Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

günaydın güzeller
hayılı cumalar
dualrımız kabul olsun
dua ile açılan ellerimiz dolsun
gönlünüz geçeni nasip etsin
rabbim
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yeterciğim hep birlikte inşallah çok teşekkür ederim iyi dileklerin için:)))

kızlar ben çokinanıyorum
rabim bu dualrımızı karşılıksız bırakmayacak inşşşşşşş
hepimizin gönlünden geçeni nasip edecek inşşşş
dualrımızda birbirimizi unutmayalım yeter
rabbim gönlünüzden geçeni naip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

su ne haber yaaaaaaaaaa
nasıl gidiyor
bebişle beraberlk

Allahım hepinize yaşatsın İnşallah. o kadar bekledim ya hepsini unutturdu kızım. sanki hiç beklememişim sanki onları ben yaşamamışım gibi. hala rüya gibi geliyor. inanamıyorum. ama tekmeleyince burdayım diyor kendini hissettiriyor. Allahım hiiiç kimseyi bekletmesin İnşallah.

bilmezmiyim canımm. kızım olacağını duyunca bazıları aa kızmı sağlıklı olması önemli üzülmedin değilmi dediler. inanamadım. dedimki benim öyle bi derdimmi var. çok şükür var ya sağlıklı ya kızı erkeğimi olur evladın dedim.
amiiiiiiiiiiin canım amin. dualarım hep sizinle.

Teşekkürler canım çok şükür iyiyim.İşe başladım.Bebiş nasıl?

Amin Canım.iNŞALLAH HEPİMİZİN HAYIRLI HABERLERİmizi ALACAĞIZ.AZİZ MUBAREK CUMA GÜNÜ hepimizin duaları kabıl olsun.

canım kucakladığında
daha neler hisedeceksin
düşünsene karnındayken bunları yaşatıyorsa kucağına gelince neler olur birde anne diyip sarılınca

rabbim inşş hepimize anne omayı nasip etsin
rabbim hepimizin hasretini dindirsin

s&u Canım kızın hayırlı olsun.Valla oğlun olacak biliyordum,Olsunda hayırlısı olsun.Allahın izni ile kızınla süslenip süslenip gezersiniz.:79:

gunaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........

cumanız mubarek olsun canlar
rabbım gonlunuzdekını versın ınşşşşşşşşşşşşşş

gunaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........

Cumanız mubarek olsun canlar
rabbım gonlunuzdekını versın ınşşşşşşşşşşşşşş

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ay ben atlattım cok sukur rahım fılmı cekılecegım gun cok kotuydum anestezi bıle almadım alırsam odem yaparmıs vucudumda
cok gecmıs olsunnnnnnnn

Teşekkürler canım çok şükür iyiyim.İşe başladım.Bebiş nasıl?
iyi olmana sevindim canım. iyidir inşallah canım yaa. öyle hissediyorumki iyi olsun diye.
canım o günleri düşündükçe aklım gidiyor inan. İnşallah yolu yarıladım çok şükür o günleride görecem. sonra sizleri görecem. kızımla sizlere gezmeye gelecez. o zaman işten çıkacam çünkü.
s&u Canım kızın hayırlı olsun.Valla oğlun olacak biliyordum,Olsunda hayırlısı olsun.Allahın izni ile kızınla süslenip süslenip gezersiniz.:79:

ayyy anası hiç süslü değil ama halaları çoook süslü onlara çekerse çekeceğim var. ama ne demişler kız halaya oğlan dayıya sağlıklı olsunda süslensin gezsin ama babası pek izin vermez buna sanırım. canım sorma önceki doktor erkek kesin erkek dedi durdu. bizde öyle sanıyorduk

su canım sağlıcakla al kucağına
HER ZAMAN BEKLERİM

S&U canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.Sen hayırlısı ıle bır dogur gelmezmıyız gormeye.Benım ıcın buyuk bır keyıf olur valla.Irtıbatlarımızı koparmayalım burdan.Sende Adana da yasıyorsun degıl mı?Meslek neydı bıde ısı de bırakacagım o zaman demıssın de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…