hiç tereddütsüz adana diyorum. adanalıyım mersinde yazlığımız var yani ki şehri de çok iyi bilirim. aslında maddi imkanlarınızla da alakalı. eğer uygun fiyata sessiz sakin bir yer diyorsan erdemli taraflarında yaz kış oturma imkanınız varsa mersin'e gidin. erdemli şehir merkezine sürekli dolmuşu olan yaklaşık yarım saat 40 dk mesafede bir ilçe bu arada. ama şehir merkezinde yaşamak istiyorsan buna imkanın da var adanayı tercih etmelisin. adana'da çukurova şu an en iyi yer. süleyman demirel bulvarı güzelyalı mahallesi hem evlerin yeni olmasıyla, hem insanlarıyla, hem imkanlarıyla yaşanacak bir yer. ondan sonra sırasıyla mahfesığmaz, toros gibi mahalleler var. tabii en lüks semt ziyapaşa civarı. ordaki evler pek yeni değil ama çok nezih bir semttir.
fotoğrafla şehir beğenmek bana hiç mantıklı gelmedi bu arada :))fotoğraf istiyosan adana fotoları burda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bu arada neden adana dediğimi de söyleyeyim mersin inanılmaz göç aldı bana göre yaşanacak hali kalmadı. tek bşaıma çarşıya çıkmaya çekiniyorum maalesef. forumdan öteye gitmiyorum diyebilirimn. otogar civarındaki mahalleler özellikle çok fena. ha adana'da yok mu evet var bu kadar fazla değil ve çok yayılmış durumda değil bu tip insanlar belli yerlerde yaşıyorlar. haberlerde izliyorum ama hiç cono kavgası görmedim mesela gerçekte
ben 28 yıldır adanalı 14 yıldır da mersinde yazlıkçı olarak yazıyorum bunları. iki şehrinde merkez ilçelerini çok iyi bilerek söylüyorum ama başka özel nedenleriniz varsa mesaj atıp sorabilirsin tereddütlerini. umarım hayırlısı olur sizin için
sizin koyduğunuz adana resimlerii eski bile canımm şimdii caminin olduğu yer daha güzelll
bu eski bir resimm