Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Benimde tutmadı 3. Transferm uğuru bir beni bulamadı volkan beyin
Canim sabir diliyorum. Ya ben de fazla arastirmadan ilk denememi yaptirdim. Sonucu bekliyorum. Nette soyle bisey okudu. Kadin dogum uzmani ile tüp bebek uzmani arasinda fark oluyomus. Kadin dogumcular genelde sorun kimdeyse sadece ona yönelik ve agirlik uygulama yapiyorlarmis. Uzmanlar ise iki tarafida iyice inceleyip tedaviye oyle baslatiyolarmis ve tabiki basari sansi daha cok artiyor. Örnegin benim sadece alttan ultrasonla ve kan tahlili yapildi ve gonal f baslandi direk. Esimde sperm azdi yikama islemi yapildi sadece diger testlr hic yapilmadi. Tutmazsa öyle yapiliyomus. Halbuki vucudumuza biyigin hormon aliyoruz ve kanseri tetikleyen seyler coguda en bastan butun testler yapilsa keskede deney tahtasina donmesek. Yani zaten problem varki gelmisiz iyice bi arastirmiyolar. Yani bana mantiklo geldi tüp bebek tedavidi yapan kadin dogumcu yerine tüp bebek uzmanligi olan bi merkeze gitmek

Benim gittigim kadin dogumcu detayli arastirmadi. Mustafa aret diye bi tüp bebek uzmani varmis bu olmazsa onu bi deniycem galiba

Benimde tutmadı 3. Transferm uğuru bir beni bulamadı volkan beyin
Gecmis olsun canim. Ben gecenlede baska bir profa gittim.benim 2asilamam bir tup bebek var.hsg normal olsa bile ikinci tup bebege gecmeden histereskopide cekilsin dedi.aslnda hicbiri birbirinin yaptigi isi begenmiyor.napcaz bilmiyorum.diger ay histereskopi cekecek

Gecmis olsun canim. Ben gecenlede baska bir profa gittim.benim 2asilamam bir tup bebek var.hsg normal olsa bile ikinci tup bebege gecmeden histereskopide cekilsin
Kızlar benimde cuma günü transferim oldu :KK52: Hepimiz için hayırlısı olsun benim 2. Günden itibaren sıvı su gibi renksiz akıntım oluyor çamaşırım baya ıslanıyor sizde de var mı :KK64:

dedi.aslnda hicbiri birbirinin yaptigi isi begenmiyor.napcaz bilmiyorum.diger ay histereskopi cekecek

Kızlar benimde cuma günü transferim oldu :KK52: Hepimiz için hayırlısı olsun benim 2. Günden itibaren sıvı su gibi renksiz akıntım oluyor çamaşırım baya ıslanıyor sizde de var mı :KK64:
Bende de aynı sorun var , hatta sızlama var bende umarım enfeksiyon kapmamışımdır. benimde Pazartesi günü oldu transfer , 2 gün dinlendim 3. gün işe başladım. Hafif dolgunluk hissi de var siz de var mı ?

Bende de aynı sorun var , hatta sızlama var bende umarım enfeksiyon kapmamışımdır. benimde Pazartesi günü oldu transfer , 2 gün dinlendim 3. gün işe başladım. Hafif dolgunluk hissi de var siz de var mı ?
Bende karında şişlik bel ağrısı çok nadir kasıkta batma , erken işe başlamışsın biraz daha dinlenseydin benim trsnsfer 17 mart oldu, hala izinliyim kız kardeşim geldi yardımcı oluyor, hep yatmıyorum ama oturuyor, yatıyor, hafif iş yapıyorum. Dikkatli ol canım 2 kg fazla kaldırma, merdiven çıkma ne bileyim tedbir bizden takdir Allah'tan :KK17:

Bende karında şişlik bel ağrısı çok nadir kasıkta batma , erken işe başlamışsın biraz daha dinlenseydin benim trsnsfer 17 mart oldu, hala izinliyim kız kardeşim geldi yardımcı oluyor, hep yatmıyorum ama oturuyor, yatıyor, hafif iş yapıyorum. Dikkatli ol canım 2 kg fazla kaldırma, merdiven çıkma ne bileyim tedbir bizden takdir Allah'tan :KK17:
Kader diyip başladım valla , Volkan hoca hiç gerek yok hemen de başlayabilirisn dedi. Yatmayı önermiyorum dedi. Tabi çok yormamak lazım kendini . Transferden sonra olumlu konuştumu hoca size bana çok nötrdü. Bir arkadaşıma %60-70 tutar çok iyi yerleştirdik rahimde çok iyi falan demiş. Bana hiç bişey demedi.

