Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Iyi akşamlar. Acıbademde yaptırıp olumlu olan yok mu diye sormuşsunuz. Ben acıbademde yaptırdım ilk denememdi ve çok şükür oldu. Benim 4. Gün embriyosuydu. Zor bir süreç. Psikolojisi daha ağır. Olacak mı olmayacak mı diye düşünmek beklemek.... sayfayı düzenli takip ediyorsanız ilk haftalarimda gece 3te bile adet olacagim diye korkudan uyanıp buraya yazmisimdir. Ama çok şükür nasip oldu. İnşallah isteyen herkese Allah nasip etsin.

Amin canim insallah bu kadar eziyet cekmissin insallah sonu iyi olur.ben de hangisi iyiyse orda yaptirmak istiyorum.labaratuvar olarak dr olarak hayirlisi artik kacinci gunu transferinin
Sağol canım. Transfer yapılmadı. histeroskopi sonrasına ertelendi. 5 dondurulmuş yumurta beklemede sonraki aylarda uygun kalınlığa ulaşırsa rahim duvarı transferi o zaman yapacak doktorum.

Hiç adana acıbademde tüp bebek yapıp başarılı olan yok mu ya :KK43: o kadar baktım ettim hiç karşılaşmadım. Bu kadar eziyet çekiyoruz umarım olur ya :KK43:
Merhaba kızlar. Benim ocak da transferim oldu Acıbademde. İlk denememdi. Tuttu çok şükür. Şuan 5 haftalık hamileyim. Ben de gitmeden önce kafamda sorular vardı. Hatta başkent mi ankada mı acıbadem mi diye kararsız kalmıştım. Sonra kendi kadın doğum doktorumun önerisi ile acibademe gittim.iyi ku de gitmiştim. Planlı ve disiplinliler. Volkan bey isinde iyi ve güven veriyor. Bana ugurlu geldi ınsallah Size de gelir :)

Merhaba kızlar. Benim ocak da transferim oldu Acıbademde. İlk denememdi. Tuttu çok şükür. Şuan 5 haftalık hamileyim. Ben de gitmeden önce kafamda sorular vardı. Hatta başkent mi ankada mı acıbadem mi diye kararsız kalmıştım. Sonra kendi kadın doğum doktorumun önerisi ile acibademe gittim.iyi ku de gitmiştim. Planlı ve disiplinliler. Volkan bey isinde iyi ve güven veriyor. Bana ugurlu geldi ınsallah Size de gelir :)
Çok şükür iyi bir haber geldi :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, bizlere de dua et inşallah bizlerinde umudu tutulur. :)

Canim sizde sorun neydi.bende rezerv azligi var bunun icin acibademmi baskent mi iyidir acaba.bu sorunu yasayip cevresinde de yasayan olabilir hangi merkeze gittiler.cok kararsiz kaldim yumurta az olunca ayrica kiymetli oluyor.
Bende de yumurta rezervi azalması vardı. Doktor rezervin sinyal veriyor beklemeyelim dedi. Eşimde de çok olmamakla birlikte ileri hareketli Sperm azdı. Aslında ikimizde de çok çok ciddi bir Problem yoktu ama 2 senedir hamile kalmamıştım.

Bende de yumurta rezervi azalması vardı. Doktor rezervin sinyal veriyor beklemeyelim dedi. Eşimde de çok olmamakla birlikte ileri hareketli Sperm azdı. Aslında ikimizde de çok çok ciddi bir Problem yoktu ama 2 senedir hamile kalmamıştım.
Acibademde yaptirdin dimi kac yumurta toplandi kacinci gun transferi yapildi.bir arkadasiminda bugun transferi oldu.opudan sonra bayaa ilac kullandi.rahimi hazirlamak icin.ne bilim sanki daha teferruatli geldi.

Acibademde yaptirdin dimi kac yumurta toplandi kacinci gun transferi yapildi.bir arkadasiminda bugun transferi oldu.opudan sonra bayaa ilac kullandi.rahimi hazirlamak icin.ne bilim sanki daha teferruatli geldi.
Evet acıbadem. 10 yumurta toplandı. Transfer edilen 5.gun embryosuydu. Opudan sonra antibiyotik progesteron iğne Vs. Bayagi ilaç veriyorlar. Transferden sonra da devam ediyorsun ilaçlara.

