Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Transferi olan veya hamile olan arkadaslarim Size kaçıncı gün embryosu transferi edildi? Neye göre karar veriyorlar ? Hangisinin şansı daha yüksek ? Bilgilerinizi benimle paylasir misiniz? Aydinlatin beni :)

Kızlar çok şükür bende hamileyim 9 ocakta transfer olmuştum normalde yarındı tahlil günüm bugün yaptık 737 çıktı şükürler olsun Rabbime darısı hepinizin başına inşallah kalp atışını da duyarız keseyide görürüz
Cnm inş sağ sağlım kucağına alırsn çok sevndm inan darısı bizlere olsn inş bende 3 tedaviye başlıcm kısmetse adetimi bekliorz sendeki sorun neydi özel değilse söylermsn

Transferi olan veya hamile olan arkadaslarim Size kaçıncı gün embryosu transferi edildi? Neye göre karar veriyorlar ? Hangisinin şansı daha yüksek ? Bilgilerinizi benimle paylasir misiniz? Aydinlatin beni :)
Merhaba cnm.bana 5 gün embryosu transfer edildi embriyo kalitesine göre ve 5 güne ulaşıp ulaşmamsna göre transfer edyrlar

Cnm inş sağ sağlım kucağına alırsn çok sevndm inan darısı bizlere olsn inş bende 3 tedaviye başlıcm kısmetse adetimi bekliorz sendeki sorun neydi özel değilse söylermsn
Tek yumurtam var benim ve vajinusmustum ben cnm ciklta kist vardı

Merhaba canım. Hayırlı uğurlu olsun. İlk önce ilaç yazicak 10 gün civarı kullanacaksin o sürede 2.3 kere çağırıp yumurtlarinin buyuklugunu kontrol edecek. Sonra çatlatma ignesi vurulacaksin. Yumurtalarin toplanacak aynı gün eşin de Sperm vericem. Yumurtalarının döllenmesine göre transfer belli olacak.

Birde birşey soracam diyelim ki bu ay tutmadı diğer at nasıl olacak tekrar ne kadar ücret odeyecem birde sigara kullanıyorum nasıl olcak onu bilmiyorum biranda bırakamam strese girerim stresten de uzak durmam gerekiyormuş

2 sefer daha indirimli ama tam miktarı bilmiyorum. Bir de ilk seferde tutmasa bile fazla embryolarin varsa belli bir miktar karsiliginda donduruluyor. Ama sigarayı kesinlikle bırak çünkü ben de kullanıyordum ama tedaviden 3 ay önce bıraktım. H htche_2302

Ben tedaviye başladım ama günde 1 paket içiyordum artık günde 5 yada 6 tane içiyorum inşallah ilaclarinda etkisi olmuştur 3 gündür iğne vuruluyorum bugün son gün yarın tekrar gidecem Dr a tekrar iğne verecekler mi acaba M muhtelif isler

Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 1 yıl önce Volkan beyde tüp bebek deemesi yaptım 5. gün embriyoru ve iki embriyo trensfer edildi ne yazık ki negatif oldu :( donmuş 2 embriyom var şimdi onlar için transfere gideceğim umarım bu defa tutar, rabbim hepimize nasip etsin inşallah .

Hiç adana acıbademde tüp bebek yapıp başarılı olan yok mu ya :( o kadar baktım ettim hiç karşılaşmadım. Bu kadar eziyet çekiyoruz umarım olur ya :(

Hiç adana acıbademde tüp bebek yapıp başarılı olan yok mu ya :KK43: o kadar baktım ettim hiç karşılaşmadım. Bu kadar eziyet çekiyoruz umarım olur ya :KK43:
Mrb arkadaslar.bende kendimce bir arastirma yapiyordum baskent mi acibademmi olsun fikirlerinize ve tevrubelerinize ihtiyacim var nisanda dusunuyorum.

Nasıl gelmiyor o kadar giden var yazmış ama başarılı oldu diye yazan Yok, başarılı oldu diye mi yazmıyor ?
Olabilir, buralardan medet ummayı bırakmış zaten tuttu diyip yoluna bakıyordur. Ben öyle düşünüyorum . Genelde insanlar tutatana kadar yazıyor tutunca ses soluk çıkmıyor.

Mrb arkadaslar.bende kendimce bir arastirma yapiyordum baskent mi acibademmi olsun fikirlerinize ve tevrubelerinize ihtiyacim var nisanda dusunuyorum.
Ben Acıbademde başladım ama şu an pişmanım. keşke başkentte başlasaydım diyorum. Çünkü tüp bebek sandığım gibi sadece yumurta toplama spermle dölleyip yerleştirmeyle bitmiyo sürekli yeni şeyler çıkabiliyor. benim rahim duvarı kalınlaşmadı doktor histereskopi istedi başkentte 750 lira acıbademde 2000. tarnsfer için ayrıca dondurulmuşları çözdürmek için 1400 lira ki oda transfer yapılmadan dondurulmak zorunda kaldığımız için. halbuki biz 6000 tüp bebek 2000 ilaçlar için ödenecek diye bütçe ayırıp başlamıştık. Şu an transfer ve sonucu görmediğim için net bişey söyleyemiyorum ama özel hastane çok farklı bi ilgi alaka görüyosun acıbademde diyemiyorum maalesef. Başkentte en azından sgk desteği biraz yükü hafifletiyo. Rabbim sonunu hayırla tamamlamayı nasib etsin.Amin

Ben Acıbademde başladım ama şu an pişmanım. keşke başkentte başlasaydım diyorum. Çünkü tüp bebek sandığım gibi sadece yumurta toplama spermle dölleyip yerleştirmeyle bitmiyo sürekli yeni şeyler çıkabiliyor. benim rahim duvarı kalınlaşmadı doktor histereskopi istedi başkentte 750 lira acıbademde 2000. tarnsfer için ayrıca dondurulmuşları çözdürmek için 1400 lira ki oda transfer yapılmadan dondurulmak zorunda kaldığımız için. halbuki biz 6000 tüp bebek 2000 ilaçlar için ödenecek diye bütçe ayırıp başlamıştık. Şu an transfer ve sonucu görmediğim için net bişey söyleyemiyorum ama özel hastane çok farklı bi ilgi alaka görüyosun acıbademde diyemiyorum maalesef. Başkentte en azından sgk desteği biraz yükü hafifletiyo. Rabbim sonunu hayırla tamamlamayı nasib etsin.Amin
Amin canim insallah bu kadar eziyet cekmissin insallah sonu iyi olur.ben de hangisi iyiyse orda yaptirmak istiyorum.labaratuvar olarak dr olarak hayirlisi artik kacinci gunu transferinin

Back
X