Adana mı mersin mi?

öle gidince dahamı ii yollar otbanmı yani valla sevindim battı balık yan gider mahfolamayalım. yollar kotu derken tehlikelimi yoksa camur felanmı

mersin üzeri yollar çok virajlı başı dönüyor normal insanın bile mide bulantısı yapıyor konya üzeri daha düz yol zaten yarısı otoban yolun kalan kısımda öyle kötü değil yani mersin üzeri tehlikeli canım bide hiç gitmediyseniz o yoldan tavsiye etmem

sen ne zaman evleneceksin. aslında erkek gözuyle oda iyi bilri temiz yeri neresi diye konuşuyomuunuz hiç. sen nerden gelceksin

canim benim daha var :) insallah ilkbahara,

ben simdi yurt disindayim oda 3 ay önce atandi ama ev tutmadi daha bakamiyorda henüz vakit yok,suanda bir misafirhanede kaliyor..

normalde ankaraliyiz ikimizde..birde ben cok büyük ev istemiyourm en azindan simdilik 2+1 olabilir yanlis hatirlamiyorsam 6 sene sonra baska yere cikacak sürekli belli sene araliklariyla tayin meselesi var..ama o koydugun evde iyi mutfagi filan..nedense bende hep mutfak düsünüyorum...

o ilk gitmeden netten tek oda evlere bakmisti aylik kirasiyla 600 dü...daha iyice bakar sanirim suanda ev filan bakamiyor..ama artik misafirhanedende cikmasi gerekirse mecbur bakacak..ama yine bize uygun mu yoksa suan icin yaninda biriyle mi olur daha belli degil...

Son düzenleme:
vallahamı yaa. ben konya fikrine zor alıştırmıştım kendimi sonra adanaya git istersen dediler. oda kabul etti.ama ne biliyim. şimdide oraya alıştımaya calışıyorum kendimi. şimdi burdan ev bakmaya gidecez aramızda bi sehir var ama 10 saatte bu halimle bilmem nasıl olur. umarım gittiğimede değer gonlume göre ev buılurum

Ay ALLAHIM ya adana kadar kötüü değill canım burası güzell sen mersinle kıyaslayınn deyince mersinde sıkılmazsınn yanii deniz sahilinde gezersiniz canımm
barasıı büyük şehir insanlarımızda çok yobaz değill yaniii
ev bulursunn yeterkii para olsun cebinizdeeee

öle gidince dahamı ii yollar otbanmı yani valla sevindim battı balık yan gider mahfolamayalım. yollar kotu derken tehlikelimi yoksa camur felanmı

yaaa sen fazla şehir dışına çıkmadınn sanırımm
şükürler olsun devlet babamm çok güzel yapmışş yolları çift gidişlii gelişlii canımm ne çamuruuu
konyadan buraya kadar otobann varrr

aslen Adanalı biri olarak adana daha güzel :) mersin zaten Adanaya 1 saat.. her saat tren var hatta...
Adanalıyık Allah ın adamıyık.. şalgam içerik bici yerik.... :)
plakamız da 1 Allah ımızda gibi Adanalı olmayı öven sözleri de vardır.... hatta 2 dükkandan 1i kebapçı.. bol bol kebap yersiniz.. :) yazın biraz ölü şehir oluyor kimse kalmıyor ama olsun.. baraj yolu mavi bulvar turgut özal gazipaşa güzell yerler...:34::32:

Tabiki de Adana Mersin dümdüz kutu gibi küçücük 5 sene orada yaşadım üniyi orada okudum ama haftasonları ve tatillerde geldiğimde yaşadığımı hissediyordum:16::16::16::16:
Şimdi artık hep Adanadayım üni bitti birdaha da adımımı atmadım Mersine:27::27::27::27::27:

canim benim daha var :) insallah ilkbahara,

ben simdi yurt disindayim oda 3 ay önce atandi ama ev tutmadi daha bakamiyorda henüz vakit yok,suanda bir misafirhanede kaliyor..

normalde ankaraliyiz ikimizde..birde ben cok büyük ev istemiyourm en azindan simdilik 2+1 olabilir yanlis hatirlamiyorsam 6 sene sonra baska yere cikacak sürekli belli sene araliklariyla tayin meselesi var..ama o koydugun evde iyi mutfagi filan..nedense bende hep mutfak düsünüyorum...

o ilk gitmeden netten tek oda evlere bakmisti aylik kirasiyla 600 dü...daha iyice bakar sanirim suanda ev filan bakamiyor..ama artik misafirhanedende cikmasi gerekirse mecbur bakacak..ama yine bize uygun mu yoksa suan icin yaninda biriyle mi olur daha belli degil...

allah mutlu etsin. bende adanalı zannettim sozlunu. 6 sene az değil hee. 2+1 yeter buyuk napcan zaten işi bitmiyo. zaten benim için mutfak banyo wc önemli gerisine bakmıyorum.

