Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Canim ilgi alaka ve temizligi iyiydi ama.is konusunda guvenilirliklerine bisey diyemem cunku ticari sonucta.bize sansinizi arttirmak icin mikrocip yontemiyle spermleri alalim dediler 1400 tl fazladan verdik pisman oldum.ztn kac tane profla konustuysam gereksiz bisey cunku tup bebk merkezlerinin isi bu ztn en iyi spermi bulup cikarmak bosuna mikrociple yaptirmyin dediler ama dinlemedik

Benden sonra orda dondurulmus la bir arkdsim yaptirdi beta hcg degerleri yukseldi ama gebelik tutmadi.bide sen cogul gebelikten korkma bence tuttuda bide ondan mi korkacan

Dondurulmuş embriyo çok tutmuyor diyorlar öyle duydum da bir kaç kez ,doğruluğu var mı bilmiyorum.
Senin 3 hakkin varsa canim mutlaka esinke genetik testlerinizi yaptirin kromozomlarada baksinlar ikinizin. Ve ayrica kanda pihtilasma, enfeksiyon gibi taramani yaptirip rahim filmi cektirip oyle basla bence tedaviye. Benim tuttu ama dusukle sonuclandi. Bu testleri istememislerdi simdi ikincide yaptirip basliycam kismetse. Tabi baska yerde. Cunku 2 kez dusuk olmadan genetik test falan onermiyorlar. Ben bi doktor buldum busefer onu deniyecegim o direk testleri yaptir oyle baslayalim dedi. Elimden geleni yapayimda olmazsa yine allahtan. Yawrunu kucagina alman dilegiyle canim

Senin 3 hakkin varsa canim mutlaka esinke genetik testlerinizi yaptirin kromozomlarada baksinlar ikinizin. Ve ayrica kanda pihtilasma, enfeksiyon gibi taramani yaptirip rahim filmi cektirip oyle basla bence tedaviye. Benim tuttu ama dusukle sonuclandi. Bu testleri istememislerdi simdi ikincide yaptirip basliycam kismetse. Tabi baska yerde. Cunku 2 kez dusuk olmadan genetik test falan onermiyorlar. Ben bi doktor buldum busefer onu deniyecegim o direk testleri yaptir oyle baslayalim dedi. Elimden geleni yapayimda olmazsa yine allahtan. Yawrunu kucagina alman dilegiyle canim
Canım ben eşimle aynı anda hazorlanıcam eşimde tese ameliyatı olacak sperm bulunursa bana hemen tüp bebek işlemi yapılacak bende şuan şehir dışındayım biran evvel gelip gidip hastane ve doktor ile görüşmeyi bekliyorum.ameliyatı yapacak olan doktor aynı zaman da tüp bebek işlemini de yapacak yani volkan Noyan o bilmez mi ki söylememe gerek var mı bu kadar az bir deneme yapacağımızı bildiği halde önermez mi birşeyler.söylediğin çok iyi oldu bunları dile getireyim bende bakalım ne diyecek.ki bence zaten bunları bütün hastalara yapmaları lazım sonuçta bunun ikisi üçü beşi yok bir tanesi bile çok zor bir süreç insanların hergün her ay denediği çocuğu bizler yıl da bir kez yapabiliyoruz 9-10 milyar kolay birikmiyor çnkü

Canım ben eşimle aynı anda hazorlanıcam eşimde tese ameliyatı olacak sperm bulunursa bana hemen tüp bebek işlemi yapılacak bende şuan şehir dışındayım biran evvel gelip gidip hastane ve doktor ile görüşmeyi bekliyorum.ameliyatı yapacak olan doktor aynı zaman da tüp bebek işlemini de yapacak yani volkan Noyan o bilmez mi ki söylememe gerek var mı bu kadar az bir deneme yapacağımızı bildiği halde önermez mi birşeyler.söylediğin çok iyi oldu bunları dile getireyim bende bakalım ne diyecek.ki bence zaten bunları bütün hastalara yapmaları lazım sonuçta bunun ikisi üçü beşi yok bir tanesi bile çok zor bir süreç insanların hergün her ay denediği çocuğu bizler yıl da bir kez yapabiliyoruz 9-10 milyar kolay birikmiyor çnkü
Yok canim onermediler bu testleri. Kurtajdan sonra mail attim 2 dusukten sonra genetik ve rahim ici film histeroskopi falan oneriyoruz denildi. Bende herseyi yaparlar sandim ama kana ve rahime ultrasonla bakip direk baslattilar. Ayrica genetik testler falan ozel hastanelerde ekstra parayla yapiliyo. Universite hastanelerinde yaptir zaten sonucu bir iki ayda anca cikiyo. Tabi hersey sansta iste ben olsam bu testlerden sonra denerdim. Aci bi tecrube yasadimda ögrendim neyin ne oldugunu. Ayrica benim embriyolar transfrden bir gun once 7 taneydi. Transfer cumartesi yapildi 4. Gun emvriyosu oldu yani. Keske pazara yapsalardi. Belki bana verdikleri o sagliksiz embriyo elenirdide kurtaj olmak zorunda kalmazdim. Ama pazar gunu kapalilarmis. Neyse sen bilirsin canim. Benim yasadiklarim bunlar. Volkan bey iyi biri ama keske daha detayli bi arastirmaya gitse ilk denemede. Laboratuarinida begenmedim vurdymduymaz geldilr bana. Kalan embriyolarin dondurulup dondurulmadigini bile arayip soylemediler. Kalirsa arariz dediler. Ne bileyim hosuma gitmedi bazi seyler. Umarim sizde iyi olur

Hijyen konusu ve opu transfer islemine gelince hepsi harikaydi. Hic şuphen olmasin o konuda cok hijyenler. Ben begenmistim.

