Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnm bnm güzel sözlerin içina.s.Maşallah Adanalılar yine harika bir gün geçirmiş.
Escape Allah bağışlasın, bebiş büyümüş bile, yaramazlık yapar olmuş.hihoyyyt
En çokta azrasılam ile kızının mor mor takım giyinmiş olmaları dikkatim çekti.:lepi:
Alımlı kızına maşallah azrasıla. Süarın şipşirin kızı, iremre'nin oğlu derken;
bu buluşma çok renkli olmuş... Nilbera resimleri eklediğin için sanada ayrıca teşekkürler.a.s.
Gülen yüzünüz hiç solmasın, dostluğunuz bir ömür sürsün inşallah.
Sakarya'dan kucak dolusu sevgiler.....:1hug:
saol caaaaanıııım beniiiim bnde sana bayılıyorumŞenizEscape ve azra_sıla ve nilberaa bayılıyorum ben size yaaaa.. azra sılamı gördüm yineeee :))))) DOSTLUĞUNUZ BAKİ OLSUNNNN maşallah subannallahhh...
saol cnm:1hug: şeker ama cadı o kadar fotomu silmiş cadıay ay ayyyyy maşallah sizlere yaaaa ,valla cidden kıskanmamak elde değil yani....
çok şekersiniz,bebeklerde çoook tatlı maşallah...
azra sılacım senin kızda çok şeker olmuşşş maşallahhhh
hiiç sorma süpürge :1no2:masallah masallah, Allah muhabbetinizi artirsin,
ben üsüyorum ayagimda patik, sirtimda kazak oturuyom siz coraplari bile cikarip atmisiniz.
havalar isinsada benimde kemiklerim isinsa.
buarada minikler cok tatli masallah, Allah bagislasin herkesinkini![]()
gel cnm mersin dediğin nedir ki şurdan şuraaçok güzel yaaaaa
valla ben ben bende isteriiim
mersinde olmuyormuki bu buluşma ne güzel olurdu
Allah dostluğunuzu daim etsin kızlar
masallah masallah, Allah muhabbetinizi artirsin,
ben üsüyorum ayagimda patik, sirtimda kazak oturuyom siz coraplari bile cikarip atmisiniz.
havalar isinsada benimde kemiklerim isinsa.
buarada minikler cok tatli masallah, Allah bagislasin herkesinkini![]()
sıcak ve samimisiniz hepinizde,melek yüzleriyle,bebekler sizleri bastırmış.kıskanmayın hanımlar,ama güzelliklerini,şirinliklerini kimden aldıkları belli zaten.tabikide anacıklarındaalkisalkisalkis
nilbera özlemişim kıss seni.yine güzelliğinle göz kamaştıryorsun.maşallah.
escape koluna noldu canım gecmiş olsun :teselli:
dosluğunuz daim olsun kızlaaarr.a.s.nazarlardan korusun hepinizi allah
Escape ve azra_sıla ve nilberaa bayılıyorum ben size yaaaa.. azra sılamı gördüm yineeee :))))) DOSTLUĞUNUZ BAKİ OLSUNNNN maşallah subannallahhh...
Adana yine süperalkisalkisalkis
hepiniz çok güzelsiniz maşallah
özellikle escape ve niloş:asigim:
çok guselsiniz ya bayıldım.. evde olması daha çok etkiledi beni..bende bursadaki kk yı yaz temizliğinden sonra evimde ağırlamayı çok istıorum bakalım nasip.. dostluğunuz daim olsun..
Maşallah Adanalılar yine harika bir gün geçirmiş.
Escape Allah bağışlasın, bebiş büyümüş bile, yaramazlık yapar olmuş.hihoyyyt
En çokta azrasılam ile kızının mor mor takım giyinmiş olmaları dikkatim çekti.:lepi:
Alımlı kızına maşallah azrasıla. Süarın şipşirin kızı, iremre'nin oğlu derken;
bu buluşma çok renkli olmuş... Nilbera resimleri eklediğin için sanada ayrıca teşekkürler.a.s.
Gülen yüzünüz hiç solmasın, dostluğunuz bir ömür sürsün inşallah.
Sakarya'dan kucak dolusu sevgiler.....:1hug: