Aşılama Adana da asılama yaptıracak olanlar var mı arkadaslar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Varsa nerde yaptırıyorsunuz ozel hastane mı tup bebek klınıgı mı unv hastanesı mı nereler ıyı bılmıyorum lutfen yardım edermısınız

bende adanada yaşıyorum bir senedir deniyoruz ama normal yollara olmadı bugün horon testimin sonucunu aldımm bende araştırıyorum hangi hastane bu konuda daha iyi diye ama pek fazla bilgiye ulaşamadım adetimin 14. gün kontrole gidecem bu ay olmazsa önümzdeki ay aşılama yaptırmayı düşnüyorum senin bildiğin yada önereceğin bi doktor var mı

bende adanada yaşıyorum bir senedir deniyoruz ama normal yollara olmadı bugün horon testimin sonucunu aldımm bende araştırıyorum hangi hastane bu konuda daha iyi diye ama pek fazla bilgiye ulaşamadım adetimin 14. gün kontrole gidecem bu ay olmazsa önümzdeki ay aşılama yaptırmayı düşnüyorum senin bildiğin yada önereceğin bi doktor var mı

Ben Adana metropark hastanesın de tedavı goruyorum doktorum Eray Memec sımdılık cok memnunum temmuz ayında asılamam olacak msjını gec okudum sen nerde tedavıye
basladın

Varsa nerde yaptırıyorsunuz ozel hastane mı tup bebek klınıgı mı unv hastanesı mı nereler ıyı bılmıyorum lutfen yardım edermısınız

Ben Adana'da yaptırdım canım BSK Metropark hastanesinde Eray Memeç alanında uzman bi doktor ben memnun kaldım ilk aşılamamda tuttu çok şükür az kaldı bebeğimi kucağıma almama darısı başına inşallah

Ben Adana'da yaptırdım canım BSK Metropark hastanesinde Eray Memeç alanında uzman bi doktor ben memnun kaldım ilk aşılamamda tuttu çok şükür az kaldı bebeğimi kucağıma almama darısı başına inşallah

cok tesekkurler cevabın ıcın hem senın adına hem kendı adıma cok sevındım canım ılk denemenmıydı daha once bır yere gıtmısmıydın merak ettım Eray bey bu ay rahım fılmımı cektı anestezı verdırttı cok rahat gectı temmuz ayında da asılama yapcak ınsallah benım ılk asılamam olacak ınsallah tutarda baska doktora gıtmeme gerek kalmaz

cok tesekkurler cevabın ıcın hem senın adına hem kendı adıma cok sevındım canım ılk denemenmıydı daha once bır yere gıtmısmıydın merak ettım Eray bey bu ay rahım fılmımı cektı anestezı verdırttı cok rahat gectı temmuz ayında da asılama yapcak ınsallah benım ılk asılamam olacak ınsallah tutarda baska doktora gıtmeme gerek kalmaz

Tabi daha öncede gittim ama resmen oyaladılar bizi... Eray beye direk rahim filmi çektirmek istediğimi söyleyerek gittim benim de anestezili oldu. zaten 3 yıllık evliydik ve hiç korunmadığımızı duyunca direk aşılama yapalım dedi. tedavi süresinde memnun kaldım ama şuan sorarsan memnuniyetim kalmadı çünkü 3 hafta oldu gitmeyeli üstelik kan değerlerim çok düşük çıktığı halde hiç takip etmiyor hastalarını. ne bi tlf ne bişey oysaki kansızlık bebek için önemliymiş. Şimdiye kadar eray beye gittim fakat şimdi ailemin yanına Bursaya gitmeye karar verdim orda yapacağım doğumu... İnşallah seninki de hayırlısıyla tutar canım.. Bol bol Ayetel Kürsi okuyup karnına üfle Rabbim sana emanet de hiç korkma Allahım umutlarını emeklerini boşa çıkarmıcaktır sen sadece inancını yitirme...

Tabi daha öncede gittim ama resmen oyaladılar bizi... Eray beye direk rahim filmi çektirmek istediğimi söyleyerek gittim benim de anestezili oldu. zaten 3 yıllık evliydik ve hiç korunmadığımızı duyunca direk aşılama yapalım dedi. tedavi süresinde memnun kaldım ama şuan sorarsan memnuniyetim kalmadı çünkü 3 hafta oldu gitmeyeli üstelik kan değerlerim çok düşük çıktığı halde hiç takip etmiyor hastalarını. ne bi tlf ne bişey oysaki kansızlık bebek için önemliymiş. Şimdiye kadar eray beye gittim fakat şimdi ailemin yanına Bursaya gitmeye karar verdim orda yapacağım doğumu... İnşallah seninki de hayırlısıyla tutar canım.. Bol bol Ayetel Kürsi okuyup karnına üfle Rabbim sana emanet de hiç korkma Allahım umutlarını emeklerini boşa çıkarmıcaktır sen sadece inancını yitirme...

Coook tesekkur ederım ınsallah saglıklı bı sekılde alırsın kucagına bebegını Allah yardımcımız olsun cok ozel olmazsa cevap vermeyede bılırsın tabıkı sızın problem neydı canım

bende bu gün aşılama yaptırdım.benim 13 yaşında oglum var ikinciyi istedik olmadı 5 6 yıldır ugraşıyoruz ama olmuyor..ben adana algomed de özgür kayaselçuga gittim aşılamam yapıldı 2 haftaya kadar sonuç verir dedi..çok umutluydu çünkü yumurtalarım çok iyi bi durumdaymış.ben aşılama yaparken acı olmadı ama yatırıyolar ya yarım saat kafan aşşagıda kalça yukarda belim çok agrıdı o yüzden..halende agrıyo hem kasıklarım hem belim..ben 400 e yaptırdım 110 da eşimin sperlerine verdik ...umarım hepimiz için hayırlısı olur...
:46:

slm arkadaşlar. bende ikinci çocuğu düşünüyorum. 7-8 aydır olmuyor 3 aydırda düzenli doktora gittim bi çatlama iğnesi yaptırdım olmadı. en son eşim sperm testı yaptırdı. doktoruma gösterdim bu şekilde zaten normal yolla olmaz aşılama ile olur dedi. ruhsal olarak çok çoktüm. şimdi ne yapsam diye düşünüyorum. eşim bugün ürolojiye gidecek. 1-2 ay eretelesem mi yoksa aşılamamı yaptırsam karar veremedim. birde bende erkek doktor takıntısı var. o çatala çıkmak okadar zor geliyroki.. şimdi ansıl olacak diye düşünmeye başladım.
ögür bey ile dün karşılaştım. çok yakın bi arkadaşımın doktoru.. çok ilgili çok konuşkan bir doktormuş. arkadaşımın dediğine göre antepten hataydan hastaları varmış. dün pazar olmasına karşın adam eşofmanları ile hastalarını kontrole gelmiş. benim doktorumda ortadağuda türkan cengiz yılmaz..

Back
X