Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

yeter kız sİŞLERSE
enelerdır kara melek koyuorsun beyaz olsa tamam dıcem bır canlılık yoktu melekte oh ne gusel olmus yegenın
SEN İSTEDİN BENDE DEĞİŞTİRDİM CANIM

EVET İŞTE O BENİM BİR MİNİK MELEĞİM
İNŞŞ RABBİM BİZLEREDE NASİP ETSİN

CANIM RAHİM İÇİ DE BİR SORUN GÖRMEMİŞSE
UZUAKTAN GELEN HAS GENELDE KISA PROTOKOL UYGUKANIYORMUŞ ZAMAN AÇISINDAN BİR YERDE ÖYLE SÖYLÜYORLARDI

Cumanız, İslamın güneşi kadar aydın, bir müminin tebessümü kadar tatlı Muhammedül Emini (sav) hatırlatan Gül kadar güzel olsun.

Cumanız, İslamın güneşi kadar aydın, bir müminin tebessümü kadar tatlı Muhammedül Emini (sav) hatırlatan Gül kadar güzel olsun.

aminnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın hayırlı cumalar
sağol canım sanadaaa.

canım hakkında hayırlısı olsun İnşallah ama yöntem nasıl olursa olsun İnşallah sonuç güzel olsun değilmi amaaa.

amiiiiiiiin canım aminnn

gıremeyecek olanların bayramını sımdıden kutuyorum
rabbım baska bır bayrama kucagımızı dolu bır sekılde gırmeyı nasp etsın
inş inş inş

neredesinz kızlar
yaaaaaaaaaaaaa
burdayıııııııııııııız

gıremeyecek olanların bayramını sımdıden kutuyorum
rabbım baska bır bayrama kucagımızı dolu bır sekılde gırmeyı nasp etsın
inş inş inş

canım biz gireriz daha sayfaya. ama olsun yinede bayramımız mübarek olsun değilmi amaaa. hani kızımın harçlıklarıııııı

allah kısmet ederse bende burdayım bayramda
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ay hıc unuttuk onu :) ıkıncı bayramı senın mınnosun demı ?
sneye seker bayramnda gelsın elımızı opsun öle alsın :)
opucuk olmadan harclık yok :))))))))))

Sneye seker bayramnda gelsın elımızı opsun öle alsın :)

evet yaa sana katılıyorum öpücük olmadan harclık yokkkkkkkkk

hepinize iyi bayramlar arkadaşlar. hayırlısı ile bu bayramıda atlatalım, Allah hepimize hayırlısı ile hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin..

hepinize iyi bayramlar arkadaşlar. Hayırlısı ile bu bayramıda atlatalım, allah hepimize hayırlısı ile hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin..

eylülcüğüm
canım
amin amin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
gönlümüzden geçeni nasip etsin rabbim
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Kızlar tek mesajda 3 tane yada daha fazla alıntı nasıl yapıyorsunuz bılmıyorum o yuzden tek mesajda hepınıze cevap verecegım:)

Önce Esracım evet haklısın memleketımde de gercekten basarılı merkezler var ama aynı masrafla ve ılk kez deneyecek oldugum ıcın imsi yontemı uygulanacagı ıcın Istanbul u tercıh edıyorum.Tabıı kı bu tedavım olumlu sonuclanacak anlamına gelmez olmayacaksa burda da olmaz olacaksa Istanbul da da olur.Kader bu ama kafam rahat olacak en azından negatif olsa bıle.

Yetercıgım haklısın canım bende bırkac yerde okudum kısa protokol sehır dısından gelen hastalarda daha pratık oluyormus.

S&U canım iyi dileklerin için teşekkur ederim.En önemlisi dediğin gibi inşallah sonuç güzel olsun bu kadar çabama yorulmama değsin:)))

canım öncelikle şu mesaj işini çözelim
önce no sonra alıntı yap tıklıyorsun
sonra geri diyip istediğin diğer mesajlara no ve alıntı yap diyerek devam ediyorsun idtediğin bütün mesjları bu şaklide tek cevap verbiliyorsun

canım inşş hakında hayırlısı olsun
ben şuna çok inanıyorrum
eğerki kaderinde bir çocuk varsa ve zamanı gelmişse (yer merkez fark etmez )mutlaka yolun kesişecektir
inşşşş senin meleğinde gideceğin merkezde seni bekliyor olsun
inşş bebraber dönmek nasip olsun

TEK GİT ÇİFT DÖN
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

sneye seker bayramnda gelsın elımızı opsun öle alsın :)

evet yaa sana katılıyorum öpücük olmadan harclık yokkkkkkkkk

hepinize iyi bayramlar arkadaşlar. hayırlısı ile bu bayramıda atlatalım, Allah hepimize hayırlısı ile hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin..

demı ama once şap şup opecez ısırıaz sonra harclık :)

evettttttttttttt
ne kadar öpücük ısırık
okadar haçlık

teyzeleriiiiiiiiiiiiiiii yapmayın kızıma yaaa. nasıl ısıracaksınız daha minicik kıyamazsınız siiiiiiiiz. ama öpebilirsiniiiiiiiiiiiz. İnşallah gelecek bayramda sizin bebişlerde kucaklarınızda olur hep birlikte kutlarız bayramı. eylülcüğüm amin canımm amin İnşallah. esra canım evet İnşallah sonuç çoooooooook güzel olacak. Rabbim kızımın arkadaşlarını hemen göndersin İnşallah. sizde çoook güzel bayramlar yaşayın İnnnşallaaaaaaaaah. hepinizi öpüyoruzzzzzzzzz.

günaydın kızlar
nasılsınız
iyi hafta sonları

suuuuuuuuuuu
ben yerim onu valla
sağlıcakla gelsin meleğin
AMİNNNNNNNNNNNNN
CANIM
AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…