Adana mı mersin mi?

bide carrefour civarı dedi b,irsuru carrefour var hangisi anlayamadım

Eğer Adana Carrefour büyük merkezini diyorsa 100. yıl mahallesine bakacaksın ya da belediye evleri mahallesi olabilir ama bu adana koop öğretmenkent var yeni güzel ordan bakabilirsin ev.

ben kesinlkle mersin derim.tam bir mersin aşığıyım çünkü... Adana bana her zaman çok karışık yorucu gelmiştir hep.mersinin son zamanlarda aldığı aşırı göç biraz karışık b şehir haline getirdi bu doğru ama buranın evleri,sahili,gidip oturabileceğin pek çok mekanı,yazlıkları ,yaylaları....:) yok yok ben mersinden başka bi şehirde yaşayamam :) sıcaklığı tek kötü olan yanı ama madem antalyadan geleceksiniz çok da zorlanacağınızı düşünmüyorum.hakkınızda hayırlısı...

adana isterse Ankara gibi gelismis olsun, ben yine de denizi olan memleketi secerim...
deniz cok onemli!
deniz hayat demek gibi geliyor bana...

evettt mersinde evi tuttuk. 1 hafta kaldım 3 kilo aldım. bu gidişlede alırım. neydi o tantuni öle. kızım bile hem ağzı yandı hem yedi..

evettt mersinde evi tuttuk. 1 hafta kaldım 3 kilo aldım. bu gidişlede alırım. neydi o tantuni öle. kızım bile hem ağzı yandı hem yedi..

canim aklimdaydin,epeydir yazmamistin heralde yerlestiler diye düsündüm...

canim hamile degil misin sen alirsin kiloyu bakma..benimde canim tantuni cekti hic yemedim ama hep istiyorum:)

hayirli olsun insallah yeni yerinizde cok mutlu olursunuz

canim aklimdaydin,epeydir yazmamistin heralde yerlestiler diye düsündüm...

canim hamile degil misin sen alirsin kiloyu bakma..benimde canim tantuni cekti hic yemedim ama hep istiyorum:)

hayirli olsun insallah yeni yerinizde cok mutlu olursunuz

amin. valla ben tantuniyi istanbuldada yemiştim guyaaaa. ama mersindeki bi başka tadı. dun dönduk antalyaya bu hafta toplanıp alcaz göcumuzu. beğendim mersini.

Mersinde yaşamak her açıdan daha güzel bana göre.. hem her olanak var hem sakin sayılır adanaya göre kiralık ev ucuz giyim ucuz adanayı hiç sevemedim ben çok bunaltıcı karışık geliyor bana güzel yerleri de var tabi ama ben mersini hiç bir yere değişmezdim...

ya benim canımmmmmmmmmmm memleketim mersinimmm :) tantunisine kerebiçine sıkmasını badırığına topalağına (daha sayim mi:D.) ölürüm ben ya çok özledim gurbet zor:(

Back
X