Ben çok doktor gezdim tek sorunumz pko en sonunda volkan beyle tanıştık tüp bebek tedavisine hazıran ayında başladık pkı oldğm için değerler yüksekti transferm ertelendi derken o zamandan bu zamana kadar 2 kez tüp bebek yaptırdık geçen ayda hiteroskobi yaptırdm ondan da skntı çıkmadı bakalm kısmetse haftaya 3. Transferm olacak bu sefer inş tutar ama ben şunu anladm taktm olmadı rahat oldum olmadı yani kısmet olmayınca olmuor şimdi umudun var mı die soracak olursanz yok derm çünkü ben hayal bile kurmayı bıraktm öyle yıpratıcı öyle çağresiz bir süreç ki inanın insanı hayattan soğutuor ilaçlar ağır geliır ne bilim değişik paikolojı haa Volkan hocaya gelince kesinlikle harika bir insan ilgili işine özverili ama yanında çalışanlar için aynı şeyi diyemeyeceğim başarılı da ben her gitmeme kontrol vs. Çok tlfnda duydum pozitif sonuçları diyexksnz senin neden olmadı onu bende bilmiorm Rabbim bilir artk dedğim gibi ilk başlarken ki heyecanım ve kesin olack die bir fikrim ya da pozitif bir yanım yok aslında negatif de değilm nötrüm Rabbim herkese nasio etsn inş herks anne olsn 3 senedr ben hiç pozitif sonuç alamdm kısmet olursa inş bu sefer alırım alamazsamda kabullendm artk olmayınca olmamasına Beklemedyim...

Ben çok doktor gezdim tek sorunumz pko en sonunda volkan beyle tanıştık tüp bebek tedavisine hazıran ayında başladık pkı oldğm için değerler yüksekti transferm ertelendi derken o zamandan bu zamana kadar 2 kez tüp bebek yaptırdık geçen ayda hiteroskobi yaptırdm ondan da skntı çıkmadı bakalm kısmetse haftaya 3. Transferm olacak bu sefer inş tutar ama ben şunu anladm taktm olmadı rahat oldum olmadı yani kısmet olmayınca olmuor şimdi umudun var mı die soracak olursanz yok derm çünkü ben hayal bile kurmayı bıraktm öyle yıpratıcı öyle çağresiz bir süreç ki inanın insanı hayattan soğutuor ilaçlar ağır geliır ne bilim değişik paikolojı haa Volkan hocaya gelince kesinlikle harika bir insan ilgili işine özverili ama yanında çalışanlar için aynı şeyi diyemeyeceğim başarılı da ben her gitmeme kontrol vs. Çok tlfnda duydum pozitif sonuçları diyexksnz senin neden olmadı onu bende bilmiorm Rabbim bilir artk dedğim gibi ilk başlarken ki heyecanım ve kesin olack die bir fikrim ya da pozitif bir yanım yok aslında negatif de değilm nötrüm Rabbim herkese nasio etsn inş herks anne olsn 3 senedr ben hiç pozitif sonuç alamdm kısmet olursa inş bu sefer alırım alamazsamda kabullendm artk olmayınca olmamasına Beklemedyim...
Canim yaa oncelikle kotu dusunme.senin sorunun benimkine gore daha halledilebilir durumda bence.embriyolarin durumu nasil oluyo.kalitesi hucresi falan.butun denemelerin acibademde mi oldu

C
Canim yaa oncelikle kotu dusunme.senin sorunun benimkine gore daha halledilebilir durumda bence.embriyolarin durumu nasil oluyo.kalitesi hucresi falan.butun denemelerin acibademde mi oldu
Cnm benim tüm ebriyolarım 1. Kalite çözüldüğünde de 1. Kaliteydi herşy yolundaydı tek skntımz ben pkoluyum ee onu da hallediorz ama olmuor sebep ne bilemiorz. Senin skntın ne cnm özel değilse

C

Cnm benim tüm ebriyolarım 1. Kalite çözüldüğünde de 1. Kaliteydi herşy yolundaydı tek skntımz ben pkoluyum ee onu da hallediorz ama olmuor sebep ne bilemiorz. Senin skntın ne cnm özel değilse
Bende rezerv azligi var.yumurta az oluyor kaliteside kader kismet belli olmuyor yani.bazen cok iyi olurken bazen dollenme bile olmayabiliyor.

C

Pko lu olunca nasıl bir önlem alıyorlar , hormon değerlerin mi yüksek çıkıyor sadece. Aslında bu hikaye ile başka doktora gitmek daha iyi olabilir , gittiğin yer en iyisi de olsa psikolojik olarak kötü anıların oluyor o kurumda. Belki bir dahakini başka yerde denemen yeniden umutlanman adına iyi olabilir.