Cok asiri yogun olmamasida iyi. Sen testlerini yaptir oyle basla gec olsun guc olmasin canim. Hadi hayirlisi bakalim.
Anladım canım..kısmet nasip işte ne denilebilir ki başka Allah yazdıysa önünde engel mi olur ol deyince oluyor..peki senin test sonuçları nasıl çıktı düşüğe engel olan birşey bulundu mu veya rahim içi filmi temiz mi çıktı zaten bence bir insan hamileliğe hazırlanırken çekilmesi gerekmez mi tüp bebek için uygun mu değil mi filan diye çok enteresan daha ön görüşmeye gitmediğim için bilmiyorum hiç nasıl muane edip de karar veriyorlar tüp bebek yapılabilir diye

Anladım canım..kısmet nasip işte ne denilebilir ki başka Allah yazdıysa önünde engel mi olur ol deyince oluyor..peki senin test sonuçları nasıl çıktı düşüğe engel olan birşey bulundu mu veya rahim içi filmi temiz mi çıktı zaten bence bir insan hamileliğe hazırlanırken çekilmesi gerekmez mi tüp bebek için uygun mu değil mi filan diye çok enteresan daha ön görüşmeye gitmediğim için bilmiyorum hiç nasıl muane edip de karar veriyorlar tüp bebek yapılabilir diye
Canim benim kurtaj yeni daha en az 3 ay ara vercem. Testleride 1 ay sonra yaptirtcam. Daha kanda gebelik hormonu var. Malesef cogu doktor bh testleri yaptirmiyo. Kan degerlerinde hormonlarina ve vajinal ultrasonla bakiyo. Ters bisey gorurse rahim filmine yonlendiriyo. Tabi bu polipler kistler bazen rahim filmi ile farkediliyo ve rahim ici daha uygun hale getiriliyomus. Sen olmazsa git bi gorus muayene ol ona gore karar ver. Doktorun fikrini ogren ona gore karar ver.

Olumsuz kelimesini duyunca çok üzülüyorum canım Allah en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin sana bana ve bekleyen herkese.bizim 3 kez tüp bebek yaptırma şansımız var eşim her seferinde mikro tese ameliyatı olarak sperm bulunacak çnkü.dondurulma işlemi de yapılabiliyor sperm bulunursa ama ben dondurulmuş spermin kalitesini tazesine göre iyi olacağına bir türlü inanamıyorum.o yüzden 3 den fazla da tese ameliyatı gerçekleşmediği için hakkımız bu kadarla sınırlı sanırım.bir kez olsun kusursuz bir operasyon olsun ve tutsun istiyorum adana da bir tek volkan Noyan iyi diyorlar.peki senin neden tutmadı sorun neydi canım.
Merhaba ben cok arastirdim erkek inferlitesinde turan cetin cok iyi oyle duydum internetten arastirabilirsin ve adanada ilk tup bebek yapan doktor kendisi 2004 yilinda turan cetin tup bebek merkezini acmis

Fsh 13 ken kesinlikle tup bebek yaptirmayin canim ben o hataya dustum normalde fsh yuksekken tup bebek yapilmazmis bak bitkisel kurler ic hormonlarini dengeler amh kac senin
Canım bende bir yerde okumuştum da fsh ilk ne çıkarsa asıl değer oymuş sonrasında düşük çıkması filan çokta önemli birşey değilmiş benim de ilk değer 13. o kürlerden uyguladım saraçoğlunun etkili olduğunu hissediyorum normal de sadece sol yumurtam da ağrı olur tek taraf çalışır o kürü uyguladığım zaman hem sağ hem sol çift taraflı çalıştığını hissediyorum sancı oluyor yumurtlama döneminde ve normalde 29-30 günde bir adet görürken kür uyguladığımda 24-26 günde bir adet oluyorum.doktorla bir görüşeceğim bu durumu da

Canım bende bir yerde okumuştum da fsh ilk ne çıkarsa asıl değer oymuş sonrasında düşük çıkması filan çokta önemli birşey değilmiş benim de ilk değer 13. o kürlerden uyguladım saraçoğlunun etkili olduğunu hissediyorum normal de sadece sol yumurtam da ağrı olur tek taraf çalışır o kürü uyguladığım zaman hem sağ hem sol çift taraflı çalıştığını hissediyorum sancı oluyor yumurtlama döneminde ve normalde 29-30 günde bir adet görürken kür uyguladığımda 24-26 günde bir adet oluyorum.doktorla bir görüşeceğim bu durumu da
Cok doktor gezen biri olarak aynen fsh ilk neyse odur fakat fsh dusurup o sekilde tup bebek öneriyorlar canim kurlerin kesinlikle faydasi oluyor

Back
X