapiyorlarmıs hemen uyandiriyorlar mı?
7 folikul gelişmiş 7 ,8 tane de küçük vardı. 10 tane yumurta toplanmış. Bugün arayacaklardi dollenen için.Toplama işlemi yapıldı mı kaç tane yumurtan oluştu acaba ?
Tebrik ederim canım. Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin. Böyle duyunca umut oluyor bana. Çok sevindim :)Kızlar çok şükür bende hamileyim 9 ocakta transfer olmuştum normalde yarındı tahlil günüm bugün yaptık 737 çıktı şükürler olsun Rabbime darısı hepinizin başına inşallah kalp atışını da duyarız keseyide görürüz
Canım bu arada bana tavsiye edeceğiniz bir şey var mı transferden önce yada sonra? Sen ne kadar süre yattın?Kızlar çok şükür bende hamileyim 9 ocakta transfer olmuştum normalde yarındı tahlil günüm bugün yaptık 737 çıktı şükürler olsun Rabbime darısı hepinizin başına inşallah kalp atışını da duyarız keseyide görürüz
Çok çok tsk ederim Rabbim tüm isteyenlere versin insallah pek bişey yapmadım yattım dinlendim günde 2 kez iğne vardı onlar için dışarı çıkıyrdm ama çok ağır is yapmdm canımCanım bu arada bana tavsiye edeceğiniz bir şey var mı transferden önce yada sonra? Sen ne kadar süre yattın?
Sağol canimÇok çok tsk ederim Rabbim tüm isteyenlere versin insallah pek bişey yapmadım yattım dinlendim günde 2 kez iğne vardı onlar için dışarı çıkıyrdm ama çok ağır is yapmdm canım