Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

amiiiiiiiiiiiin İnnnnnşallaaaahh

canım bencede koparmayalım yaa. ben çok isterim görüşmeyi. ev ziyaretlerini. adanada yaşıyorum canım. bilgisayar şirketinde çalışıyorum. bilgisayar programcısıyım. ama artık çok zor gelmeye başladı yakında çıkacam herhalde dayanamıyorum çünkü.

suyum benım ınş o gunlerıde gormek nasp olur.....

amin canım amin İnşallah görecez

gunyadın kızlar
hepınıze hayırlı haftasonları dılıorum
bebegım nerdesın yaw
ne yaptın ?

Canım olsun da hayırlısı ile babası onu süsler.İnan babalar kız evlatlara bağlılar.

gunyadın kızlar
hepınıze hayırlı haftasonları dılıorum
bebegım nerdesın yaw
ne yaptın ?

Canım olsun da hayırlısı ile babası onu süsler.İnan babalar kız evlatlara bağlılar.

canım şimdiden babasına ne tepkiler veriyor. doğunca zaten olacağı o. eşimde diyor göreceksin diyor bana çok düşkün olacak. bende dedim bu zaten olacak bişey bekliyorum. bide diyorki biz baba kız bir olup kıskandıracaz seni :)))

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kıslar merhaba
gıttım baskente donmusların transferı ıcın
14 mm kistım varmıs obur aya erteledı ozamanda yarıyıl tatılınde yenıden tup bebek yaptıramayız belkıde..kist fılan olur bır ay sonta tekrar olurmu tedavı olmaz sanırım
yaa hiçbişekılde yolunda gıtmıo hiçbişey yab bı transferı göremedım bı turlu hayırlısı dıorum ama sabrımda tasıo acaba zorlasamıydım kucuktu kıst ısrar edersenız kanda bakalım yapalım ıstersenız dedı bende cok mudahele etmek ıstemedım bayram tatılındende faydalanamıcam cok sıkıldım

mrh canım geçmiş olsun
canım kistin adetinle birlikte geçerse
önümüzdeki adtende yaparsınız
ama
üzme kendini geç olsun güç olmasın

canım çok geçmiş olsun. 14 mm kist çok önemli değildi ama canım keşke yaptırsaydın. ama kısmet canım kısmetinde varsa inşallah hiçbişeye gerek kalmadan kendi gelir canım

merhaba umutbizimolsun benimde tedavi esnasında kistimi farketti doktorum hemen ilaçlı mr çektirdi tam olarak büyüklüğünü görebilmek için benimki hala duruyor mr sonucuna baktı bizim için problem teşkil etmiyor ama bilelim ne nekadar dedi dosyana koyalım dursun dedi ve benim bugün transferimin 10. günü tatlım sende devam etseydin tedavine nüstelik kistin çok küçük birşey benimki daha büyük şu anda kaç mm hatırlamıyorum 1 cm yakın bir değer duruyor öyle

:))))
kızlar babacı olur zaten

hayırlısı olsun canım
bnde hep kurban bayramında sonuc alırım dıordum ama olmadı
aşı cıkt vede 1 ay öle beklemem lazımmıs
kurbandan sonraya kaldı
herseyde bır hayır var bunu unutma

slm kızlar hepinize geçmiş olsun tekrardan geldim aslında takip ediyordum ama yazma fırsatı bulamıyorsum sadece okuyabiliyordum.bende ilk adeimi oldum geçti şimdi duphaston içiyorum yine aslında araştırma için doktora tayfun beye gitmem lazımdı ama kaldı okuldan izin alıp gitmek zor oluyor adanaya ben maraştayımda.hatırlarsanız 7 haftalıkken bebeğin kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum .aşılama ile hamile kalmıştım ilk denemede ama olmadı kısmet .artık beklemdeyim korunmuyorum valla akışına bıraktım artık doktor hastane biraz uzaklaşmak istiyorum çünkü.1 yıldır okadar yıprandık ki hem manevi hemde maddi.artık sıkıntı geliyordu doktorlardan .artık 15 tatilde malum okul var şimdi tekrar başlarım hemde bekleme sürem dolar.bu ayda kendi kafama göre içiyorum duphastonu en azından adetimi düzenlesin diye.ilk kontrole gittiğimde doktor vermişti ben adet düzensizliğim var dediğimde işe yaradı gerçekten birde adet düzensizliğiyle uğraşmayım diye başladım duphastona adetin 15.günü.işte bölee kızlar.aren ne yaptı acaba oda benim gibi olmuştu çok üzülmüştüm .kendiinze iyi bakın yeter kademi su ..

