- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
kızlar herasles ... esra
inşşşşşş ikinizde hamiş olursunuz koca göbüşlerinizle topiğimizde
dolaşırsını
esracıgım ıkımız ıcınd ehayırlısı olsun ınşşşşş
kademı ben ıyıyım canım sen nasılsın
yetercıgım ınşşşş canım benım ınşşşşş
su hemde ne luks kacıor bır bılsen :)))))))))))
yeterciğim hep birlikte inşallah çok teşekkür ederim iyi dileklerin için:)))
su ne haber yaaaaaaaaaa
nasıl gidiyor
bebişle beraberlk
bilmezmiyim canımm. kızım olacağını duyunca bazıları aa kızmı sağlıklı olması önemli üzülmedin değilmi dediler. inanamadım. dedimki benim öyle bi derdimmi var. çok şükür var ya sağlıklı ya kızı erkeğimi olur evladın dedim.esracıgım ıkımız ıcınd ehayırlısı olsun ınşşşşş
kademı ben ıyıyım canım sen nasılsın
yetercıgım ınşşşş canım benım ınşşşşş
su hemde ne luks kacıor bır bılsen :)))))))))))
amiiiiiiiiiiin canım amin. dualarım hep sizinle.günaydın güzeller
hayılı cumalar
dualrımız kabul olsun
dua ile açılan ellerimiz dolsun
gönlünüz geçeni nasip etsin
rabbim
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün İnşallah
amin canım aminnn. orası öyletabiki bide insan bekledikten sonra kız erkek lüks oluyorişin açığı
canım sağol çok şükür sen nasıl oldun. çok kolay gelsin
günaydın güzeller
hayılı cumalar
dualrımız kabul olsun
dua ile açılan ellerimiz dolsun
gönlünüz geçeni nasip etsin
rabbim
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
allahım hepinize yaşatsın inşallah. O kadar bekledim ya hepsini unutturdu kızım. Sanki hiç beklememişim sanki onları ben yaşamamışım gibi. Hala rüya gibi geliyor. Inanamıyorum. Ama tekmeleyince burdayım diyor kendini hissettiriyor. Allahım hiiiç kimseyi bekletmesin inşallah.
Bilmezmiyim canımm. Kızım olacağını duyunca bazıları aa kızmı sağlıklı olması önemli üzülmedin değilmi dediler. Inanamadım. Dedimki benim öyle bi derdimmi var. çok şükür var ya sağlıklı ya kızı erkeğimi olur evladın dedim.
Amiiiiiiiiiiin canım amin. Dualarım hep sizinle.
Allahım hepinize yaşatsın İnşallah. o kadar bekledim ya hepsini unutturdu kızım. sanki hiç beklememişim sanki onları ben yaşamamışım gibi. hala rüya gibi geliyor. inanamıyorum. ama tekmeleyince burdayım diyor kendini hissettiriyor. Allahım hiiiç kimseyi bekletmesin İnşallah.
bilmezmiyim canımm. kızım olacağını duyunca bazıları aa kızmı sağlıklı olması önemli üzülmedin değilmi dediler. inanamadım. dedimki benim öyle bi derdimmi var. çok şükür var ya sağlıklı ya kızı erkeğimi olur evladın dedim.
amiiiiiiiiiiin canım amin. dualarım hep sizinle.
gunaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........
Cumanız mubarek olsun canlar
rabbım gonlunuzdekını versın ınşşşşşşşşşşşşşş
ne yapıosunuz nasılsınız kızlar
iyi olmana sevindim canım. iyidir inşallah canım yaa. öyle hissediyorumki iyi olsun diye.Teşekkürler canım çok şükür iyiyim.İşe başladım.Bebiş nasıl?
canım o günleri düşündükçe aklım gidiyor inan. İnşallah yolu yarıladım çok şükür o günleride görecem. sonra sizleri görecem. kızımla sizlere gezmeye gelecez. o zaman işten çıkacam çünkü.canım kucakladığında
daha neler hisedeceksin
düşünsene karnındayken bunları yaşatıyorsa kucağına gelince neler olur birde anne diyip sarılınca
rabbim inşş hepimize anne omayı nasip etsin
rabbim hepimizin hasretini dindirsin
s&u Canım kızın hayırlı olsun.Valla oğlun olacak biliyordum,Olsunda hayırlısı olsun.Allahın izni ile kızınla süslenip süslenip gezersiniz.:79:
iyi olmana sevindim canım. iyidir inşallah canım yaa. öyle hissediyorumki iyi olsun diye.
canım o günleri düşündükçe aklım gidiyor inan. İnşallah yolu yarıladım çok şükür o günleride görecem. sonra sizleri görecem. kızımla sizlere gezmeye gelecez. o zaman işten çıkacam çünkü.
ayyy anası hiç süslü değil ama halaları çoook süslü onlara çekerse çekeceğim var. ama ne demişler kız halaya oğlan dayıya sağlıklı olsunda süslensin gezsin ama babası pek izin vermez buna sanırım. canım sorma önceki doktor erkek kesin erkek dedi durdu. bizde öyle sanıyorduk
su canım sağlıcakla al kucağına
HER ZAMAN BEKLERİM
sağol canımm inşallah yaa. Bende beklerim kızımı görmeyede gelin olunca olurmu
inşş canım sen sağlıcaka kucakla bebğini
geliriz inşş
inşallah canım inşallah hepimiz kucaklayacaz
iyi olmana sevindim canım. iyidir inşallah canım yaa. öyle hissediyorumki iyi olsun diye.
canım o günleri düşündükçe aklım gidiyor inan. İnşallah yolu yarıladım çok şükür o günleride görecem. sonra sizleri görecem. kızımla sizlere gezmeye gelecez. o zaman işten çıkacam çünkü.
ayyy anası hiç süslü değil ama halaları çoook süslü onlara çekerse çekeceğim var. ama ne demişler kız halaya oğlan dayıya sağlıklı olsunda süslensin gezsin ama babası pek izin vermez buna sanırım. canım sorma önceki doktor erkek kesin erkek dedi durdu. bizde öyle sanıyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?