aslen Adanalı biri olarak adana daha güzel :) mersin zaten Adanaya 1 saat.. her saat tren var hatta...
Adanalıyık Allah ın adamıyık.. şalgam içerik bici yerik.... :)
plakamız da 1 Allah ımızda gibi Adanalı olmayı öven sözleri de vardır.... hatta 2 dükkandan 1i kebapçı.. bol bol kebap yersiniz.. :) yazın biraz ölü şehir oluyor kimse kalmıyor ama olsun.. baraj yolu mavi bulvar turgut özal gazipaşa güzell yerler...:34::32:

artık bizde öle dicez adanalıyık diye. biciyide merak ettim hee. dur bakıyım ilk işim kebap tatmak olacak. ben bayılırım kebapa

yaaa sen fazla şehir dışına çıkmadınn sanırımm
şükürler olsun devlet babamm çok güzel yapmışş yolları çift gidişlii gelişlii canımm ne çamuruuu
konyadan buraya kadar otobann varrr

mersin adana yolu tehlikeli dedi arkadaş ora için dedim. kız ben zaten antalyaya geleli 2 yıl oldu kemerden öteye gitmedim

artık bizde öle dicez adanalıyık diye. biciyide merak ettim hee. dur bakıyım ilk işim kebap tatmak olacak. ben bayılırım kebapa
oh oh bici yazın büyük kurtarıcı.. bi dışarı çıkmamda 2 tabak yediğimi bilirim. çok kebapçı olduğu için rekabet var kebap fiyatı çok iyi :)
hasan usta var cok beğenirim orayı tavsiye ederimm koccaman bir yer...:56:

mersin adana yolu tehlikeli dedi arkadaş ora için dedim. kız ben zaten antalyaya geleli 2 yıl oldu kemerden öteye gitmedim

Bak canımm biz seni yavaş yavaş adanaya alıştıracağızz
Anladımm canımm haklısınn sende
benimde eşim polis bende şehir şehir gezdimm aynıı olayları bende yaşadımm
Memleketimm güzeldir inann okadar kötü değill büyük şehir
ama tabikii istanbul gibii değill
burda mutalaka kebap yeyinn
kıyma kebabı olsunn
mavi bulvarda gizerlerin yanında hacı baba var harika kebapları
ama heryerde kebap güzeldir adanada
1 kişi 10 tl
2 kişi yesen 20 tl
okadar karnınn doyarkii şişersinn
çünküü 5 yada 6 çeşit salata gelirr
öyle istanbul gibi yanında pilav vermezler bizdeee
birde şalgamımız meşhurdur
bici bici yazın yenir ,nişastanınn üstünde buz vardır gülsuyu pudra şekeriyle tatlandırılırr
ama bizler severiz yabancılar pek sevmezz
birde akdeniz emlakın evlerine bak
tabikii ilk etapta alışmak çok zor olacaktır buralara

hasan usta bak baraj yolunda satenn
yazın akşamları çok kalabalık olurr
fiyatlar burda çok ucuz kabapçılarda
pazar desen pazarlarımızda ucuz

allah mutlu etsin. bende adanalı zannettim sozlunu. 6 sene az değil hee. 2+1 yeter buyuk napcan zaten işi bitmiyo. zaten benim için mutfak banyo wc önemli gerisine bakmıyorum.

canim benim annem marasli oralari bilirimde ben hep yazin adana civarlarinda oldugum icin pek bunaltici geliyor...halamlarda oralarda böyle cok nemli..

alisik degilim yapis yapis oluyor insan o acidan cok bunaldigim icin pek sevmezdim:))

icanadoluda sicak kavurucudur ama nem yok...ama yinede iyi urfa filan olsaydi ne yapardik..bi yaz gittimde resmen agladim sicakliktan...

benimde annem adana olduguna seviniyor iyidr adana diyor ama bakalim görecez...insallah iyi arkadasliklarda edinirsin skilmazsin.

kıyma kebabı olsunn
1 kişi 10 tl
2 kişi yesen 20 tl
bici bici yazın yenir ,nişastanınn üstünde buz vardır gülsuyu pudra şekeriyle tatlandırılırr

ay gizerler diyince bi garip hissettim kendimi kaç yıl oldu gitmiyorum adanaya :)
karabiber en önemlisini söylemeyi unuttuk adananın bir de şırdan ı var.. geceleri satılır acıkınca alıp yersin yolda:) cok severim benn
bide sıkma sı var oda vazgeçilmezim.....hatta baraj yolunda şırdancı ünal var süpperdir:) sırf yemeklerinden bahsediyoruz ama şehir de güzel tabee:):9:

kıyma kebabı olsunn
1 kişi 10 tl
2 kişi yesen 20 tl

aaaaaaa hamileyim ama ayıp oluyo :))

canim benim annem marasli oralari bilirimde ben hep yazin adana civarlarinda oldugum icin pek bunaltici geliyor...halamlarda oralarda böyle cok nemli..

alisik degilim yapis yapis oluyor insan o acidan cok bunaldigim icin pek sevmezdim:))

icanadoluda sicak kavurucudur ama nem yok...ama yinede iyi urfa filan olsaydi ne yapardik..bi yaz gittimde resmen agladim sicakliktan...

benimde annem adana olduguna seviniyor iyidr adana diyor ama bakalim görecez...insallah iyi arkadasliklarda edinirsin skilmazsin.

aminnnn inşallah

Back
X