mrh canım geçmiş olsun
canım kistin adetinle birlikte geçerse
önümüzdeki adtende yaparsınız
ama
üzme kendini geç olsun güç olmasın
oyle dedim bende kendıme artık cnm napayım yumurtalıkalr ve rahım dınlensın bu ay doğum kont. hapı ıcıorum hem o baskılıo yumurtaları kendiliğinden çatlamazlar bari saol cnm ınsallah
canım çok geçmiş olsun. 14 mm kist çok önemli değildi ama canım keşke yaptırsaydın. ama kısmet canım kısmetinde varsa inşallah hiçbişeye gerek kalmadan kendi gelir canım
canım bıde bu ay yumurtam çatladıktan sonra gerıye kalan corpus liteum kıstleşmıs ıcıne kanamış 28 mmdi o adet gıderdi buyuk ıhtımalle oda ben yınede cesaret edemedım o kist buyuyup karın ıcıne patlayabılırdı zaten ben cok kendı basımın dıkıne gıttım agustosta yumurtaları kendılığınden çatlamıs olmasına ragmen ben kalanalrı toplayın dedım ama pekbişey kalmamıstı değdimi dersen bılmıorum değdimi 2 tane 2.kalıte embrıyo olustu kalanlardan aslında beım aşılamaya bslanmıstı 16 yumurta olunca tupe geçilmişti bukez dedım dru dınlıcem kendı kafamın dıkıne gıtmıcem:)
canım 3 cm den kucuklerde sıkıntı olmuo zaten östrojen artmamıssada ite ben reglımın ılk gunu gittım 2.gun pazara gıdıo dıye diğer geçici kıst gitmiş olurdu 3.gun gıtseydım belkı ıkısıde gıtmıs olurdu ama 2 saatlık mesafedeyım adanaya p.tesı iş var diye ilk gun gıtmek zorunda kaldım ama bundada bı hayır vardır..
hayırlısı olsun canım
bnde hep kurban bayramında sonuc alırım dıordum ama olmadı
aşı cıkt vede 1 ay öle beklemem lazımmıs
kurbandan sonraya kaldı
herseyde bır hayır var bunu unutma

canımm işte sende ıl dısından gıdıosun bende öğretmen olunca sıkıntı gıdıp gelmek benım yarıyılda yenıden başlamak gıbı bı planım vardı bu adam gıbı bı tedavı olmadı zaten resmen mundar oldu ya:))))
rezervıme bakıldı bı tarafta 8 bı tarafta 6 antral folıkul varmıs iyi dedi dr
bulent beye guvenıorum ama bıraz fazlamı pımpıkırıklenıo acaba sonuçta ben zaman sıkıntımıda anlattım donmusların transferınden bır ay sonra yenı tup bebeğe başlanırmı kıslar başlarız dedı ama senınde alllh yarıncın olsun cnm ınsan sabredemz hala gelıo ama vardır dediğin gibi bı hayır belkı bayrama denk geleceği için cok ıyı ılgılenemeyeceklerdı aynı zamanda aşılamada yapılacaktıya bana..

belkı senın bebekte bızımkılerı beklıor ne dersın :)
ıl dısında olunca gercekten cok zor oluor

kızlar tadaviide olan arkadaşar
İNNŞŞ ER ŞEY GÜZEL OLACAK
RABBİM YARDICINIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…