Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Ben bilgi almak için aradım Adana Acıbadem'i. Ne yaşımı sordular, ne daha önce hamile kalıp kalmadığımı. Genetik bir hastalığım var mı yok mu, eşimle ilgili herhangi bir durum var mı yok mu tövbe soran olmadı. Adet olmadan bize haber verin, 2. günü tedaviniz başlar denildi. Yurt dışından geleceğim ona göre detaylı plan yapmam lazım dedim. Yine aynı şeyler söylendi bana. Pazarda elma satar gibi satış yapmaya çalıştıklarını hissettim. Acıbadem müşteri hizmetlerini aradım sonra, tamam biz Volkan beyin asistanına e-posta gönderip durumu bildireceğiz dediler. Bakalım ne yapacaklar? İlk etapta bana güven vermedi Adana Acıbadem.
Canım ön görüşme ücretsiz zaten istediğini soruorsun sıkıntını anlatıoran doktor da sana ona göre başlayalm herşy normal falan dior değilse zaten başlamıorsn eger adetli gidersn zaman kaybın olmz o yüzden sana adetin 2. Günü denilior bence takılma buna ön görüşme yap memnun kalırsan devam edersn inş hakkımzda hayırlısı olur

Pozitif sonuç alan bayanlar ne zaman duş aldınız transfernzden kaç gün sonra duş aldnz bana doktor yarın alabilirsn ılık duş dedi erken gibi geldi sanki

Canım ön görüşme ücretsiz zaten istediğini soruorsun sıkıntını anlatıoran doktor da sana ona göre başlayalm herşy normal falan dior değilse zaten başlamıorsn eger adetli gidersn zaman kaybın olmz o yüzden sana adetin 2. Günü denilior bence takılma buna ön görüşme yap memnun kalırsan devam edersn inş hakkımzda hayırlısı olur
London_Lady Acıbadem de tüp bebek fiyatları ne kadar lütfen bilgi verirmisiniz

Takılmamanı öneririm çünkü oradaki kızlar sekreter sonuçta seninle paylaşacak bilgileri bulunmuyor. Adetin 2. günü başlanırı öğrenmişler o kadar . ihtiyaç duydukalrında tüm testleri isteyeceklerdir.

sade sade merhaba, insan ister istemez takılıyor. Başka hastanelerin ilgi alakasını görünce...Bakalım artık gidip bir ön görüşme yapacağım.

Cnm zam geldi sanrm ben mayıs ayında başlamıştm tedaviye 5250 idi 1500 önden alıorlar aonrasını yumurta toplanınca alıorlr testler dalan ücresiz hepsi bunun içinde yalnız ilaçlar hariç

Merhaba piramitt, ön görüşme yapacağız zaten. İnşallah hepimizin hakkında hayırlı olur. Sen daha önce tedavi gördün mü Adana Acıbadem'de?

Cnm zam geldi sanrm ben mayıs ayında başlamıştm tedaviye 5250 idi 1500 önden alıorlar aonrasını yumurta toplanınca alıorlr testler dalan ücresiz hepsi bunun içinde yalnız ilaçlar hariç
Evet yukarda da yazmışlar yeni dönem fiyatını, 6200 TL. Bu fiyat testlerin ücretlerini de kapsıyor. İlk gün 1600 TL ödemeniz gerekiyor, geri kalan miktar yumurta toplanma işleminin gerçekleşeceği gün alınıyor denildi bana. İlaçlar da 2500 TL civarı tutar dediler.

Evet kızlar da yazmışlar yeni dönem fiyatını. 6200 TL. İlk gün 1600 TL, yumurta toplama günü ise geri kalan ödeniyor. İlaçlar da 2500 TL civarı tutar diye söylediler bana. Ben gelişmeleri ara ara paylaşmaya çalışıyorum ki diğer arkadaşların da süreç ile ilgili bilgisi olsun.

arkadaşlar merhaba.ben 12 gün önce yaptırdım ama maalesef negatif oldu.başka yerde mi yaptırsam tekrar diye düşünüyorum.acıbademin başarı oranı nasıl acaba yada başka yer varmı tavsiye edebileceğiniz

Back
X