Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

su canım zaman ne çabuk geçiyor 20 haftan bitmiş. ilk hamileyim yazdığın zamanı hatırlıyorum. İnşallah sonu da güzel olacak.
canım benim yaaa. çoook sağol İnşallah. sen beni daha iyi anlarsın canım az çok hani kaybetme korkusunu. ama İnşallah dediğin gibi herşey çok güzel olacak. İnşallah senin içinde herşey çok güzel olacak ve bebeğin gelecek.

Canım benim gözün aydın:))Darısı başıma cimcime bır kızısım olsa keske:))
Hangı doktordan vazgectın canım merak ettımde?
canım çok sağol İnşallah darısı sana olur canım. seninde sağlıklı bi kızın olur. ben can hastanesinde bülent kavuzluya gidiyordum hoşuma gitmiyordu sonunda onu bıraktım. ortadoğuda filiz kaviye gidiyorum şimdi.
suyum benım ınş su gıbı berrak duru bır kzıın olur ınşşşş
darısı bıze

ben bayram ertesı adet olacam ayın 22 sı gıbı 2. gunu benı ıstıyorlar bakcaklar

canım benim çoook sağol. İnşallah dediğn gibi bi kızım olur yaaa. Allahım çıktığın yolda seni boş göndermesin inşallah. bayram sana güzel bayramlar getirsin canım

[/COLAssisted Hatching (yardımla tomurcuklanma)

Gebeliğin oluşumunda en önemli basamak gelişen embryonun anne rahmine yerleşmesidir. Anne rahmine tutunmadan önce embryonun çevresindeki zona denilen dış tabakası incelerek kaybolur. Böylelikle embryo hücreleri zona dışına doğru tomurcuklanır ve anne rahmine tutunabilir. Bu işlemin kolaylaştırılması için gelişmiş laboratuvar olanakları ile zona tabakasında bir pencere açılabilir. Bu işlem mekanik olarak ince pipetler yardımı ile yapılabileceği gibi, lazer veya kimyasal asit kullanarak da gerçekleştirilebilir.

Tüp Bebek'te lazer uygulaması

Üstün bir teknolojiye sahip olan lazer sistemleri ile embryo'ya dokunmadan (non-touch lazer micro-drilling) mikron düzeyinde kusursuz kesitler sağlıyarak, yardımla tomurcuklanma (Assisted Hatching) işlemini gerçekleştirmektedir. Bu yöntem daha önceki uygulamalarda embryonun tutunmasında problem olan çiftler ve ileri yaş grubu hastalar için kullanılıyor. Ayrıca bu yöntem ile embryoların içerisindeki biyolojik toksik atıklar (fragmanlar) temizlenerek (de-fragmantasyon) anne adayına transfer edilen embryoların kalitesi iyileştirilebilmektedir. Lazer yöntemi ile daha önce Avusturya, İtalya ve Amerika'da insanlar üzerinde yapılan çalışmalarda çok başarılı sonuçlar elde edilmiş ve İsviçre'de yapılan çalışmalarda çok çarpıcı sonuçlar alınmıştır. En çarpıcı örnek ise 10 uncu kez tüp-bebek uygulamasına giren bir hastanın lazer tedavisi ile gebelik elde etmesi olmuştur. Ayrıca üçüncü ve dördüncü kez tüp bebek uygulamasına giren bir çok vakada da gebelik elde edilmiştir.

Kadın eşin yaşı ilerledikçe yumurtanın etrafında zona adı verilen tabaka kalınlaşarak embriyonun rahme tutunmasını dolayısı ile gebelik şansını azaltır. Zona adı verilen tabakada pencere açılmasında kullanılan lazer yöntemi bu grup hastalarda gebelik oranını belirgin olarak arttırmaktadır. Embriyoya zarar vermeyen bu yöntem ile 38 yaş üzerindeki birçok vakada gebelik elde edilmektedir.

Lazer kullanılarak yapılan yardımla tomurcuklanma uygulamaları kadın eşin yaşına bakılmaksızın yumurtanın etrafındaki zona tabakasının normalden kalın olduğu vakalarda ve birden fazla tüp bebek veya mikroenjeksiyon uygulamasına rağmen gebeliğin elde edilemediği vakalarda yapılır. Lazer yardımı ile tomurcuklanma uygulamaları ile üçüncü, dördüncü hatta dokuzuncu uygulamasında gebe kalarak sağlıklı çocuk sahibi olan çok sayıda vaka vardır.

KIZLAR BU GÜN BİR ARKADAŞIM SÖZ ETTİ BU YÖNTEMDEN BENDE ARAŞTIRDIM
BAKIN BİR
FİKİLERİNİZİ BEKLİYORUMOR]

allh razı olsun arkadasım rabbım hepımıze versın ınş

sendende allh razı olsun canım hayırlısı olsun eklı ayagı duzgun olsunda kız erkek farketmez

haberlerdede vermıslerdı bu yontemı ?

kıslar hasta olamıorum sınır oldum tam bayran gunune denk gelecek heralde transfer artık kurbanı kesip oyle gıderız merkeze:)))acık olursa artık ayy cok sıkıldım yaa olsaada baslasak bı an once okadar yumurta gelıstırıcıden sonra 3-4 ay boyle duzensızlesırmıs

ben bayram ertesı adet olacam ayın 22 sı gıbı 2. gunu benı ıstıyorlar bakcaklar

Esracıgım işte dediğim gibi aramızda cok zaman farkı olmayacak.Allah 'tan bır manı cıkmazsa sende benden 15-20 gun sonra baslayacaksın sanırım tedavıne:)Adetın 22 sınde olacak 21 gun sonra ılk ıgnelerıne baslayacaksın.Hepımız ıcın hayırlı olur ınsallah tedavıler

Selam kızlar herheze iyi akşamlar.Aren canım ben çok şükür iyiyim.Bu gün iş başı yaptım.
Yeter,esra08,herasles,S&U...canlarım ne haber.

kızlar herasles ... esra
inşşşşşş ikinizde hamiş olursunuz koca göbüşlerinizle topiğimizde
dolaşırsını

merhaba arkadaşlarrrrr.....çok uzun ara vermiştim yazmaya ama çok güzel haberlerle döndüm müjdeeee....kızlarım aramıza katıldı .darısı hepinize olsun.....

canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün İnşallah

sendende allh razı olsun canım hayırlısı olsun eklı ayagı duzgun olsunda kız erkek farketmez
amin canım aminnn. orası öyletabiki bide insan bekledikten sonra kız erkek lüks oluyorişin açığı

Selam kızlar herheze iyi akşamlar.Aren canım ben çok şükür iyiyim.Bu gün iş başı yaptım.
Yeter,esra08,herasles,S&U...canlarım ne haber.

canım sağol çok şükür sen nasıl oldun. çok kolay gelsin

su ne haber yaaaaaaaaaa
nasıl gidiyor
bebişle beraberlk

esracıgım ıkımız ıcınd ehayırlısı olsun ınşşşşş
kademı ben ıyıyım canım sen nasılsın
yetercıgım ınşşşş canım benım ınşşşşş
su hemde ne luks kacıor bır bılsen :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…