Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlaar iyi geceler. bana dua edin kızlar çok kötüyüm. böbreğimde taş varmış. bugün öğlenden akşama kadar hastanedeydim. 3 büyük serum vurdular. 3 tanede çok güçlü iğne. ama sancıdan duramadım yinede. en son bi iğne daha yapacaz dedi. başka doktor gelmişti. benim eşimde 22 haftalık hamile ben olsam eşime yapmazdım zaten yeterince ilaç kullanılmış su içip dayanmaya çalış ama istersen vuralım dedi. yok dedim vurdurmam. çıktık eve geldik işte.

günaydın canlar

canımmmmmmmmmmmm
geçmiş olsun yaaaaaaaa
ne zordur böbrek taşı ağrısı bilirim
sen birde hamişsin canım rabimyardımcınolsun
bol bol su iç
birde dr kiraz sapı içmemiz gerektiğini söyledi

gunaydın kızlarrrr

suyum cok gecmıs olsun rabbım korusun senıde bebegınıde

bugun oglen ıle ıkındı namzı arasında hacılar hac gorvlerını yerıne getırecekler.dua edecekler allha bızlerde bırbırmıze dua edelım.
rabbım kabul eylesın ....

canım günaydın
canım evet yaaaaaaa dua edlim dua her kapıyı açar
inşşş bizim kapılarımız da açsın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canlarım Allah razı olsun. öyle zorki. anlatamam size. ilaçta veremiyorlar. sadece su. bugün kontrole gittim taş hiçkıpırdamamış ble o kadar su içtim.serum verdiler. bayram bayram beni mahfedecek kızlar. annemlere gidiyorum orda kalacam bayram süresince giremeyebilirim. hepinizin bayramı mübarek olsun kızlar. Dilerim Rabbimden seneye sizde kucalarnızda bebişlerinizle kutlarsınız bayramı. ne hayallerim vardı kıyafet bile aldım karnımı gere gere gezecektim yaaa.

canım dikkat et kendine
benim ailemde hemen herkeste var böbrek sorunu
ve bayanlarda hamilelikte daha çok dışa vuruyor
erkek kardeşim geçen hafta ameliyat oldu
taşı düşüremediği için
o yüzden ne kadar kötü zor olduğunu iyi biliyorum
canım bazı bitkiler var kulanılar ama sen hamişsin kulanamazsın
bol bol su içimen ve kendini sıcak tutman gerekiyor
dikkat et kendine ve kuuzna

amin canım amin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

[kızalrrrrrrrrrrrrr iyi bayramlar
belki bayramda görüşemeyiz
rabbim dualrımızı kabul etsin
inşşşşşş
/COLOR]

hayırlı bayramlar rabbım hers ene bu zmanlara hayırlısıylan cıkarmayı nasp etsın
hamıle olmayanlara evlat
olanlarada saglıklı bır sekılde kucagına almyı nasp eylesın dıger bayramda

suyum benım senın vede bebegın saglıgı ıı olsunda bos ver gere gere gezınmeyı ...rabbım sıfalıgını versın ınşşş

merhaba kızlaaaaaaaaaaaaar. nasılsınız bakalım. benim böbrek çok şükür iyi ama şimdide dişim ağrıyor yaaa. bu arada bayramımız çoook güzel geçtiii. sizlerin nasıl geçti.

suyum hosgeldın ıı olmana coksevndım canım
aklımdaydın merak ettım ne oldu dıe.
kız dogursaydın bızde kurtulurduk sende :)

suyum hosgeldın ıı olmana coksevndım canım
aklımdaydın merak ettım ne oldu dıe.
kız dogursaydın bızde kurtulurduk sende :)

çok sağol canım hoşbulduk. sorma yaaa. hayırlısıyla doğsada bişeyler yapardım yaaa. sen nasılsn canım

yaaa ne olmuş topiğe son sayfaları bulamayorum

ben ıı dıyelım ıı olalım suyum....bugunlerde bunalım takılıorum
yetercıgım sıte yenılenınce sılındı mesajlr

suuuuuuuuuu
dikkat et kendine kızzzzzzzzzz
esra sende rahat ol kuzum sakin stresiz olacaksın
her şeyin güzel olması için

esra canımsın stres yapma. ne geliyorsa başımıza stresten geliyor. olacak inşallah canım olacak inşallah. beklemesi çok zor biliyorum ama inşallah öyle bi gelecekki kuzucuğun herşeyi unutturacak.
yeterciğim canım dikkat etsemde olacak olan oluyor yaaa. bu arada işten çıkacam herhalde. artık çok zor gelyor. sizler nasılsınız bayram nasıl geçti kızlar. bana çok yorucu geldi. ama çok şükür güzel geçti.

canım sen yinede çok dikkat li ol
hem kendin hem de bbeişin için
canım bayram yaaaa işte kalabalık ve yorucu
ama şimdi evimdeyim

canım sen yinede çok dikkat li ol
hem kendin hem de bbeişin için
canım bayram yaaaa işte kalabalık ve yorucu
ama şimdi evimdeyim

sağol canım. dikkat etmezmiyim hiç. bizimde yorucu geçti. annemlerde kaldım hep. bol bol gezdik. çok yorucu ama çok güzeldi yaa. annemlerle köye gittik falan bol bol gezdikkkk eğlendik. kızıma anne annesi ceket yelek örmüş onları getirdik. battaniye örmüş. havlusu var dantelli falan çok tatlı. bide gecelik almış annem sağolsun. çok mutlu olduk. darısı size olsun İnşallah kızlar. inşallah en kısa zamanda yüzyüze görüşürüz yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…