Kader diyip başladım valla , Volkan hoca hiç gerek yok hemen de başlayabilirisn dedi. Yatmayı önermiyorum dedi. Tabi çok yormamak lazım kendini . Transferden sonra olumlu konuştumu hoca size bana çok nötrdü. Bir arkadaşıma %60-70 tutar çok iyi yerleştirdik rahimde çok iyi falan demiş. Bana hiç bişey demedi.
Bana da bir şey demedi :110: ben sordum transfer sırasında embriyoların durumu ne diye çözülünce bozulma ihtimali oluyor çünkü iyi dedi, daha sonra bana da aynı şeyleri söyledi ama ben tedbirli olmak istedim 10 gün izin aldım evde yatıyorum, oturuyorum, hafif iş yapıyorum, banyomu geç yaptım 2 gün demişti ama ben 2 gün daha bekledim

Banada öyle bi tutma orani söylemedi. Gayet iyi gecti dedi

Bana iyi geçti de demedi. Zaten çok old işlem ben çok hareket ettim zorlandım kızdı bana , belki ondan söylememiştir. :)
Cok sıkışmıssın idrara ondan galiba zorlanman. Ben biraz yaptim girmeden yinede o basinc zordu tabiki. Hakkimizda hayirlisi canim relax ol kendimizi yesekte olan olcak yani.

Canim sabir diliyorum. Ya ben de fazla arastirmadan ilk denememi yaptirdim. Sonucu bekliyorum. Nette soyle bisey okudu. Kadin dogum uzmani ile tüp bebek uzmani arasinda fark oluyomus. Kadin dogumcular genelde sorun kimdeyse sadece ona yönelik ve agirlik uygulama yapiyorlarmis. Uzmanlar ise iki tarafida iyice inceleyip tedaviye oyle baslatiyolarmis ve tabiki basari sansi daha cok artiyor. Örnegin benim sadece alttan ultrasonla ve kan tahlili yapildi ve gonal f baslandi direk. Esimde sperm azdi yikama islemi yapildi sadece diger testlr hic yapilmadi. Tutmazsa öyle yapiliyomus. Halbuki vucudumuza biyigin hormon aliyoruz ve kanseri tetikleyen seyler coguda en bastan butun testler yapilsa keskede deney tahtasina donmesek. Yani zaten problem varki gelmisiz iyice bi arastirmiyolar. Yani bana mantiklo geldi tüp bebek tedavidi yapan kadin dogumcu yerine tüp bebek uzmanligi olan bi merkeze gitmek
Çok haklısın canım iyice araştırmak lazım ve boş yere umutlarmzla oynuorlr bnmde dondurulmşlarm vardı hiç birinde transfer öncesi tahllil yapmadılar... bilemedm artk iyi bir doktor araştırıp gitmek istiorm çok bunaldm artık

Çok haklısın canım iyice araştırmak lazım ve boş yere umutlarmzla oynuorlr bnmde dondurulmşlarm vardı hiç birinde transfer öncesi tahllil yapmadılar... bilemedm artk iyi bir doktor araştırıp gitmek istiorm çok bunaldm artık
Aynen detayli bakmiyorlar illa 2-3 deneme dusuk falan olunca bakmislar herkese halbuki ta en basindan yapsalar. Ayrica bu tüp bebek merkezlerinde mutlaka erkek infertilitesi icinde bi uzman olmali ve erkekler daha detayli taramadan gecirilmeli, tedavisi varsa yaptirilmali ve öyle sperm yumurta toplanip embriyolarda iyice taranip yapilmali.
Yani düşunku buda bi kalp ameliyati olsun tek seferde en iyisi yapilcak mecburen bunuda böyle algilasalar ve kanunlarla zorunlu hale gelse keşke.
ureme tedavisi icin gidiyoruz guyada daha beter duruma gelen kadinlar var standart paket tedaviler uygulandigi icin.

L
Tüpü alinip kisir kalan biyigin kadin var. Halbuki sapasaglam girmis tedaviye yani. Neyse yine en iyileri istanbulda galiba orayi arastir canim ekibinde op. Doktoru, Embriyologu, uzmani iyi olan bi yer olsun

Back
X