- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- 303
Yumurtalar icin 9 gun falandi sonlara dogru baskilayici igne ve en son opu isleminden once catlatma ignesi yapiliyo. Toplam 11 gunu buldu. Doktorun sana gore ayarliyo herkesinki degisir gune takilma. Transferden cikinca surgu veriyolar idrari yapiyosun. sonra 40 dk yattim sonra wc ye gittim doktor gidebilirsin dedi. Ciktik 3 saat yol gittik bide. Ayaklarimi kaldirarak yatik pozisyonda geldim. Yolda yemek molasida verdik. Bol et yiyip ve ayran ictim molada. Evde ilk 5 gun dikkatli oldum. Arada evin icinde yurudum oturdum yattim. Dusumu 4. Gun aldim. Bol bol dut kurusu. Gunluk 2 kasik dut pekmezli yada uzum pekmezli dogal sut ictim. Gunluk Badem findik kabak cekirdegi yedim yarimsar avuc kadar. Ananasta yedim 2 gun alerji yapti biraktim. Gunluk havuc portakal kivi yedim. Kurtulmus meyvelerden yedim. Halada yiyorum. Sabah kayisi ye ac karnina. Kahvaltida corba Haslanmis yumurta melemen gibi vitaminli seyler yedim. Kasarli tostta yiyebilirsin. Pirinc makarna ekmek önerilmiyo. Evde kendin ekmek yap yada dogalindan al. Bulgur pilavi yedim tereyagli bol bol. Su ic bol bol. Surekli yatma evin icinde yuruki rahime kan gitsin. Rapor aldim ise gitmedim ayrica sonuca kadar.çok teşekkür ederim canım gözün aydın seninde.rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.8 yıllık evliğim çok bekledim inan bu son umudum artık.sözde hiç bir sebebimiz yok sadece spermlerde biraz düşük ama engel değil okadarda dediler.mikrochip yöntemi olacak burda başkentte yapmamışlardı.rahim içi histereskobi gecen sene olduğu için gerek görmedi.kromozon tahlili istedi onlarda temiz çıktı.yaptırmadığımız tahlil kalmadı zaten.artık rabbimden hayırlısı elimizden ne geliyorsa yaptık.iğnelere başladım bugün 4. gün yarın tekrar muayene var.sen nelere dikkat ettin.kaç gün iğne vuruldun yumurtalar için.