- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
kızlar tadaviide olan arkadaşar
İNNŞŞ ER ŞEY GÜZEL OLACAK
RABBİM YARDICINIZ
ay ınş canım rabbım hepımıze gusel vede hayırlı evlatlı gunler nasp eylesın........
amin canım
nşşşşşşşşşşşşşşşşş
önce bol bol dua edeceğiz
sonrada onlaın geleceğine inanacağız
inşş rabbimde yüzümüze bakacak
selam kızlar.uzun zamandır giremiyorum.tekrar okula başladım.çok yoğunum inşallah haftaya rahat rahat girerim.herkese selamlar.
sağol canım çok şükür iyiyiz. sen nasılsın canım. kızımın adı eylül olacak bu arada canımesra nerlerdesın
aren ne yaptın
kademı hosgeldın
su bebek nasıl
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
sağol canım çok şükür iyiyiz. sen nasılsın canım. kızımın adı eylül olacak bu arada canım
merhaba canım nasılsın. çidere üye oldum canım baktımda biraz. güzel bi site faydalı bence
şeker sen nasılsın
bebiş nasıl
sağol canım çoook şükür. Allahım bozmasın inşallah. Ya keşke çalışmasam yüzyüze görüşebilseydik ne kadar isterdim yaaa
ayy super bır ısım cok severım
benm kızım olursa ne koyarım onu bılmıorm
cok ısım var cunku ama erkek belli
allhım nasp ederse
babası ^^BATU^^ istıyor
allhım koymayıda nasp eylesın ınş
sağol canım. bizim isim önceden belliydi canım kızda erkekde. oğlum olsaydı adı yiğit ali olacaktı kızım oluyor eylül olacak inşallah. Allahım sanada nasip edecek İnşallah o günleri canım. Rabbimin hazinesi bol ol derse olmayacak şey yok. Allahım sizlerede ol desin inşallah en kısa zamanda
sagol suyum benımmmmmmm
su ısmınede bayılıorum ben yha
suda koy :) eylul su :):):)
onuda düşünmüyor değiliz canım. bizim eşimle baş harflerimiz su oluyor. :)) ama tam karar veremedik bakalım
bızım hep hayalımız bengi su idi
erkekte batu ıdı
naptınız kızlar
ben bu gün çok yoruldum yaaaa
sen ne yaptında yoruldun hayırdır canım. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?