- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
günaydın kızlar
nasılsınız
iyi hafta sonları
kızlaar iyi geceler. bana dua edin kızlar çok kötüyüm. böbreğimde taş varmış. bugün öğlenden akşama kadar hastanedeydim. 3 büyük serum vurdular. 3 tanede çok güçlü iğne. ama sancıdan duramadım yinede. en son bi iğne daha yapacaz dedi. başka doktor gelmişti. benim eşimde 22 haftalık hamile ben olsam eşime yapmazdım zaten yeterince ilaç kullanılmış su içip dayanmaya çalış ama istersen vuralım dedi. yok dedim vurdurmam. çıktık eve geldik işte.
gunaydın kızlarrrr
suyum cok gecmıs olsun rabbım korusun senıde bebegınıde
bugun oglen ıle ıkındı namzı arasında hacılar hac gorvlerını yerıne getırecekler.dua edecekler allha bızlerde bırbırmıze dua edelım.
rabbım kabul eylesın ....
günaydın canlar
canımmmmmmmmmmmm
geçmiş olsun yaaaaaaaa
ne zordur böbrek taşı ağrısı bilirim
sen birde hamişsin canım rabimyardımcınolsun
bol bol su iç
birde dr kiraz sapı içmemiz gerektiğini söyledi
gunaydın kızlarrrr
suyum cok gecmıs olsun rabbım korusun senıde bebegınıde
bugun oglen ıle ıkındı namzı arasında hacılar hac gorvlerını yerıne getırecekler.dua edecekler allha bızlerde bırbırmıze dua edelım.
rabbım kabul eylesın ....
canlarım allah razı olsun. öyle zorki. Anlatamam size. Ilaçta veremiyorlar. Sadece su. Bugün kontrole gittim taş hiçkıpırdamamış ble o kadar su içtim.serum verdiler. Bayram bayram beni mahfedecek kızlar. Annemlere gidiyorum orda kalacam bayram süresince giremeyebilirim. Hepinizin bayramı mübarek olsun kızlar. Dilerim rabbimden seneye sizde kucalarnızda bebişlerinizle kutlarsınız bayramı. Ne hayallerim vardı kıyafet bile aldım karnımı gere gere gezecektim yaaa.
suyum hosgeldın ıı olmana coksevndım canım
aklımdaydın merak ettım ne oldu dıe.
kız dogursaydın bızde kurtulurduk sende :)
esra canımsın stres yapma. Ne geliyorsa başımıza stresten geliyor. Olacak inşallah canım olacak inşallah. Beklemesi çok zor biliyorum ama inşallah öyle bi gelecekki kuzucuğun herşeyi unutturacak.
Yeterciğim canım dikkat etsemde olacak olan oluyor yaaa. Bu arada işten çıkacam herhalde. Artık çok zor gelyor. Sizler nasılsınız bayram nasıl geçti kızlar. Bana çok yorucu geldi. Ama çok şükür güzel geçti.
canım sen yinede çok dikkat li ol
hem kendin hem de bbeişin için
canım bayram yaaaa işte kalabalık ve yorucu
ama şimdi evimdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?