Pko lu olunca nasıl bir önlem alıyorlar , hormon değerlerin mi yüksek çıkıyor sadece. Aslında bu hikaye ile başka doktora gitmek daha iyi olabilir , gittiğin yer en iyisi de olsa psikolojik olarak kötü anıların oluyor o kurumda. Belki bir dahakini başka yerde denemen yeniden umutlanman adına iyi olabilir.
Pko olunca yumurtan çok oluor ve büyümüor büyüse de çatlayamayabilior bazı değerler yüksek çıkıor öyle olunca iptal oluor transfer onun dışında da başka önlemler alınmadı bu son denemem olur inş bebişimz olurda diyelm olmadı mı artk daha fazla kendime zarar vermek istemiırm çok yıprandm yaptırmam sanrm bir daha tüp bebek hakkımzda hayrlısı

Tek embiriyo mu transfer edildi , siz taşımıştınız sanırım embiriyolarınız Acıbadem e.
Taşımadim embriyolarimi diğer taraftaki embryolar 5 güne ulaşmadı o yüzden bende acibadem de sıfırdan başladım iki embriyo transfer edildi ve cok sukur ikiz hamileyim 8+6 olduk Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Araştırma yapan arkadaşlar bende sizin gibiydim kim ümit vercek sonuçları nasıl die merakla okuyup beklerdim sorardm demişsiniz ya pozitif olunca burdan gidiyorlar kendi adıma konuşayım suan evet çok şükür pozitif Rabbim hepimize evlatlarimizi kucağımiza almayi nasip etsin yeni hamilelik oluştuğu için inanin tlf nu değil evde tv dahi actirmiyorsunuz bulantı baş dönmesi kusmlar mahvedyr o kadar zor bir süreç ki nefes alamıyorum şahsen ama buna şükür gelelim acibadem nasıl memnun kaldınız mi sorularınıza ben 3.5 yıl sonra hamile kalabldm ankada da yaptırdım ilk tüp bebek tutmadi ikinci acbdme geldm temiz titiz ve profosyoneller saniyede ulasamysnz bişe sorcnz zaman ama gün içinde ulasblysnz volkan bey çok konusn bi Dr değil en başta anltyr kontrllerde kısa özet gecyr hemsirelr bilgi veyry laboratuvarlarina güvendım çünkü dr önerdi çok fazla da poztf sonuç alan var ki ben tek yumurtam vardı ama yumurta rezevrm iyiydi eşimde sıkıntı yoktu ama biz tüm herseyi onayladık yaptırdık evet ankadadan daha fazla bütçe çıktı ama değer çünkü olumlu olması için herşeyi en başta yaptiryrlar oneriyorlar yaptırmak size kalıyor ki bence yaptirin. (3 aşılama 1 tüp bebek tek yumurta 3 kez kist ameliyati ve 1 kez Rahimde miyom ameliyti oldm umutsuzluga kapilmayin zamanı varmış dedikleri gerçekmış Rabbim hepimizin emeğini boş cikarmasin inşallah )

Ben bilgi almak için aradım Adana Acıbadem'i. Ne yaşımı sordular, ne daha önce hamile kalıp kalmadığımı. Genetik bir hastalığım var mı yok mu, eşimle ilgili herhangi bir durum var mı yok mu tövbe soran olmadı. Adet olmadan bize haber verin, 2. günü tedaviniz başlar denildi. Yurt dışından geleceğim ona göre detaylı plan yapmam lazım dedim. Yine aynı şeyler söylendi bana. Pazarda elma satar gibi satış yapmaya çalıştıklarını hissettim. Acıbadem müşteri hizmetlerini aradım sonra, tamam biz Volkan beyin asistanına e-posta gönderip durumu bildireceğiz dediler. Bakalım ne yapacaklar? İlk etapta bana güven vermedi Adana Acıbadem.

Ben bilgi almak için aradım Adana Acıbadem'i. Ne yaşımı sordular, ne daha önce hamile kalıp kalmadığımı. Genetik bir hastalığım var mı yok mu, eşimle ilgili herhangi bir durum var mı yok mu tövbe soran olmadı. Adet olmadan bize haber verin, 2. günü tedaviniz başlar denildi. Yurt dışından geleceğim ona göre detaylı plan yapmam lazım dedim. Yine aynı şeyler söylendi bana. Pazarda elma satar gibi satış yapmaya çalıştıklarını hissettim. Acıbadem müşteri hizmetlerini aradım sonra, tamam biz Volkan beyin asistanına e-posta gönderip durumu bildireceğiz dediler. Bakalım ne yapacaklar? İlk etapta bana güven vermedi Adana Acıbadem.
Takılmamanı öneririm çünkü oradaki kızlar sekreter sonuçta seninle paylaşacak bilgileri bulunmuyor. Adetin 2. günü başlanırı öğrenmişler o kadar . ihtiyaç duydukalrında tüm testleri isteyeceklerdir.

Back
X