SEN İSTEDİN BENDE DEĞİŞTİRDİM CANIMyeter kız sİŞLERSE
enelerdır kara melek koyuorsun beyaz olsa tamam dıcem bır canlılık yoktu melekte oh ne gusel olmus yegenın
Selamlaarrrr:)
Ben geldim 2 gun oldu Adanaya şükür.İstanbul'a gıttım memorıal okmeydanında ılk muayenemı oldum.Ama ne yazık ki benım muayene olmak ıstedıgım Prof.Dr.Semra Kahraman a randevu vermedıler.Ben Guvenc beyle ılk muayenemı gerceklestırdım.Aslında bana kısa protokol onerdı.Ben Adana dakı doktorum bana uzun uygun gordu dedıgımde de ıyı o zaman uzun yapalım dedı kafam allak bullak oldu.Bende yıne karar degıstırdım bu sefer ataşehir memorialde denemeye karar verdım.Buradakı doktor kısa protokol onerdı.Hakkımda hayırlı olur ınsallah bakalım.Ne zor ıs bu yaaa ıcıme sınen bır yer bulabılmıs degılım((
Cumanız, İslamın güneşi kadar aydın, bir müminin tebessümü kadar tatlı Muhammedül Emini (sav) hatırlatan Gül kadar güzel olsun.
sağol canım sanadaaa.günaydın hayırlı cumalar
canım hakkında hayırlısı olsun İnşallah ama yöntem nasıl olursa olsun İnşallah sonuç güzel olsun değilmi amaaa.Selamlaarrrr:)
Ben geldim 2 gun oldu Adanaya şükür.İstanbul'a gıttım memorıal okmeydanında ılk muayenemı oldum.Ama ne yazık ki benım muayene olmak ıstedıgım Prof.Dr.Semra Kahraman a randevu vermedıler.Ben Guvenc beyle ılk muayenemı gerceklestırdım.Aslında bana kısa protokol onerdı.Ben Adana dakı doktorum bana uzun uygun gordu dedıgımde de ıyı o zaman uzun yapalım dedı kafam allak bullak oldu.Bende yıne karar degıstırdım bu sefer ataşehir memorialde denemeye karar verdım.Buradakı doktor kısa protokol onerdı.Hakkımda hayırlı olur ınsallah bakalım.Ne zor ıs bu yaaa ıcıme sınen bır yer bulabılmıs degılım((
Cumanız, İslamın güneşi kadar aydın, bir müminin tebessümü kadar tatlı Muhammedül Emini (sav) hatırlatan Gül kadar güzel olsun.
burdayıııııııııııııızneredesinz kızlar
yaaaaaaaaaaaaa
gıremeyecek olanların bayramını sımdıden kutuyorum
rabbım baska bır bayrama kucagımızı dolu bır sekılde gırmeyı nasp etsın
inş inş inş
ay hıc unuttuk onu :) ıkıncı bayramı senın mınnosun demı ?
Sneye seker bayramnda gelsın elımızı opsun öle alsın :)
opucuk olmadan harclık yok :))))))))))
evet yaa sana katılıyorum öpücük olmadan harclık yokkkkkkkkk
hepinize iyi bayramlar arkadaşlar. Hayırlısı ile bu bayramıda atlatalım, allah hepimize hayırlısı ile hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin..
demı ama once şap şup opecez ısırıaz sonra harclık :)
Kızlar tek mesajda 3 tane yada daha fazla alıntı nasıl yapıyorsunuz bılmıyorum o yuzden tek mesajda hepınıze cevap verecegım:)
Önce Esracım evet haklısın memleketımde de gercekten basarılı merkezler var ama aynı masrafla ve ılk kez deneyecek oldugum ıcın imsi yontemı uygulanacagı ıcın Istanbul u tercıh edıyorum.Tabıı kı bu tedavım olumlu sonuclanacak anlamına gelmez olmayacaksa burda da olmaz olacaksa Istanbul da da olur.Kader bu ama kafam rahat olacak en azından negatif olsa bıle.
Yetercıgım haklısın canım bende bırkac yerde okudum kısa protokol sehır dısından gelen hastalarda daha pratık oluyormus.
S&U canım iyi dileklerin için teşekkur ederim.En önemlisi dediğin gibi inşallah sonuç güzel olsun bu kadar çabama yorulmama değsin:)))
ay hıc unuttuk onu :) ıkıncı bayramı senın mınnosun demı ?
sneye seker bayramnda gelsın elımızı opsun öle alsın :)
opucuk olmadan harclık yok :))))))))))
evet yaa sana katılıyorum öpücük olmadan harclık yokkkkkkkkk
hepinize iyi bayramlar arkadaşlar. hayırlısı ile bu bayramıda atlatalım, Allah hepimize hayırlısı ile hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin..
demı ama once şap şup opecez ısırıaz sonra harclık :)
evettttttttttttt
ne kadar öpücük ısırık
okadar haçlık
Kızlar tek mesajda 3 tane yada daha fazla alıntı nasıl yapıyorsunuz bılmıyorum o yuzden tek mesajda hepınıze cevap verecegım:)
Önce Esracım evet haklısın memleketımde de gercekten basarılı merkezler var ama aynı masrafla ve ılk kez deneyecek oldugum ıcın imsi yontemı uygulanacagı ıcın Istanbul u tercıh edıyorum.Tabıı kı bu tedavım olumlu sonuclanacak anlamına gelmez olmayacaksa burda da olmaz olacaksa Istanbul da da olur.Kader bu ama kafam rahat olacak en azından negatif olsa bıle.
Yetercıgım haklısın canım bende bırkac yerde okudum kısa protokol sehır dısından gelen hastalarda daha pratık oluyormus.
S&U canım iyi dileklerin için teşekkur ederim.En önemlisi dediğin gibi inşallah sonuç güzel olsun bu kadar çabama yorulmama değsin:)))
teyzeleriiiiiiiiiiiiiiii yapmayın kızıma yaaa. nasıl ısıracaksınız daha minicik kıyamazsınız siiiiiiiiz. ama öpebilirsiniiiiiiiiiiiz. İnşallah gelecek bayramda sizin bebişlerde kucaklarınızda olur hep birlikte kutlarız bayramı. eylülcüğüm amin canımm amin İnşallah. esra canım evet İnşallah sonuç çoooooooook güzel olacak. Rabbim kızımın arkadaşlarını hemen göndersin İnşallah. sizde çoook güzel bayramlar yaşayın İnnnşallaaaaaaaaah. hepinizi öpüyoruzzzzzzzzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?